Donald Glover beweert dat hij racistisch werd lastiggevallen tijdens het filmen van seizoen drie van 'Atlanta

Inhoudsopgave:

Donald Glover beweert dat hij racistisch werd lastiggevallen tijdens het filmen van seizoen drie van 'Atlanta
Donald Glover beweert dat hij racistisch werd lastiggevallen tijdens het filmen van seizoen drie van 'Atlanta
Anonim

Toen Donald Glover naar Londen vloog om Atlanta te fotograferen, werd verwacht dat het een goede tijd zou worden terwijl hij hard aan het werk was. Helaas veranderde dat allemaal na een incident waarbij Glover en bemanningsleden werden lastiggevallen vanwege hun race.

Glover, zijn broer Stephen Glover en hun co-schrijver Stefani Robinson waren buiten een gesloten bar in de stad na het fotograferen voor de dag. Ze werden benaderd door een kleine groep mensen, die een vriendelijk gesprek aangingen met het trio. Dat gesprek kreeg een harde wending toen een van de leden beweerde dat ze met z'n drieën in de bar konden inbreken en zei: "Jullie dragen allemaal hamers."

In Groot-Brittannië is 'hamer' het slangwoord voor 'geweer'. De Engelse groep maakte meer beledigende opmerkingen jegens hen, en bestond uit twee mannen en een vrouw. De opnames begonnen in april 2021 en er werd bevestigd dat ze in augustus 2021 waren voltooid.

Het incident escaleerde na de verklaring

The Daily Mail meldde dat het probleem verergerde toen de vrouw bleef om met hen te praten toen de mannen wegliepen. Een van de mannen ging terug naar de vrouw, gooide haar over zijn schouder en zei: "Rennen. Ze gaan je verkrachten, zoals, verkrachten." Hierna hoorden de drie de vrouw tegen haar vriendin zeggen dat het haar speet, maar dat het incident daarna eindigde.

Glover herinnerde zich dat hij erg verrast en verward was over de situatie en hoe het uit het niets op straat gebeurde. 'We staan daar gewoon, zoals, "Wat is er net gebeurd?"', zei hij.

Hoewel beledigend, realiseerde het trio zich niet wat de groep in eerste instantie zei

Robinson besprak de beproeving en gaf toe dat geen van hen meteen besefte wat er aan de hand was. "Het was zo beledigend, maar niet tegelijkertijd beledigend, want het kostte ons vijf minuten om het volledig te begrijpen," zei ze.

Ze beschreef de situatie toen nog verder en gaf toe wat er in hun opmerkingen werd gesuggereerd. "Hij kwam op een punt van alsof de insinuatie op ons was uitgegaan, hij werd specifiek en hij zei: "Jullie zijn zwart, je bent naar de gevangenis gegaan en je doet dat soort dingen."

Omdat dit incident vorig jaar plaatsvond, is het onwaarschijnlijk dat de identiteit van de personen wordt vrijgegeven. Er is ook geen woord over hoe oud deze personen zijn, maar ze zijn waarschijnlijk jong van leeftijd.

Seizoen drie van Atlanta gaat op 24 maart in première op Fox en bestaat uit tien afleveringen. De show is vernieuwd voor een vierde en laatste seizoen en zal waarschijnlijk eind 2022 of begin 2023 in première gaan. Brian Tyree Henry, LaKeith Stanfield en Zazie Beetz keren allemaal terug als hoofdrolspelers.

Aanbevolen: