Welke Sandra Bullock-film ben jij, gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Welke Sandra Bullock-film ben jij, gebaseerd op je sterrenbeeld?
Welke Sandra Bullock-film ben jij, gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

Soms is er maar één rol nodig om een hele carrière te veranderen. Vóór 1994 had Sandra Bullock slechts een paar ondersteunende delen en een mislukte tv-sitcom. Toen veranderde haar rol in Speed haar meteen in een Hollywood A-lister. Ze was al snel een romantische komediekoningin, maar verhuisde ook naar een paar drama's. Na een magere periode in de jaren 2000 brulde Bullock terug naar de top met kaskrakers als The Proposal, The Heat en The Blind Side, waarbij de laatste haar een Oscar opleverde.

Bullock biedt nog steeds een aantal geweldige films met de Netflix-hit Bird Box. De lange carrière van Bullock lijkt nauwelijks ouder te zijn geworden in de laatste kwart eeuw en betekent dat er genoeg films zijn die mensen van alle soorten aanspreken. Dat omvat de tekens van de dierenriem, want elke maand biedt een aantal goede opties. Hier is de beste Bullock-film voor elk sterrenbeeld als herinnering aan hoe charmant ze is in elke rol.

12 Ram: Ocean's 8

Afbeelding
Afbeelding

The Ram is een leider, een invloedrijke figuur die gemakkelijk door uitdagingen kan navigeren. In deze geweldige cape is Bullock de jongere zus van het personage van George Clooney uit de Ocean's 11-saga die op zoek is naar een grote score.

Ze stelt een dreamteam van actrices (van Cate Blanchett tot Awkwafina) samen om het Met Gala te beroven. Bullock is soepel en kalm, rolt met de wendingen van haar plan en altijd een stap voor. Het toont de sluwheid die een Ram kenmerkt.

11 Stier: Krachten van de Natuur

Sandra Bullock in Forces of Nature uit 1999
Sandra Bullock in Forces of Nature uit 1999

Taurus leent zich voor vrije geesten, mensen met een eigenzinnige stijl en genieten van leuke reizen en locaties. In deze over het hoofd geziene komedie uit 1999 deelt Bullock een vliegtuigrit met Ben Affleck, die op weg is naar zijn bruiloft. Als het vliegtuig bijna neerstort, beginnen ze aan een leuke roadtrip met verschillende complicaties.

Bullock toont veel humor in de rol met stops bij themaparken en andere evenementen. De film krijgt een verrassende wending aan het einde, aangezien de charme van Bullock de roadtrip doet ontbranden.

10 Tweelingen: Terwijl je sliep

Afbeelding
Afbeelding

Tweelingen is een complexe persoon die op veel manieren een contrast kan zijn. In deze geliefde komedie is Bullock een medewerker van een treincabine uit Chicago die smacht naar een knappe man. Wanneer hij in coma raakt, leiden de omstandigheden ertoe dat zijn familie ten onrechte gelooft dat Bullock zijn verloofde is.

Haar pogingen om de list vol te houden worden gecompliceerd als ze verliefd wordt op zijn broer (Bill Pullman). Bullock kan egoïstisch zijn, maar ook heerlijk humoristisch, dus zelfs als ze liegt, is ze lief om de complexiteit van dit teken te laten zien.

9 Kanker: het voorstel

Afbeelding
Afbeelding

Dit complexe teken is meestal voor mensen met een harde schaal maar veel warmere binnenkant. Bullock speelt tegen het type als een cold book-editor die, om te voorkomen dat hij wordt uitgezet, beweert verloofd te zijn met een werknemer gespeeld door Ryan Reynolds.

Om de act bij te houden, brengt hij haar naar zijn familie in Alaska, en haar bittere schil smelt langzaam als ze echt verliefd worden. Bullock begint misschien als een eikel, maar wint het publiek om te laten zien hoe zorgzaam Kreeften echt zijn.

8 Leo: The Heat

Afbeelding
Afbeelding

Deze wilde actiekomedie heeft Bullock als een all-business FBI-agent die er prat op gaat een briljant persoon te zijn. Maar ze is niet zo slim als ze denkt dat ze is (ze vermoordt bijna een man die probeert een levensreddende techniek uit te voeren waar ze alleen over heeft gelezen) en moet leren meer op haar gevoel te vertrouwen.

Bullock en Melissa McCarthy zijn een leuk stel met hun geklets terwijl Bullock laat zien hoe gedreven en egoïstisch Leos kan zijn, maar ook de toewijding aan gerechtigheid om van deze film een hit te maken.

7 Maagd: twee weken opzegtermijn

Sandra Bullock en Hugh Grant binnen twee weken bericht
Sandra Bullock en Hugh Grant binnen twee weken bericht

Sterke, vrolijke, loyale en perfectionisten, Maagden doen het meestal goed in een zakelijke omgeving. In deze verrukkelijke romantische komedie is Bullock de oude assistent van de miljonair van Hugh Grant, die gewend is aan zijn vreemde grillen te voldoen en hem op het goede spoor te houden.

Ze krijgt er eindelijk genoeg van om aan te kondigen dat ze stopt, en op dat moment realiseert hij zich hoeveel hij haar nodig heeft. Bullock toont grote intelligentie in de rol om dit een winnende komedie te maken voor Maagdliefhebbers.

6 Weegschaal: praktische magie

Afbeelding
Afbeelding

Charmant, mooi en in balans, Weegschaal staat er ook om bekend anderen te willen helpen. Deze komedie uit 1998 heeft Bullock als een vrouw met haar zus, Nicole Kidman, afkomstig uit een lijn van heksen.

Dingen nemen moeilijke wendingen, maar het paar is er altijd om elkaar te helpen als Bullock op zoek gaat naar liefde in een knappe detective. De film toont echte magie, maar ook een hart dat bij dit teken past.

5 Schorpioen: Snelheid

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Schorpioen een "wellustig" teken kan zijn, leent het zich ook voor vastberaden, dappere, onverschrokken en loyale mensen. In haar ster-makende rol speelt Bullock Annie, een passagier die gedwongen wordt de buschauffeur te worden met een bom die ervoor zorgt dat hij niet langzamer gaat rijden.

Ondanks de wilde omstandigheden gaat Bullock er goed mee om, kletsend met Keanu Reeves. Haar humor, samen met haar drive, is een belangrijke reden waarom deze film een hit was en Bullock omhoog duwde in Hollywood.

4 Boogschutter: Miss Congeniality

Afbeelding
Afbeelding

Optimistisch, onafhankelijk, intelligent en grappig, Boogschutter is het teken voor deze geliefde komedie. Bullock is een tomboy FBI-agent die gedwongen wordt undercover te gaan in een schoonheidswedstrijd om een crimineel op te sporen.

De crux is dat Bullock eerlijk gezegd niet begrijpt wat voor een complete knock-out ze is met haar make-over. Het is leuk om naar haar kont in een avondjurk te kijken, maar haar nuchtere charme maakt dit een van de betere films van Bullock.

3 Steenbok: Hoop drijft

Afbeelding
Afbeelding

Steenbokken hebben heldere ogen, zijn nuchter en weten wat ze willen terwijl ze nuchter zijn. In Hope Floats portretteert Bullock een vrouw die vernederd wordt wanneer ze ontdekt dat haar man een affaire heeft met haar beste vriend in een talkshow.

Ze verhuist naar haar geboorteplaats in Texas om haar dochter op te voeden en onafhankelijker te zijn. Hoewel haar relatie met de cowboy van Harry Connick Jr. goed is, is Bullock beter als ze haar dochter, Mae Whitman, opvoedt en haar eigen weg in het leven vindt.

2 Waterman: de blinde kant

Sandra Bullock In The Blindside
Sandra Bullock In The Blindside

Dit teken is voor assertieve mensen die veel om anderen geven en zich inspannen om voor iemands zaak op te komen. Deze hit uit 2009 heeft Bullock als een rijke dame die een dakloze tiener helpt slagen op school en uiteindelijk lid wordt van de NFL.

Met een lieflijk zuidelijk accent is Bullock bereid het op te nemen tegen bendeleden en anderen om ervoor te zorgen dat deze jongen de pauzes krijgt die hij nodig heeft in het leven. Bullock won de Oscar voor haar optreden, wat haar meest emotionele rol blijft.

1 Vissen: Zwaartekracht

Sandra Bullock als Ryan Stone in Gravity
Sandra Bullock als Ryan Stone in Gravity

Een ander complex teken, Vissen, spreekt dromers aan die over de grenzen van onze wereld kijken. Dus wat is een betere film dan een letterlijk niet van deze wereld? In deze hit uit 2013 speelt Bullock een astronaut die de enige overlevende is van een mislukte missie en een weg terug naar de aarde moet vinden.

De speciale effecten zijn verbluffend, maar de echte drijfveer is Bullocks hart en hoe die verbeelding, in combinatie met haar intellect, haar helpt een fantastisch avontuur te overleven.

Aanbevolen: