Fans zullen Ice Cube niet laten vergeten dat hij werd lastiggevallen door Donald Trump

Inhoudsopgave:

Fans zullen Ice Cube niet laten vergeten dat hij werd lastiggevallen door Donald Trump
Fans zullen Ice Cube niet laten vergeten dat hij werd lastiggevallen door Donald Trump
Anonim

Ice Cube kreeg meer dan hij had verwacht toen zijn haatclub naar de oppervlakte kwam om hem eraan te herinneren dat hij in feite degene was die werd opgelicht… en hij werd hard aangepakt door Donald Trump.

Toen Ice Cube een afbeelding van zichzelf plaatste met zijn lip opzij snauwend en een agressieve blik op zijn gezicht, was hij waarschijnlijk van plan het beeld te projecteren van een sterke kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Hij zette zijn sterke persoonlijkheid voort, als een OG in de wereld van hiphop, maar hij onderschatte de verschuiving in de houding van de miljoenen toegewijde fans waarmee hij op sociale media sprak.

Veel voormalige die-hard fans en supporters van Ice Cube's hebben zich nu tegen hem gekeerd, geplaagd door het feit dat hij zich aansloot bij Donald Trump.

Ze laten hem dit geen seconde vergeten.

Ice Cube Hustles Hard

Er is geen twijfel over mogelijk, Ice Cube gaat hard. Hij blijft nieuwe muziek uitbrengen met dezelfde old-school vibes waar hij door de jaren heen bekend en geliefd om is geweest. Hij heeft gepleit voor de rechten van zwarte Amerikanen, en hij houdt gelijke tred met zijn 3-tegen-3 basketbalcompetitie, Big3.

Ice Cube is aan het haasten, en hij haast zich misschien naar voren in zijn eigen gedachten, maar fans denken dat zijn drukte vorig jaar veel stappen achteruit deed toen hij leunde naar Donald Trump's richting. Sindsdien wordt hij gezien als een verrader en heeft hij het respect van veel voormalige fans verloren.

Ice Cube heeft geprobeerd duidelijk te maken dat hij niet met Trump samenwerkte en dat hij alleen alle opties voor samenwerking openhield, maar zijn argument is aan dovemansoren gericht.

Na al die jaren van politieke rapberichten, laten mensen hem nog niet los.

The Hustler werd lastiggevallen

Fans zijn niet onder de indruk en ze willen dat Ice Cube weet dat hij niet hoeft te prediken over naar voren rennen, terwijl de waarheid is dat hij zelf werd opgelicht door Donald Trump en de regering-Trump.

Reacties geven aan dat veel liefde en respect verloren zijn gegaan. Fans schreven om te zeggen; "Je hebt getekend bij de Trump-administratie, we zijn het niet vergeten.," en "En laat je niet lastig vallen door bekende oplichters - zoals T-Rump," evenals; "Je kunt niet prediken homie, je werd lastiggevallen door dem MAGA's."

Natuurlijk wogen sommige fans met wat liefde en bewondering voor de muziekmagnaat, maar de schade die Trump veroorzaakte toen hij zich aansloot, blijft hem vandaag achtervolgen.

Aanbevolen: