Chrishell Stause is smoorverliefd op G Flip - hier is alles wat je moet weten over hun relatie

Inhoudsopgave:

Chrishell Stause is smoorverliefd op G Flip - hier is alles wat je moet weten over hun relatie
Chrishell Stause is smoorverliefd op G Flip - hier is alles wat je moet weten over hun relatie
Anonim

Chrishell Stause onthulde op Netflix's Selling Sunset-reünie dat ze veel tijd heeft doorgebracht met de niet-binaire Australische muzikant G Flip, tot grote verbazing van al haar fans en mede-ster van Selling Sunset, Maya vander. Veel fans van Stause waren zo verrast om het nieuws te horen, omdat ze allemaal weten dat de reden waarom haar relatie met Jason Oppenheim niet werkte, is dat Stause kinderen wilde en Oppenheim niet.

Stause legde fans op sociale media uit dat er andere manieren zijn om kinderen te krijgen, zoals adoptie, en dat het feit dat ze bij iemand is die niet-binair is, niet betekent dat kinderen krijgen geen optie voor haar is. Ze noemde dit feit ook op de Selling Sunset-reünie. Sommige fans zijn misschien nog steeds een beetje in shock sinds Stause het nieuws heeft onthuld, dus laten we alles op een rijtje zetten wat we tot nu toe weten over hun relatie.

7 G Flip is een Australische muzikant

G Flip is eigenlijk een zeer getalenteerde muzikant uit Australië, en ze bespelen allerlei instrumenten en zingen ook. Ze spelen eigenlijk de drums, gitaar, piano, basgitaar en triangel. Indrukwekkend! Hun volledige naam is Georgia Flipo en ze zijn opgegroeid in Melbourne. G Flip bracht in augustus 2019 hun eerste studioalbum uit, getiteld 'About Us'. Hun grootste hitsingles heten 'GAY 4 ME', 'Drink Too Much' en 'Get Me Outta Here'.

6 G Flip is niet-binair

G Flip's voornaamwoorden zijn zij/hen. Ze identificeren zich feitelijk als zowel mannelijk als vrouwelijk. Stause heeft meerdere keren verklaard dat ze zich aangetrokken voelt tot mannelijke energie, en G Flip heeft een prachtige mix van zowel mannelijk als vrouwelijk in zich. Stause verklaarde in een video op haar Instagram dat het haar niet echt kan schelen hoe de fysieke vorm van die mannelijke energie eruitziet. G Flip heeft op hun sociale media verklaard dat ze zich een "geslachtsmoothie" voelen en toegegeven dat non-binair zijn voor elke persoon anders voelt. Stause verklaarde in een video op haar Instagram-account: "Ik weet dat sommigen van jullie dit niet zullen begrijpen of het hier niet mee eens zullen zijn, maar voor mij gaat het om de persoon. Het gaat om hun hart."

5 Vonken vlogen tijdens het filmen van een muziekvideo

Stause ontmoette G Flip omdat ze de hoofdrol zou spelen in een muziekvideo voor hen, en vanaf dat moment ging het gewoon door. De videoclip is inmiddels uitgebracht en het nummer heet "Get Me Outta Here". De video toont Stause als een liefdesbelang voor G Flip, waar ze in meerdere shots zoenend worden gezien. Stause verklaarde op de Selling Sunset-reünie dat ze enthousiast was over de kans om in de videoclip te spelen, omdat ze inderdaad een actrice is en niet mag acteren in Selling Sunset, omdat het een realityshow is.

4 Chrishell's 'Selling Sunset'-co-sterren zijn blij voor haar

Stause's ex, Jason Oppenheim, verklaarde dat hij blij is dat ze blij is en graag de glimlach op haar gezicht zag tijdens het filmen van de reüniespecial Selling Sunset. Stause's vriend en co-ster Amanza Smith reageerde op Stause's Instagram en zei: "je bent in elk opzicht geweldig en er is niets verwarrend aan het kiezen van gelukkig! Ik ben gewoon verdrietig dat ik mijn kans heb gemist! Ik hou voor altijd van je!" Stause's nieuwste co-ster, Chelsea Lazkani, becommentarieerde en zei: "Fck sociale normen. JIJ definieert je familie."

3 Chrishell realiseerde zich dat ze meer opties heeft

Door een relatie met G Flip te hebben, realiseerde Stause zich dat ze zoveel meer opties heeft voor haar toekomst met betrekking tot moeder worden. Ze zei dat ze niet weet hoe haar toekomst eruit zal zien, maar ze weet dat ze zoveel meer opties heeft dan ze zich aanvankelijk realiseerde. Natuurlijk zijn er tegenwoordig veel manieren om moeder te worden, van IVF tot adoptie tot draagmoederschap. Stause kan er altijd voor kiezen om alleen moeder te worden, zonder een romantische partner aan haar zijde.

2 Chrishell is gelukkig en geniet van het leven

Stause verklaarde in een video op haar Instagram dat ze gelukkig is en van het leven geniet. Ze verklaarde ook op de reüniespecial Selling Sunset dat ze gewoon van het leven genoot en veel plezier had. Hoewel G Flip zich op een andere plaats in hun leven bevindt dan Stause, aangezien ze 27 zijn, terwijl Stause 40 is, wil Stause nog steeds een gezin stichten en overweegt ze adoptie. Stause ging onlangs op reis naar Australië om het thuisland van haar partner te bezoeken en had de beste tijd. Ze geniet er duidelijk gewoon van om gelukkig te zijn en een relatie te hebben met iemand met wie ze een diepe band deelt.

1 Chrishell en G Flip leven samen

Volgens People zei een bron dat "Chrishell ze heeft ingetrokken", wat betekent dat Stause G Flip heeft ingetrokken in haar huis dat ze vorig jaar kocht. Dat is niet zo verwonderlijk, aangezien G Flip en Stause allebei berichten op sociale media hebben geplaatst van de twee die bij Stause thuis rondhangen. Gek genoeg verkocht Stause haar trouwring van haar ex-man, Justin Hartley, om dat huis te helpen betalen.

Aanbevolen: