Hoeveel is Adele's nieuwe 'verlovingsring' waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is Adele's nieuwe 'verlovingsring' waard?
Hoeveel is Adele's nieuwe 'verlovingsring' waard?
Anonim

Nieuwsbronnen en fans werden onlangs verrast door een interessante nieuwe toevoeging aan de ringvinger van muziekicoon Adele. De 33-jarige ster verscheen op de BRIT Awards met een prachtig peervormig diamanten sterretje, dat erg veel op een verlovingsring lijkt! Hmmm. Hoewel er geen aankondiging is geweest van de zanger of interne bronnen, lijkt het zeer waarschijnlijk dat de "Hallo"-zanger de zaken officieel heeft gemaakt met de vriend van sportagent, Rich Paul Het paar zou naar verluidt voor het eerst optreden elkaar meer dan twee jaar geleden op een feestje zagen en vorig jaar begonnen met daten. De ogenschijnlijk harmonieuze relatie van het paar is onlangs verpest door geruchten dat hun romance worstelt, maar met suggesties dat interne conflicten hebben geleid tot Adele's zeer bekritiseerde annulering van haar residentie in Las Vegas, slechts enkele weken geleden. Hoe het ook zij, het paar lijkt nog steeds sterk te zijn.

Dus is Adele's nieuwe bling een verlovingsring? En hoeveel is het prachtige sieraad waard? Lees verder om erachter te komen.

6 Wat zijn de details over de verlovingsring van Adele?

Adele's ring is een strak ontwerp van Lorraine Schwartz, gesneden in een peervorm met een zilveren ringband. De ontwerpster Lorraine Schwartz is favoriet bij spraakmakende entertainers en muziekartiesten - met Kim Kardashian en Beyoné die allebei verlovingsringen van het elitemerk hadden. Schwartz-ringen komen vaak met een fors prijskaartje - meer dan $ 2 miljoen voor enkele van de duurste ontwerpen.

Adele combineerde de schoonheid met een paar bijpassende oorbellen, die zowel peer- als smaragdgeslepen stenen bevatten, die naar verluidt ongeveer 50 karaat wegen.

5 Adele draagt de ring sinds haar verschijning

De overtuiging dat dit echt een verlovingsring is en niet alleen maar een nieuwe toevoeging aan Adele's collectie, wordt versterkt door het herhaaldelijk dragen van het nieuwe sterretje.

De "Easy on Me"-zangeres werd gezien toen ze hem opnieuw droeg tijdens haar optreden op The Graham Norton Show op donderdag, maar wilde niet worden gevraagd door de presentator om te antwoorden of ze een voorstel had gekregen van haar vriend Rich Paul. Enigszins afwijkend van de vraag, antwoordde Adele gracieus: "Als ik het was, zou ik dan ooit iemand vertellen of ik het was of niet?"

Ongeacht of Adele zich al klaar voelde om een officiële aankondiging te doen, de beslissing om de zeer opvallende ring te dragen voor zo'n openbaar evenement kan erop wijzen dat de meermaals bekroonde zanger een woordeloze verklaring wilde afleggen en wilde pronken de edelsteen ongeacht.

4 Hoe lang is Adele al bij Rich Paul?

Als we bronnen die dicht bij het paar staan mogen geloven, is Rich Paul een snelle werker. De 40-jarige sportmakelaar, die een aantal vooraanstaande NBA-spelers vertegenwoordigt, heeft pas zes maanden een relatie met Adele. Dus als hij echt op één knie is gaan zitten, is dit een zeer snelle verkering gebleken.

Adele voltooide in maart vorig jaar haar scheiding van ex-man Simon Konecki na een moeizame scheiding. De twee delen samen Adele's zoon Angelo en blijven effectief co-ouderschap omdat elke partner verder is gegaan met hun leven.

3 Wat is de maat van Adele's ring?

Experts worstelen om een vinger op (ba-dum-tss!) Het precieze gewicht van Adele's 'verlovingsring' te leggen. Het schatten van het gewicht van alleen foto's is moeilijk, maar het lijkt in de buurt van 5 tot 10 karaat te liggen.

Page Six sprak met Mike Fried, CEO van The Diamond Pro, die beweerde dat de "gigantische" ring van Adele "minstens 10 karaat" is. De expert maakte ook een veelzeggende opmerking, waarin hij zei: "Het lijdt geen twijfel dat het vinden van een fancy geslepen diamant van deze grootte veel tijd en zorgvuldige selectie kostte."

Paul heeft duidelijk veel tijd genomen bij het selecteren van deze nieuwe ring voor zijn liefde, en hij wilde duidelijk een aanzoek garanderen door een juweel te vinden dat indruk zou maken op zijn toekomstige bruid!

2 Dus hoeveel is de ring waard?

Volgens een sieradenexpert zou Adele's nieuwe steen "dicht bij de $ 1 miljoen" kunnen zijn in termen van waarde.

"Deze ziet er op alle fronten sprankelend uit en doet ons geloven dat het inderdaad van zeer hoge kwaliteit zou zijn", zegt Rare Carat COO Apeksha Kothari, die de steen op 10 karaat schatte.

1 Er is enige onenigheid over de waarde, maar

Hoewel de ring zeker enorm waardevol is - en vrij gemakkelijk gelijk is aan de kosten van een huis - is er enige onenigheid geweest onder juweliers over hoe waardevol het is.

Sommigen schatten dat de ring aanzienlijk minder dan $ 1 miljoen waard is, waarbij Olivia Landau, GIA-gecertificeerde edelsteenkundige en oprichter van The Clear Cut, een veel conservatievere schatting afleverde.

"Haar steen lijkt ongeveer 5 tot 7 karaat groot te zijn," zei Landau, eraan toevoegend dat de diamant op een dunne pavé-band lijkt te zijn gezet.

"Afhankelijk van de kwaliteit, kan een vergelijkbare ring variëren van $ 250.000 tot $ 500.000."

Aanbevolen: