De perfecte originele Netflix-films om naar te kijken op basis van je sterrenbeeld

Inhoudsopgave:

De perfecte originele Netflix-films om naar te kijken op basis van je sterrenbeeld
De perfecte originele Netflix-films om naar te kijken op basis van je sterrenbeeld
Anonim

Er zijn tal van originele Netflix-films om uit te kiezen, omdat Netflix altijd nieuwe, interessante inhoud creëert voor abonnees om op af te stemmen. Dat gezegd hebbende, kan het moeilijk zijn om de beste originele Netflix-films te vinden om op een typische avond te bekijken! Sommige originele Netflix-films zijn gericht op liefde en romantiek. We zien personages elkaar voor het eerst ontmoeten, verliefd op elkaar worden, uit elkaar gaan en de weg naar elkaar terug vinden.

Andere originele Netflix-films gaan helemaal over actie en intensiteit. We krijgen veel explosies, auto-achtervolgingen, vuistgevechten, schietpartijen en nog veel meer te zien. Dit zijn de beste films om naar te kijken op basis van individuele sterrenbeelden.

12 Ram - Desperados

Voor Ram-individuen is er geen film zoals Desperados. Desperados gaat over drie vrouwen die op avontuur gaan naar het land Mexico. Ze verblijven in een resort en proberen een bepaalde hotelkamer te infiltreren.

De hoofdpersoon stuurde een wrede en super vreselijke e-mail naar de man met wie ze aan het daten was omdat ze dacht dat hij haar spookte! In werkelijkheid raakte hij gewond en kon hij vijf dagen op rij niet op haar reageren. Cue shenanigans.

11 Stier - Wees altijd mijn misschien

Voor degenen die onder de categorie Stier vallen, is Always Be My Maybe de perfecte film om naar te kijken! Deze film gaat over twee mensen die altijd in elkaars leven zijn gebleven, wat er ook gebeurt. Ze ontmoetten elkaar toen ze jonge kinderen waren en groeiden samen op als vrienden.

Ze probeerden zelfs een keer contact met elkaar op te nemen en het was niet de beste ervaring, dus besloten ze dat in elkaars vriendenzone blijven de beste optie is. Wanneer ze later in het leven weer contact maken, realiseren ze zich dat ze misschien eigenlijk bedoeld zijn om samen te zijn.

10 Tweelingen - Het kussenhokje

The Kissing Booth is de perfecte film om naar te kijken voor Geminis! Deze film gaat over een tienermeisje dat naar een privéschool gaat. Ze kan geen uniform vinden dat goed bij haar past en uiteindelijk draagt ze een uniformrok die veel te klein voor haar is.

Als ze naar school gaat, wordt ze gepest en komt ze uiteindelijk op het kantoor van de directeur terecht. Ze realiseert zich in de film dat ze verliefd is op de oudere broer van haar beste vriend en van daaruit begint een relatie op te bloeien nadat ze zich realiseert dat hij erg geïnteresseerd is in haar rug! Het legt een soort druk op haar relatie met haar beste vriendin.

9 Kreeft - Ibiza Liefde Dronken

Ibiza Love Drunk is de beste film om naar te kijken voor mensen die onder de categorie Kanker vallen. Deze film gaat over genieten, plezier hebben en loslaten. Drie vrouwen reizen naar Ibiza om wild feesten mee te maken. Sommige scènes in deze film zijn absoluut hilarisch!

Je kunt er niet omheen hoe grappig deze film is. Een ander cool ding over deze film is het feit dat deze gevuld is met veel geweldige EDM-muziek. Deze film is geclassificeerd als zowel komedie als romantiek.

8 Leo - Extractie

Leo-individuen zouden geïnteresseerd zijn in het kijken naar een film als Extraction met in de hoofdrol Chris Hemsworth. De meesten van ons herkennen Chris Hemsworth uit zijn tijd als Thor in Marvel Avengers-films. Deze keer speelt hij geen superheld, maar een gewone held.

Het is aan hem om het leven van onschuldige mensen te redden, ook al brengt hij zichzelf in gevaar. Hij wordt voortdurend omringd door branden, explosies en andere dreigende bedreigingen. Dit is een originele Netflix-film boordevol intense actie en gekke manoeuvres.

7 Maagd - Vogelhuisje

Voor al die Maagden die er zijn, is Bird Box de film om naar te kijken. Het is meer dan intens en houdt de kijker daardoor op het puntje van zijn stoel. Het beste van Bird Box is het feit dat Sandra Bullock een hoofdrol speelt. Ze is een van de meest indrukwekkende en ongelooflijke actrices aller tijden.

Bullock bestaat al tientallen jaren en elke film waar ze in speelt, wordt uiteindelijk geweldig. In deze specifieke film gaat het erom de ogen van iedereen bedekt te houden, omdat ze de mysterieuze kracht die levens beëindigt niet willen zien.

6 Weegschaal - De perfecte date

The Perfect Date is de film om naar te kijken voor degenen die Weegschaal zijn. Het sterren Noah Centineo als de mannelijke hoofdrol en Laura Marano in de vrouwelijke hoofdrol. Het speelt ook Camila Mendes, die veel mensen herkennen uit haar tijd als Veronica Lodge in Riverdale.

Camila Mendes heeft zo'n geweldige energie, dus het feit dat ze ervoor hebben gekozen om haar in deze film op te nemen, maakt het zo veel beter! Deze film gaat over een man die betaald wordt om alleenstaande meisjes mee uit te nemen op afspraakjes.

5 Schorpioen - Onbreekbare Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. De dominee

Voor Scorpios die er zijn, is Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend de beste film om naar te kijken! Het is een interactieve film die de kijkers scène voor scène laat beslissen wat er daarna gebeurt. Unbreakable Kimmy Schmidt was een ongelooflijke show, dus het feit dat ze er een film van hebben gemaakt, is zoveel verbazingwekkender.

De hele verhaallijn van Kimmy Schmidt die wordt gered uit een ondergrondse bunker waar ze werd ontvoerd, is al intens genoeg, maar in deze film moet ze het opnemen tegen de man die haar daadwerkelijk heeft ontvoerd.

4 Boogschutter - De helft ervan

Tijd om erachter te komen waar Boogschuttermensen naar moeten kijken! De meest verbazingwekkende film voor een Boogschutter zou The Half Of It zijn. Het gaat over een meisje dat heel graag schrijft. Ze weet hoe ze liefdesbrieven moet schrijven met de meest romantische gevoelens… Dit is iets wat voor haar vanzelfsprekend is.

Ze raakt bevriend met een aardige middelbare schooljongen en de twee beseffen dat ze iets belangrijks gemeen hebben. Ze zijn allebei verliefd op hetzelfde meisje! Dit leidt tot een conflict tussen hen en hun vriendschap, aangezien ze zich allebei tot dezelfde persoon aangetrokken voelen.

3 Steenbok - De verkeerde juffrouw

Capricorns wil misschien The Wrong Missy eens bekijken. Het is een hilarische komedie met in de hoofdrollen David Spade en Lauren Lapkus. De film gaat over een man die een meisje ontmoet genaamd Melissa waar hij halsoverkop verliefd op wordt. Hij wisselt nummers met haar uit en besluit haar uit te nodigen voor een uitstapje naar een tropische plek.

Hij sms't per ongeluk de verkeerde Melissa en nodigt haar uit voor de reis. Hij komt vast te zitten om het weekend door te brengen met een vrouw met wie hij geen tijd wil doorbrengen omdat ze extreem onaangenaam, luidruchtig, gênant en erger is. Hij weet niet wat hij moet doen en voelt zich erg gevangen, maar het gaat allemaal op een hilarische manier.

2 Waterman - De koning

The King is de perfecte film om naar te kijken voor degenen die Watermannen zijn. Een van de beste dingen ervan is het feit dat Timothée Chalamet de hoofdrol speelt. Hij is een ongelooflijke nieuwe acteur op het toneel die tot nu toe veel heeft gedaan in zijn acteercarrière. Het bevat ook Robert Pattinson, Joel Edgerton en Lily-Rose Depp.

The King gaat over de jonge Henry V. Deze film laat ons de nasleep zien van wat er gebeurt nadat hij de koning van Engeland wordt in de 15e eeuw en zijn broer wordt vermoord. Dit is een geweldige film voor mensen die van historische drama's houden.

1 Vissen - Black Mirror: Bandersnatch

Black Mirror: Bandersnatch is de beste film om naar te kijken voor Vissen-individuen. Deze film is interactief, zodat kijkers kunnen beslissen wat er daarna gebeurt. Mensen kunnen deze film keer op keer bekijken en opnieuw bekijken om elke verschillende interactieve optie uit te proberen om te zien hoe verschillende eindes kunnen uitpakken.

Black Mirror als show is enorm populair omdat het onze ogen opent voor hoe futuristische technologie eruit zou kunnen zien. Dat is wat deze film zo aanlokkelijk maakte toen hij voor het eerst werd uitgebracht in 2018. Deze film is geclassificeerd als een psychologische scifi-thriller.

Aanbevolen: