Fans noemen vriendelijkste 'Selling Sunset'-ster, en het is niet Chrishell Stause

Inhoudsopgave:

Fans noemen vriendelijkste 'Selling Sunset'-ster, en het is niet Chrishell Stause
Fans noemen vriendelijkste 'Selling Sunset'-ster, en het is niet Chrishell Stause
Anonim

De cast van Netflix's Selling Sunset is een intimiderend stel. Stel je voor dat je een nieuwe baan binnenloopt en zo'n groep ontmoet - er is de "3 meter lange" zelfverklaarde schurk Christine Quinn, de meidenbaas Mary Fitzgerald, de no-BS Davina Potratz, het voormalige Playboy-model Heather Rae Young, en de voormalig soapster Vanessa Villela. En ze zijn slechts 5 van de 8 makelaars in de Oppenheim Group (die we in de show zien). Dus als je moest kiezen met wie je als eerste bevriend wilt raken, kies je waarschijnlijk seizoen 1 nieuw meisje Chrishell Stause. Ze is lief, ze komt op tegen haar pestkop en geeft iedereen graag een knuffel. Ze is een meisje. Maar volgens fans zijn deze andere makelaars eigenlijk de vriendelijkste van allemaal… (ja, het is gelijkspel)

Fans denken dat Mary Fitzgerald de 'leukste' van allemaal is

Op een Reddit-thread met de titel "Het is je eerste dag bij de O-groep vandaag … met wie ben je meteen bevriend?" veel fans waren het erover eens dat Fitzgerald de vriendelijkste van allemaal is. Ze zeiden dat ze 'echt lief zou lijken'. Niet dat Stause dat niet is, maar Fitzgerald is zeker een onderschatte keuze. "Mary zou ideaal zijn!" een commentaar. "Ze lijkt oprecht aardig en staat open om andere mensen te leren kennen, en ook een geweldige professionele mentor!"

Met de manier waarop ze Stause verwelkomde in seizoen 1 en Villela in seizoen 4, doet de 40-jarige kennelijk moeite om de nieuwe mensen die ze ontmoet te leren kennen. Geen wonder dat ze ook de beste deals voor haar klanten krijgt. Een andere fan voegde eraan toe dat Fitzgerald "VEEL meer nuchter is dan de rest van de cast", samen met Stause en Amanza Smith. Dat drietal is echt iets. Een andere Redditor zei dat ze denken dat ze de oude makelaar kunnen vertrouwen en gratis gebak kunnen krijgen van haar man Romain Bonnet, die een voormalige banketbakker was.

Fans zien Heather Rae Young als de 'grappigste'

De groepsdynamiek van meisjes is ingewikkeld. Maar volgens fans lijkt Young het type zonder drama dat een goede vriend zou worden. "Heather is niet volledig afgestemd op groepen, dus het zou een veilige gok zijn zonder golven te maken", zei iemand. In de show probeert de 34-jarige zeker met iedereen op goede voet te staan. Ze probeerde zelfs dingen met Quinn te bespreken in de finale van seizoen 4. Ze liep net weg toen de 'gemene meid' van de show weigerde om dingen met de groep op te lossen. Young's echtgenoot Tarek El Moussa moest haar zelfs vertellen dat ze zich niet rot moest voelen over het feit dat Quinn niet meewerkte.

Fans denken dat Young ook dom en grappig kan zijn. "Heather is echt grappig, maar heeft geen luide persoonlijkheid, ik denk dat ze het gemakkelijkst zou zijn om vrienden te worden / aan haar goede kant te blijven", schreef iemand. Een andere commentator was het ermee eens en zei dat het feit dat de agent veganist is een enorm pluspunt is. "Ik kwam hier om hetzelfde te zeggen. Ik vind dat mensen kunnen oordelen/spotten met veganisten", schreven ze. "Dus ik voel me altijd wat meer op mijn gemak als er een mede-planteneter in een nieuwe situatie is! Bovendien lijkt ze heel lief en staat ze open voor een lach." Fans hebben het gevoel dat de makelaar een van de echte in de cast is. "Ik denk echt dat Heather de enige agent is die haar ware, gelukkige zelf is zonder een agenda", schreef iemand.

Fans denken dat Maya Vander 'makkelijk' is in vergelijking met de andere makelaars

"Ze doet geen drama, praat niet willekeurig over haar collega's (ik weet dat ze grappen maakt en zo, maar het is zo klein in vergelijking met de rest), kent haar dingen echt, en lijkt mooi", schreef iemand over de Israëlische inwoner. Ze zijn het er ook over eens dat, hoewel Fitzgerald en Young ook de beste vrienden zijn, Vander nog steeds het gemakkelijkst te benaderen is."Maya lijkt iemand die, op culturele basis, mijn communicatie zou waarderen en het niet persoonlijk zou opvatten", zei een commentator over wat Vander tot een coole collega en vriend maakt.

Natuurlijk waarderen fans ook haar subtiele humor. "Maya! Makkelijk in de omgang, onverwacht grappig. Vindt het niet erg dat de andere meisjes sh--ty zijn", schreef een fan. En haar hersens - "Maya omdat … ze haar makelaarslicentie krijgt / heeft gekregen, dus veel kennis en informatie heeft om te delen … En ze heeft veel geweldige klanten en misschien kan ik haar aanbiedingen overnemen als ze met zwangerschapsverlof is, "Een andere fan zei elk seizoen van de show over de agent die altijd zwanger is geweest. Maar onlangs kondigde Vander aan dat haar baby stierf in een doodgeboorte na 38 weken. "Gisteren was de moeilijkste dag van mijn leven. Ik heb er altijd van gehoord, maar nooit gedacht dat ik deel zou uitmaken van de statistieken", schreef ze op Instagram.

Aanbevolen: