20 foto's van Lauren Cohan van The Walking Dead waar we naar blijven kijken

Inhoudsopgave:

20 foto's van Lauren Cohan van The Walking Dead waar we naar blijven kijken
20 foto's van Lauren Cohan van The Walking Dead waar we naar blijven kijken
Anonim

Lauren Cohan is, volgens haar IMDb, een actrice die opgroeide tussen Amerika en het VK. Met een accent dat velen van ons niet beseffen dat ze heeft en de vurige gevoeligheden van New Jersey (waar ze werd geboren), is Cohan een interessante mix. Haar persoonlijkheid is er een die zowel zoet als stomend is, en de rollen waarin ze wordt gegoten, weerspiegelen dat. Het is geen verrassing dat haar rol in The Walking Dead zo goed werd ontvangen. Het pronkt niet alleen met haar intelligentie en lef, maar het heeft ook het extra voordeel dat het de wereld eraan herinnert hoe aantrekkelijk ze is.

Wij houden persoonlijk van Lauren Cohan. Wat is een betere manier om dat te vieren dan door onze kijk op haar nog een stap verder te brengen? We zijn er zeker van dat iedereen het ermee eens zal zijn na het bekijken van deze foto's. Dit zijn 20 van de beste Lauren Cohan-foto's; je hoeft ons niet te bedanken.

20 We weten allemaal dat Laura Cohan aantrekkelijk is

Anders zou dit artikel niet eens bestaan, toch? Hoewel The Walking Dead niet per se de eerste show is die we zouden bedenken als we naar mooie mensen willen kijken (het hele zombie-ding verpest die niche een beetje), is Laura Cohan een van de weinige goedmaker in de show. Tenminste, in termen van aantrekkelijkheid.

19 Maar heeft iemand anders zich gerealiseerd hoe aantrekkelijk dit is?

We geven het toe: het is een beetje moeilijk om aan haar te denken in een andere context dan de overlevingsmodus. Haar tijd op de show bestond voornamelijk uit het verslaan en rennen van zombies, en ze brengt meestal veel tijd door met vuil. Misschien hebben we haar daarom nooit zo aantrekkelijk gezien als ze in werkelijkheid is.

18 Ze is ongelooflijk zelfverzekerd

We weten dat de meeste acteurs zelfverzekerd zijn, maar ze lijken allemaal te verbleken in vergelijking met de lieftallige Lauren Cohan. Ze is niet alleen op The Walking Dead geweest, maar IMDb vertelt ons dat ze ook te zien is geweest in Vampire Diaries en Supernatural. Haar carrière gaat ook nog steeds door, met haar fantastische rol in Whiskey Cavalier.

17 En moeiteloos chic

Op de een of andere manier maakt het niet uit dat we haar meestal onder de modder en zombie-smurrie hebben gezien; ze heeft altijd een moeiteloos chique uitstraling. Dit komt zowel in haar persoonlijke leven en haar casual foto's als in haar carrière/filmwerk voor. Ze heeft een indrukwekkende aanwezigheid, maar niet een overweldigende. Très chic!

16 Zelfs als ze haar tanden poetst

Hoe kunnen we een schattige foto als deze niet opnemen? Tandenpoetsen is niet de eerste actie waar we aan denken als het onderwerp van hete foto's ter sprake komt, maar hier zijn we dan. Lauren Cohan heeft de unieke superkracht om er zowel krachtig en chic uit te zien als schattig en onschuldig. Zoals blijkt uit deze foto!

15 Ze is speels

Toegegeven, we konden niet veel vinden over de geschiedenis van deze foto. Het lijkt erop dat zij en haar beste vriendin foto's op sociale media maakten buiten hun flatgebouw. Het kan echter ook een echte fotoshoot zijn. Hoewel we niet zeker weten welk soort tijdschrift een pittige foto als deze zou publiceren.

14 Maar krachtig

Laten we even naar de feiten kijken. Cohan heeft niet alleen een krachtige rol in The Walking Dead, maar ze heeft ook een krachtig imago. Hoewel haar stijl kan veranderen tussen vrouwelijk en pittig, is er een inherente kracht die ze heeft. Is het vertrouwen? Is het dapperheid? We weten het niet zeker, maar we weten wel dat we er dol op zijn.

13 En is niet bang voor de camera

Jury is er niet uit of dit een geplande foto was of niet, maar het punt wordt alleen maar meer gemaakt als dat niet het geval is. Film- en tv-acteurs moeten van camera's houden, maar Cohan tilt het naar een heel ander niveau. Ze houdt zo duidelijk van de camera, en deze casual foto van haar in een tanktop is daar het bewijs van. Kijk eens naar die glimlach!

12 Of nauwsluitende jurken

Op het gevaar af te persoonlijk te worden, willen we alleen maar zeggen dat we van een vrouw houden in een nauwsluitende jurk. Het is vrouwelijk, het is zwoel en het laat meer van haar rondingen zien dan wanneer ze een T-shirt en een spijkerbroek zou dragen. Vooral deze jurk is een gewaagde keuze, want het wit verbergt niets. Om nog maar te zwijgen over de pasvorm en flare accentuering!

11 Rocken hoort bij Lauren

Misschien was het meer verheerlijkte karaoke dan een echte rockshow, maar we hoeven niet echt onderscheid te maken. Comic Book vertelt ons dat deze foto in een handomdraai werd gemaakt toen Cohan meedeed aan Lip Synch Battles en Sister Christian uitvoerde. Eerlijk gezegd, we zijn er dol op. Cohan's rockerkant is geweldig, zelfs als haar stem er niet is.

10 Zelfs als het gaat om tijdschriftspreads

Nu komt deze foto zeker naar ons uit een tijdschriftspread. Deze fotograaf slaagde er echt in om de zoetheid en kruidigheid van Lauren Cohan vast te leggen en hield het in een prachtig zwart-witschema. Teruggrijpend naar het oude Hollywood, is dit een stijl die naar onze mening helemaal bij haar past.

9 Haar kenmerkende button-down T-shirt helpt

Helpt veel. Zoals, heel veel. We hebben haar eerder in de show haar kenmerkende geribbelde T-shirt met knopen zien dragen, maar het is nog beter als we haar zo zien. Er is iets aan het losknopen van het shirt dat ons net genoeg geeft om opgewonden te raken, maar niet genoeg om onfatsoenlijk te zijn. Het ontbreken van een broek helpt daarbij.

8 Ze is super schattig, zelfs als ze achterover ligt

Alleen omdat ze relaxed en ontspannen is, wil nog niet zeggen dat ze er niet goed uitziet. Deze blauwe jurk past fantastisch bij haar stijl en huidskleur. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze er zo op haar gemak in lijkt, ondanks hoe onthullend de snit van de jurk is. We zouden willen dat we er zo gemakkelijk en zelfverzekerd uitzagen als we ons zo verkleedden!

7 Haar personages zijn ook allemaal ongelooflijk aantrekkelijk

Van Vampire Diaries tot Whiskey Cavalier, Lauren Cohan lijkt voortdurend projecten te boeken die ons eraan herinneren hoe aantrekkelijk ze is. Haar personages hebben allemaal die intelligente maar zwoele uitstraling. Dit geldt zelfs voor The Walking Dead, die haar overlevingsvaardigheden volledig tot uiting brengt (zelfs als ze in het script zijn geschreven).

6 Wie houdt er niet van een sterke vrouw

Het enige dat we willen zeggen, is dat we het waarderen dat Cohan een fotoshoot doet die kracht bevordert. Zo vaak zien we alleen mooie of stomende foto's op de omslag van tijdschriften, maar niet veel die laten zien hoe sterk vrouwen zijn. Deze foto laat zien dat Cohan niet alleen geïnteresseerd is in mooi zijn, maar ook in sterk zijn.

5 Kijk eens naar die stomende blik

Moeten we nog meer zeggen? Deze foto spreekt helemaal voor zich. Een beetje artistieker dan sommige van de andere fotoshoots die we hebben gezien, Cohan's foto in deze stijl laat zien hoe creatief ze kan zijn. Om nog maar te zwijgen over hoe leuk een semi-transparant topje kan zijn, vooral als het op iemand staat die zo aantrekkelijk is als zij.

4 Ze kan nog steeds dom zijn, hoewel

Een gevoel voor humor en een geweldige stijl? Cohan is echt het hele pakket. Hoewel dit zwart-wit gestreepte overhemd niet onze persoonlijke favoriete stijlkeuze van haar is, houden we van de persoonlijkheid die ze heeft. De kracht en de bekwaamheid komen door, maar dat geldt ook voor het gekke gevoel voor humor dat ze heeft.

3 Moeten we de legging nog noemen?

Hoewel die schoenen er niet uitzien alsof ze gemaakt zijn om te hardlopen, past de rest van de outfit zeker in die Sporty Spice-vibes. We houden persoonlijk van de manier waarop haar stijl lijkt te versmelten en te veranderen, terwijl ze toch dezelfde chique en krachtige look behoudt die we kennen en waar we van houden.

2 Of de vleeskleurige top?

We zouden willen dat we zelfverzekerd genoeg waren om een huidskleurig overhemd als dit te dragen. Het shirt doet ons niet geloven dat ze op het eerste gezicht niets aan heeft, het doet ons ook nadenken over hoe het zou zijn als ze legitiem niets zou dragen. Wat, nu we erover nadenken, misschien wel het punt is van huidkleurige kleding in het algemeen.

1 Het is officieel: Lauren Cohan is te heet

Van zoet tot zwoel, gekleed tot minder gekleed, Lauren Cohan is echt het hoogtepunt van The Walking Dead (tenminste als het om uiterlijk gaat). We zijn grote fans van de manier waarop Cohan voor de camera verschijnt, zowel op deze foto's als in haar acteerwerk. Intelligent, chic en oh zo aardig, Cohan is een van die acteurs die gewoon te heet is!

Aanbevolen: