Selling Sunset'-ster Chrishell Stause is terug in het spel om haar baby-papa te vinden

Inhoudsopgave:

Selling Sunset'-ster Chrishell Stause is terug in het spel om haar baby-papa te vinden
Selling Sunset'-ster Chrishell Stause is terug in het spel om haar baby-papa te vinden
Anonim

Chishell Stause is terug in de datingpool nadat ze het uitmaakte met Jason Oppenheim, zoals haar laatste Instagram-bericht bewijst.

De makelaar 'Selling Sunset' publiceerde een paar foto's van haar die genoot van een vakantie in Cabo San Lucas, Mexico, waar ze heel duidelijk maakte dat ze weer in het spel is. Stause en haar co-ster en baas Oppenheim kondigden vorige week de splitsing aan, daarbij verwijzend naar verschillende opvattingen over familie.

Stause, die eerder getrouwd was met 'This Is Us'-acteur Justin Hartley, wil binnenkort haar eigen gezin stichten. Dagen nadat de breuk met Oppenheim openbaar werd gemaakt, grapte de reality-tv-ster dat ze klaar was om de perfecte baby-papa te vinden.

'Selling Sunset' Star Chrishell Stause grappen over het zoeken naar een baby papa op Instagram

Stause plaatste drie foto's van haar in een bikini met luipaardprint terwijl ze op het punt staat de douche te gebruiken in een Mexicaans strandresort.

"Nou, deze eieren zullen zichzelf niet bevruchten", grapte Stause in het bijschrift en voegde twee huilende emoji's toe.

"Of misschien zullen ze…wie weet. Tot die tijd, kom maar op in 2022, " vervolgde ze, zinspelend op de mogelijkheid om alleen een baby te krijgen.

Het bijschrift is een verwijzing naar haar breuk met Oppenheim en haar wens om binnenkort kinderen te krijgen. In een lange Instagram-post legde de ster van Netflix's real estate reality-show uit dat ze in de nabije toekomst een gezin wilde stichten, terwijl haar ex-partner dat gewoon niet deed.

Stause kondigde splitsing van Jason Oppenheim aan in een lange post

"Mannen hebben de luxe van tijd die vrouwen niet hebben en dat is gewoon de manier waarop het gaat", zei ze toen ze aankondigde dat ze weer vrijgezel was.

Ondanks dat ze nu andere prioriteiten heeft, zei de 40-jarige makelaar dat zij en Oppenheim op goede voet staan en nog steeds van elkaar houden en elkaar respecteren.

"Behalve dat onze ideeën voor familie uiteindelijk niet op één lijn liggen, zal de hoeveelheid respect en liefde die we voor elkaar hebben in de toekomst niet veranderen", schreef Stause op Instagram.

"Hoewel mijn eerste reactie op een privésituatie was om er niet over te praten, is het soms gewoon makkelijker om transparant te leven omdat we maar één kans krijgen in dit leven", voegde ze eraan toe.

"Ik hoop heel erg dat ik ooit een gezin zal hebben en de beslissingen die ik op dit moment neem zijn met dat doel voor ogen. Bedankt voor de vriendelijkheid en steun aan degenen die het begrijpen."

Aanbevolen: