Dit is hoeveel Chrishell Stause het moet faken over 'Selling Sunset

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Chrishell Stause het moet faken over 'Selling Sunset
Dit is hoeveel Chrishell Stause het moet faken over 'Selling Sunset
Anonim

Realityshows zijn nep. Hoewel er elementen zijn die authentiek zijn, misschien meer dan verhalende televisie, is bijna al het andere zo geschreven en geënsceneerd dat het lijkt alsof het echt is. Dat is de truc. En toch gaan fans altijd discussiëren of shows zoals Selling Sunset echt zijn of niet. Maar het zijn niet alleen fans. Andere realityshows, zoals Million Dollar Listing, beweren graag dat Selling Sunset nep is wanneer ze zelf een heleboel volledig gescripte (zij het vermakelijke) momenten bieden.

Ongeacht wat fans of hun concurrentie beweren, zelfs de sterren van Selling Sunset hebben verklaard dat elementen van hun hit Netflix real estate reality show verzonnen zijn. Dit omvat de vaak controversiële Chrishell Stause van Bachelor-faam. De high-end makelaar heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt, waaronder de dood van haar beide ouders, een openbare scheiding met This Is Us-ster Justin Hartley en een turbulente relatie met Jason Oppenheim. Een deel hiervan werd onthuld in de show, terwijl andere dingen werden gemanipuleerd om het aantal kijkers te vergroten. Hoe dan ook, Chrishell heeft verklaard dat ze het bij talloze gelegenheden heeft moeten faken…

Chrishell Stause moet het conflict over de verkoop van zonsondergang opvoeren

Tijdens een interview met Vulture over hoe ze niet echt in een tankstation is geboren, zoals geruchten doen vermoeden, sprak de voormalige All My Children-ster uitgebreid over hoe ze vindt dat ze vaak optreedt bij Selling Sunset. Soms heeft ze het gevoel dat ze haar ware zelf niet onthult. Andere keren merkt zelfs Chrishell echter dat echt authentieke kwaliteiten naar voren komen in een conflict.

"Er zijn enkele delen in [Selling Sunset] seizoen vier waarvan ik, als ik ernaar kijk, zoiets van, jeetje, ik wou dat ik het een beetje naar beneden draaide. Maar dat is echt,' beweerde Chrishell tegen Vulture. 'En soms, als er iets onder je huid zit, is het eerlijk gezegd, dat ben ik echt. Er zijn andere momenten waarop we iets moeten inbellen, en dat komt doordat we ons in de positie bevinden waarin we ons bevinden. In het echte leven, als ik een probleem met iemand had, zou ik mezelf niet in een positie brengen om te blijven erover praten of dit dode paard moeten verslaan. Maar we moeten meerdere keren in dezelfde kamers en scenario's zijn, dus dat is echt wat het versterkt. Ze houden ervan om de pot lekker heet te krijgen en ons er dan allemaal in te gooien."

De aard van het maken van televisie is dat je iets meerdere keren vanuit verschillende hoeken moet filmen om een moment echt vast te leggen. Daarom moeten de persoonlijkheden op Selling Sunset dezelfde gesprekken meerdere keren herhalen. Dit betekent dat zoveel ervan geforceerd of onauthentiek zal aanvoelen. Zoals Chrishell al zei, betekent het echter ook dat woede kan worden geïntensiveerd omdat ze langer in de energie van het moment blijven dan ze anders zouden zijn.

De waarheid over de vete van Chrishell Stause met Christine Quinn

Omdat emoties hoog oplopen als ze dezelfde argumenten meerdere keren herhalen, kunnen dingen worden gezegd die volledig buiten proportie zijn. Vooral de pers vindt het heerlijk om deze momenten te vinden en te verdraaien. In de finale van seizoen vier beweerde Chrishell bijvoorbeeld dat Christine Quinn haar leven probeerde te ruïneren. Haar redenering werd niet uitgewerkt binnen Selling Sunset, maar de pers had er een velddag mee.

"Helaas, met onze show, als er soms dingen in de pers gebeuren, willen ze de vierde muur niet doorbreken en kunnen we de dingen niet duidelijk zeggen. Dat gevoel had ik ook toen ik keek. 'Ik zou liever gewoon eerlijk zijn en je vertellen: ze probeerde een vals verhaal te vertellen toen ik door mijn scheiding ging en ik moest beide partijen bevestigen dat het niet waar was en dan dreigen met juridische stappen. En dit was vlak na mijn scheiding mama stierf. Het was veel op mijn bord en iemand schoppen terwijl ze naar beneden waren en een gerucht proberen te verspreiden dat ik met iemand aan het flirten was. Beide partijen wisten dat dit niet was wat er gebeurde, "zei Chrishell over haar vete met Christine Quinn.

"Ze moesten eraan trekken, maar om dat zelfs maar naar buiten te brengen in een tijd waarin iedereen zich afvroeg wat er was gebeurd en ik mijn moeder verloor - voor mij is dat zo onder de gordel. Ik moest duizenden dollars aan juridische kosten en dit is niet de eerste keer dat ik met iets op dit niveau te maken heb. Ze deed het onlangs nog een keer, in een poging te zeggen dat ik en Jason al eerder aan het gebeuren waren, en het is gewoon niet waar. Je kunt begrijpen hoe dat echt kon iemand neerhalen en verpesten terwijl iedereen op internet probeert te achterhalen wat er is gebeurd. Ze grijpt het als een kans om een paar lege plekken in te vullen die overduidelijk niet waar waren. Het was veel stappen te ver voor mij."

Aanbevolen: