Reality-televisiesterren die zo Leo zijn

Inhoudsopgave:

Reality-televisiesterren die zo Leo zijn
Reality-televisiesterren die zo Leo zijn
Anonim

Als het gaat om het meest "Kijk naar mij" sterrenbeeld, regeert de Leeuw als koning. Leeuwen houden van schitteren, ze houden van de schijnwerpers en ze zijn erg zeker van zichzelf. Reality-tv-persoonlijkheden moeten deze kwaliteiten hebben om succesvol te zijn, dus je weet dat de Leeuwen zeker zullen opvallen.

Deze bekende Leeuwen nemen nooit genoegen met de tweede plaats en kunnen niet anders dan de show stelen. Ze hebben de neiging om aandachtzoekers te zijn, geven er de voorkeur aan om het goede leven te leiden en moeten populair zijn. We houden van deze Leeuwen en de shows waar ze op spelen!

10 Kylie Jenner

Afbeelding
Afbeelding

Kylie Jenner is een van de meest bekende namen van reality-tv. De jonge miljardair is door en door een Leeuw. Ze schuwt de schijnwerpers niet (tenzij ze een zwangerschap verbergt natuurlijk) en ze houdt er zeker van om haar geld uit te geven en het goede leven te leven. Leeuwen staan ook bekend om hun loyaliteit aan degenen van wie ze houden. Kylie is dol op haar beroemde familie en staat erom bekend meer dan goed te zijn voor haar vrienden en haar binnenste cirkel. Leeuwen zien graag het succes van hun partner, wat misschien de reden is waarom Kylie haar rapper-partners altijd zo heeft gesteund (totdat ze haar tegenspreken natuurlijk).

9 Joe Gorga

Afbeelding
Afbeelding

Reality-tv-persoonlijkheid Joe Gorga speelt samen met zijn vrouw Melissa en zijn zus Teresa Guidice in The Real Housewives of New Jersey. We hebben Joe seizoen na seizoen zien pronken met zijn Leo-kenmerken.

Joe is niets anders dan een luide en bruisende persoonlijkheid. Hij houdt ervan om het leven van het feest en het middelpunt van de belangstelling te zijn. Er is niets dat hij niet voor de camera zal doen om mensen zijn kant op te laten kijken, wat een Leo van hem.

8 Savannah Chrisley

Afbeelding
Afbeelding

Savannah speelde in Christley Knows Best met haar beroemde familie. De zuidelijke blonde schoonheid schrok nooit terug voor de camera en was klaar om haar vrolijke, glinsterende persoonlijkheid, typerend voor een Leeuw, te laten zien. Ze verbaasde fans onlangs met een onconventionele knuffel die ze later op sociale media plaatste. Leos houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan, dus het verbaast ons helemaal niet dat ze besloot voor een beetje shockfactor te gaan.

7 juni Shannon

Afbeelding
Afbeelding

June Shannon is beter bekend als Mama June, of nog meer erkend als moeder van Honey Boo Boo. Ze speelde samen met haar onconventionele familie in de TLC-serie, Here Comes Honey Boo Boo, en maakte vervolgens grote krantenkoppen met een aantal nogal twijfelachtige persoonlijke beslissingen. Later hernam juni haar status als reality-tv-ster door te spelen in Van niet tot heet. Deze dame is door en door Leo. Ze houdt van de schijnwerpers en leunt duidelijk in haar realiteitsrol.

6 Brody Jenner

Afbeelding
Afbeelding

Leo's maken graag nieuwe vrienden en koesteren zich in de nieuwheid van ontluikende romances. Realityster en familielid van de beroemde Kardashian-Jenners, Brody Jenner, draait helemaal om gezelligheid en om mooie mensen zijn (herinner je je zijn romance met costar Kristin Cavallari?) Leos zijn geboren om hun namen overal in de roddelbladen te zien. Dit past perfect bij Jenner. Zijn naam staat al jaren in de roddelbladen. Onlangs hebben zijn romance, huwelijk en plotselinge scheiding de roddelnetwerken verlicht.

5 Maci Bookout

maci bookout lang haar ziet er serieus uit
maci bookout lang haar ziet er serieus uit

Maci Bookout is de felle mama van drie kleintjes en de ster van MTV's populaire televisieserie, Teen Mom OG. Maci nam een echte hachelijke situatie, werd zwanger voordat ze een legale volwassene was, en slaagde erin om er een carrière van te maken. Ze maakt nu al meer dan tien jaar deel uit van de populaire franchise en we kunnen niet anders dan haar grote transformatie in die tijd opmerken. Ze bewijst dat Leeuwen gedreven mensen zijn, vooral als ze met hun passies werken. Maci's passies en gedrevenheid hebben haar geholpen in haar zoektocht om haar eigen merk op te richten en te pleiten voor PCOS.

4 Todd Tucker

Afbeelding
Afbeelding

Todd Tucker is de vrouw van baas en ster van Kandi Buress van The Real Housewives of Atlanta. Hoewel het lijkt alsof Todd op de achterbank gaat zitten van zijn krachtpatser, is dit verre van waar.

Tucker maakt al jaren geld over voor heel Atlanta en blijkt op zichzelf al een ondernemende savant te zijn. Hij gebruikt zijn Leo-leiderschapsvaardigheden om zijn bedrijven te runnen en zijn vrouw te helpen bij haar succesvolle inspanningen.

3 Jase Robertson

Afbeelding
Afbeelding

Jase Robertson is vooral bekend door zijn hoofdrol in Duck Dynasty met zijn grote, hilarische zuidelijke familie. Jase heeft, net als zijn familie, een passie voor het familiebedrijf en voor het hooghouden van de familiewaarden. Hoewel de Robertsons gedreven en succesvol zijn, zijn ze ook speels en leuk, typische eigenschappen van een Leeuw. Jace Robertson is gedurfd, vastberaden en een optimist in hart en nieren. Het Leeuw-teken is ook een leeuw, en we kunnen niet anders dan die wilde Robertson-baard associëren met de manen van een leeuw.

2 Tarek El Moussa

Afbeelding
Afbeelding

Tarek El Moussa is een bekende naam in het circuit van onroerend goed en reality-tv. Hij kreeg voor het eerst bekendheid door zijn show Flip or Flop, waarin hij samen met zijn ex-vrouw Christina speelde. El Moussa werd een nog meer bekende naam nadat hij en Christina uit elkaar gingen en allerlei interessante feiten over hun leven aan het licht kwamen. Tarek heeft die artistieke en creatieve inslag die Leos meestal heeft. Hij is gepassioneerd over zijn projecten, een andere eigenschap van Leo.

1 Raven Gates

Afbeelding
Afbeelding

Raven Gates is een van onze favoriete Leos aller tijden die ooit in The Bachelor-franchise heeft gespeeld. Ze landde de man bijna in het 21e seizoen van de Bachelor-serie, maar eindigde als tweede. Dat moest deze Leeuw echt steken; ze zijn nooit enthousiast om op de tweede plaats te komen. Zelfs na het verliezen was Raven nog niet klaar met de reality-datingwereld of het leven in de schijnwerpers. Ze deed mee aan het vierde seizoen van Bachelor in Paradise en won die won.

Aanbevolen: