14 Dingen die Beyonce en Jay Z's werknemers hebben gezegd over het werken voor hen

Inhoudsopgave:

14 Dingen die Beyonce en Jay Z's werknemers hebben gezegd over het werken voor hen
14 Dingen die Beyonce en Jay Z's werknemers hebben gezegd over het werken voor hen
Anonim

Met een gecombineerd vermogen van meer dan een miljard dollar zijn muziekmagnaten en bedrijfseigenaren Beyoncé en Jay Z misschien wel het beroemdste en rijkste beroemdhedenpaar ter wereld. Het paar stapte in 2008 in het huwelijksbootje.

Jay Z, wiens huidige vermogen het dubbele is van dat van zijn vrouw, heeft een indrukwekkende klim naar de miljard dollar achter de rug. De inwoner van Brooklyn was ooit een drugsdealer, maar op het moment dat hij geld begon te verdienen met zijn muziek, maakte hij slimme stappen om zijn eigen bedrijven op te bouwen in plaats van de producten van andere mensen te steunen. Hij investeerde in Rocawear, Roc Nation, Uber, Armand de Brignac Champagne, D'Usse en Tidal. Zijn aandelen in de bedrijven, muziekinkomsten en eigendommen plaatsen Jay Z momenteel in de club van de miljardair.

Beyoncé daarentegen groeide op in Houston. Ze heeft haar fortuin van $ 500 miljoen voornamelijk vergaard met haar muziek. Met zo'n rijkdom hebben de Carters een handvol werknemers die voor hen werken, variërend van leidinggevenden, assistenten, dansers tot chef-koks, kindermeisjes en schoonmakers. Dit is wat sommigen van hen hebben onthuld over hun bazen.

14 Beyoncé en Jay Z nemen hun onderneming serieus

Beyoncé en Jay Z nemen hun onderneming allebei heel serieus. Jay Z neemt zijn muziek altijd door en onthoudt deze voordat hij naar de studio gaat om het op te nemen. Beyoncé moet ook elk detail van een plaat doornemen voordat ze een hokje binnenstapt. Ze zijn allebei hun eigen grootste critici.

13 Werknemers worden geacht professioneel te zijn

Beyoncé en Jay Z zijn hardwerkende mensen en ze verwachten hetzelfde van hun werknemers en medewerkers. Het paar heeft goede vrienden en familie afgesneden die niet passen in hun hardwerkende levensstijl. Ze zullen daarom niet aarzelen om luie werknemers of mensen die klagen over hun baan te ontslaan.

12 Het echtpaar beta alt hun werknemers goed

B en J zijn erg gul als het gaat om het belonen van hun personeel voor hun harde werk. Ze doen goed werk door enkele van de miljoenen die ze verdienen te verspreiden. Het paar beta alt de kindermeisjes van hun tweeling elk $ 100.000 per jaar. Ze hebben ook veel andere werknemers, wat hun loonkosten fors maakt.

11 Ze geven ze ook bonussen

Net als veel andere werkgevers kennen Jay en Bey hun werknemers ook eindejaarspremies toe. Afgezien van hun muziek verdient het duo ook veel geld met andere ondernemingen, waaronder kledinglijnen en belangen in verschillende bedrijven. Ze hoestten ooit $ 6,4 miljoen op om bonussen aan hun personeel te betalen.

10 Beyoncé en Jay Z hebben strikte regels

Beyoncé heeft een handboek voor haar medewerkers om hen te begeleiden bij wat ze precies van hen verwacht. Veel bronnen leggen ook uit dat elke werknemer het handboek moet lezen en een contract moet ondertekenen. Blue Ivy heeft bijvoorbeeld haar eigen handboek; Het dagelijkse programma van Blue Ivy volgens mevrouw Carter.

9 Van medewerkers wordt verwacht dat ze discreet zijn

The Carters behoren tot de meest geheimzinnige koppels in Hollywood en dit is te danken aan hun discrete staf die beter weet dan te onthullen wat er in het leven van het paar achter gesloten deuren gebeurt. Het personeel van Beyoncé hield haar zwangerschappen geheim totdat de zangeres klaar was om het nieuws zelf bekend te maken.

8 Het machtspaar waardeert hun tijd en geld

Bey en Jay begrijpen maar al te goed de betekenis van de uitdrukking 'tijd is geld'. Ze verwachten allebei niet dat hun werknemers of andere mensen met wie ze werken te laat komen opdagen voor werk, vergaderingen of jamsessies. Jay Z heeft Rita Ora ooit een boete gegeven omdat ze 10 minuten te laat in de studio arriveerde.

7 Het paar houdt ervan om de touwtjes in handen te hebben

Hoewel de Carters verschillende werknemers hebben die aan hun handen en voeten werken, behouden zowel Beyoncé als Jay Z de algehele controle over wat er in hun leven gebeurt. Zo zal Beyoncé nog steeds haar muziek schrijven en danschoreografieën aanpassen aan haar smaak. Jay Z handelt al zijn zakelijke deals persoonlijk af.

6 Hun kinderen zijn hun wereld

B en J hebben drie prachtige kinderen. Hun eerstgeboren dochter, Blue Ivy, is acht jaar oud. Hun andere twee kinderen zijn twee jaar oude tweelingjongens Rumi en Sir Carter. De muziekmagnaten zijn dol op hun kinderen, Beyoncé verliet zelden haar tweeling en als ze eruit moest, maakte ze snel af wat ze aan het doen was om terug te keren naar haar baby's.

5 Het koppel verwacht uitstekende zorg voor hun kinderen

Jay Z en Beyoncé hebben ook een team van kindermeisjes die voor hun kinderen zorgen. In tegenstelling tot de meeste andere kinderen heeft elke tweeling drie kindermeisjes. Omdat de tweeling verschillende schema's heeft, hebben ze elk hun eigen oppas. Blue Ivy heeft momenteel twee kindermeisjes en drie lijfwachten die haar naar school begeleiden.

4 Beyoncé en Jay Z zijn beide perfectionisten

Beyoncé en Jay Z zijn perfectionisten. Ze branden allebei de middernachtolie in de studio's om hun teksten en choreografieën te perfectioneren totdat ze er zeker van zijn dat wat ze van plan zijn uit te brengen hun beste werk is. Dit geldt niet alleen voor hen; ze volgen hun personeel op om ervoor te zorgen dat ze de dingen op de juiste manier doen.

3 Het koppel houdt graag een hechte groep mensen om zich heen

Young Guru werkt al heel lang voor Jay Z. Jay Z heeft hem de taak toevertrouwd om zijn muziek te beschermen. Beyoncé heeft aan de andere kant ook verschillende dansers die ze door de jaren heen heeft behouden en die haar bewegingen geheim houden tot de dag dat ze ze op het podium uitvoeren. Het lijkt erop dat het paar loyaal is aan het personeel dat loyaal aan hen is.

2 Ze onthullen niet altijd wat ze van plan zijn

Behalve de zwangerschappen van Beyoncé geheim te houden, moeten werknemers die voor de Carters werken, ook de projecten van het paar geheim houden. Soms houdt het paar hun werknemers in het ongewisse om de kans te verkleinen dat een van hen de plannen naar het publiek lekt. Zeer weinig mensen wisten van Beyoncé's album Lemonade totdat ze het uitbracht.

1 Beyoncé en Jay Z zijn een geweldig duo

De meeste mensen die onder of met Jay Z en Beyoncé hebben gewerkt, hebben niets dan bewondering voor hen. Je kunt zien dat de meeste medewerkers van Carter onder de indruk zijn van het machtspaar; ze bewonderen hun genialiteit, wat het voor hen moeilijk heeft gemaakt om niet te slagen in hun inspanningen.

Aanbevolen: