10 dingen die de werknemers van Ariana Grande hebben gezegd over het werken voor haar

Inhoudsopgave:

10 dingen die de werknemers van Ariana Grande hebben gezegd over het werken voor haar
10 dingen die de werknemers van Ariana Grande hebben gezegd over het werken voor haar
Anonim

Ariana Grande is een raadsel. Ze won de rol van Cat Valentine op Nickelodeon's Victorious, bleef daar kort voor Sam & Cat en schoot omhoog naar een superster in de muziekindustrie. Haar popmuziek is overal, ze heeft concertreizen over de hele wereld gedaan en ze lijkt te genieten van de roem en het fortuin.

Het komt niet zo vaak voor dat Ariana het gordijn naar achteren trekt of de paardenstaart naar beneden ha alt. Ze heeft echter met veel mensen gewerkt en sommigen van hen zijn snel open over hun positieve en negatieve ervaringen met Ariana. Niemand kan voor de ster spreken, maar hier zijn tien dingen die medewerkers en medewerkers over haar hebben gezegd.

10 Niet de beste

Ariana Grande Wined-eyeliner
Ariana Grande Wined-eyeliner

Nezza is een ervaren muzikant en danser die in talloze muziekvideo's van grote namen heeft gespeeld. Ze deed een tweedelige serie op haar YouTube-kanaal over artiesten met wie ze in haar carrière heeft gewerkt. Nezza deelde enkele bedenkingen over Ariana Grande uit haar tijd op de set van de videoclip "Right There". De danseres zei: "Ik had niet de beste ervaring met Ariana Grande." Ze onthulde niet veel, maar Nezza zei dat de zangeres die dag op geen enkele manier 'bruisend' was. Nezza beschouwt Ariana nog steeds als haar favoriete artiest en schreef de ervaring op tot lange uren op een koude, stressvolle set.

9 Houding

Ariana Grande's videoclip voor No Tears Left To Cry
Ariana Grande's videoclip voor No Tears Left To Cry

Het gerucht gaat al lang dat Ariana Grande een houding heeft ten opzichte van andere mensen. Lang geleden in 2014 meldde Page Six dat de levenscoach van Grande stopte omdat hij 'het niet meer aankon'. Niemand kent het hele verhaal, maar het lijkt een beetje verdraaid dat de persoon die was ingehuurd om Ariana's leven op de rails te houden, het zo moeilijk had met haar.

8 Diva

Afbeelding
Afbeelding

Ariana Grande is ontelbare keren een diva genoemd. Mensen die haar op de rode loper hebben geïnterviewd, zoals Giuliana Rancic, hebben te maken gehad met haar drama 'alleen aan de linkerkant'. Dan zijn er de echte fotografen van Grande. Ze is naar verluidt eerder weggestormd tijdens een shoot. Dit moet een beetje een schande zijn voor haar dagelijkse personeel.

7 Nederig

Zelfs als sommige medewerkers Ariana's gedrag niet leuk vinden, juichen anderen haar beslissingen toe. Toen rapper Tekashi 6ix9ine Ariana Grande beschuldigde van opgeblazen kijkcijfers over het recente duet van de zangeres met Justin Bieber, bracht Grande een verklaring uit waarin nederigheid en dankbaarheid werd gepromoot.

De manager van haar en Justin, Scooter Braun, was trots op zijn beide jonge supersterren. Ook al hebben ze hun ups en downs gehad, Braun denkt duidelijk aan de wereld van Ariana en steunt haar wat er ook gebeurt.

6 Charmant

ariana grande ontsnap vrij
ariana grande ontsnap vrij

Zelfs vijf jaar geleden, toen Ariana wat ongewenste aandacht kreeg, zag Scooter Braun nog steeds het goede in haar. Hij vertelde Billboard dat Grande "een van de aardigste mensen was die hij ooit had ontmoet en eigenlijk gewoon zo charmant." Braun benadrukte dat de roem een enorme maar snelle verandering voor Ariana was geweest.

5 Familie eerst

Braun zei ook dat zijn rijzende ster uit "een ongelooflijk sterke Italiaanse familie" kwam en gaf hij prioriteit aan het zien van haar oma. Dit lijkt heel waar te zijn; zelfs casual fans weten hoeveel Ariana's overleden grootvader voor haar betekent. Het lijkt erop dat Ariana een duidelijke publieke persoonlijkheid heeft, maar haar privé-zelf handhaaft voor alleen de naaste mensen in haar leven.

4 Kieskeurig

ariana grande 7 ringen
ariana grande 7 ringen

Als je zo beroemd bent als Ariana Grande, is niets buiten bereik. De assistente van de zangeres volgde haar ooit met een rietje en een fles water. Het is duidelijk dat Ariana Grande een aantal onconventionele methoden heeft om gezond en gehydrateerd te blijven.

Hoewel de assistente niets zei over dit ongebruikelijke verzoek (kon Ariana niet gewoon zelf het water dragen?), spreekt het voor zich dat dit waanzinnig kieskeurig gedrag is. Het was niet de eerste keer dat Ariana iets buitensporigs vroeg, en het zou ook niet de laatste keer zijn.

3 Volbracht

Fotograaf en videograaf Alfredo Flores is altijd zo complimenteus over Ariana Grande. Hij deelt in haar successen en laat volgers kennismaken met zijn rol in het werk van Grande. In december 2019 schreef Alfredo op Instagram: "Gefeliciteerd Ariana Grande met een enorme eindkap van dit mooie jaar met 'k bye for now … laatste billboard van het decennium. Vereerd." Flores is een van Grande's grootste cheerleaders en spreekt graag over haar successen.

2 Inspirerend

Een andere fotograaf van Grande heet 'Natural'. Hij maakt prachtige foto's van haar optredens en tours. Op haar verjaardag in juni 2020 stuurde Natural de zangeres zijn wensen en schreef: "Bedankt voor je vriendelijkheid, vriendschap en inspiratie. Veel liefde. Geniet van je dag!!" De camera houdt van Ariana Grande en haar fotograaf vindt haar inspirerend.

1 Zus

In 2018 reflecteerde Natural met Ariana Grande op de Sweetener Sessions en VMA's. Hij zei dat de gebeurtenissen "geweldig waren geweest" en noemde Grande zijn "zus". Misschien hebben degenen die het dichtst bij Grande staan, de beste verstandhouding met de ster. In ieder geval maakt Natural duidelijk dat Ariana als familie voor hem voelt. Ze heeft haar aandeel in goede en slechte pers, maar Ariana Grande heeft een aantal gloeiende rapporten.

Aanbevolen: