Fans denken dat Brad Pitt niet ouder wordt' toen hij werd gespot tijdens het filmen van 'Babylon

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Brad Pitt niet ouder wordt' toen hij werd gespot tijdens het filmen van 'Babylon
Fans denken dat Brad Pitt niet ouder wordt' toen hij werd gespot tijdens het filmen van 'Babylon
Anonim

Brad Pitt werd gefotografeerd in kostuum voor Damien Chazelle's film Babylon uit 2023, die zich afspeelt in de Gouden Eeuw van Hollywood. Eerder regisseerde Chazelle de musicalfilm La La Land met Emma Stone en Ryan Gosling in de hoofdrollen.

Babylon heeft een met sterren bezaaide cast, waaronder DC-ster Margot Robbie, acteur-regisseur Olivia Wilde, Spider-Man-ster Tobey Maguire en The Handmaid's Tale-ster Max Minghella onder andere. In een nieuwe serie setfoto's, gedeeld door Just Jared, krijgen fans eindelijk een kijkje in Babylon en hoe Pitts personage eruitziet!

Brad Pitt ziet er goed uit

De Fight Club-acteur zag er verzorgd uit als altijd in een wit overhemd, een paar zwarte bretels, een losgeknoopte zwarte vlinderdas, bijpassende broek en geklede schoenen.

De 57-jarige had zijn haar gekamd in een gladde zijscheiding en droeg een potloodsnor. Pitt leek in niets op zijn leeftijd en de fans van de acteur waren er enthousiast over.

"Deze man wordt niet ouder", gutste een fan.

“Ok, ik denk dat Brad Pitt altijd zoooo sexy was/is/zal zijn in smoking,” voegde een ander eraan toe.

“Oef…deze man wordt alleen maar beter met de tijd”, schreef een fan.

“Ziet er goed uit, meneer Pitt!”

"Hij heeft het beste haar…hoe kan een man zo mooi zijn?" viel een ander in de rede.

"Brad Pitt ziet er jonger uit.." merkte een fan op.

In januari beschreef de acteur de film als "zich afspeelt toen het tijdperk van de stomme film overging in geluid." Een bron dicht bij de film beschreef de historische dramafilm voor The Hollywood Reporter als "Great Gatsby on steroids", en dat is alles wat we weten over de plot!

Voordat Margot Robbie werd gecast, had Chazelle actrice Emma Stone gestrikt voor de rol, met wie hij samenwerkte aan La La Land. Helaas moest de Cruella-ster stoppen met het project vanwege planningsconflicten, en de rol kwam in Robbie's handen terecht.

Brad Pitt zal naar verluidt een ster uit het stille-filmtijdperk spelen, gebaseerd op John Gilbert, die er niet in slaagt om met succes over te stappen op 'talkies'. Zijn co-ster Margot Robbie speelt de Amerikaanse actrice Clara Bow, bekend als "The It Girl".

Babylon staat gepland voor een volledige release op 6 januari 2023.

Aanbevolen: