Fans denken dat Corey Gamble echt werkt voor Kris Jenner

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Corey Gamble echt werkt voor Kris Jenner
Fans denken dat Corey Gamble echt werkt voor Kris Jenner
Anonim

Vanaf het moment dat Kris Jenner en Corey Gamble elkaar voor het eerst ontmoetten in 2014, is er door fans constant gespeculeerd over hun relatie en de bedoelingen van Gamble. Dat is onvermijdelijk voor iedereen die de eerste familie van Amerika binnengaat.

De belangrijkste reden voor vermoedens is het feit dat Jenner 25 jaar ouder is dan haar vriend, en veel fans hebben geïnsinueerd dat Kris Jenner een 'suikermoeder' is voor Corey.

Toegevoegd aan het leeftijdsverschil is het feit dat de Momager een enorm vermogen heeft van $ 190 miljoen. Vanaf het begin was het verschil tussen hun financiële status heel duidelijk.

Toen er geruchten de ronde deden dat de relatie tussen de twee een zakelijk partnerschap was in plaats van een romance, geloofden velen ze snel.

Wat doet Corey Gamble voor de kost?

Sinds het begin van de spraakmakende relatie hebben fans zich afgevraagd waar Corey Gamble zijn geld vandaan ha alt.

De afgestudeerde Morehouse College verliet zijn geboorteplaats Atlanta om zijn geluk te beproeven in L. A. Daar kreeg hij een baan bij mediamagnaat Scooter Braun, waarna hij werd aangesteld als de tourmanager van Justin Bieber.

Sommige fans hebben gezegd dat zijn baan de perfecte voorbereiding was op zijn betrokkenheid bij het leven van de Kardashian-Jenners.

Zijn betrokkenheid bij de familie lijkt ook zijn persoonlijke schatkist aanzienlijk te hebben vergroot. Het vermogen van Gamble is enorm toegenomen sinds zijn connectie met Kris Jenner, waarbij de meeste sites cijfers van $ 2,5 miljoen rapporteren. En dat aantal lijkt te stijgen naarmate hij langer bij zijn beroemde vriendin is.

Het koppel lijkt erg gelukkig te zijn

Ondanks de geruchten ziet Jenner er stralend uit als ze bij haar man is. Sinds ze elkaar ontmoetten op een feest op Ibiza in 2014, zijn ze vrijwel onafscheidelijk.

Er zijn meldingen geweest dat gokken op Jenners loonlijst staat

Gezien de ongelijkheid in hun fortuin, is het misschien niet verwonderlijk dat fans Gamble als een goudzoeker zouden zien. Maar in juni 2017 waren fans geschokt toen Celeb Dirty Laundry meldde dat Kris Corey daadwerkelijk beta alt om haar man te zijn.

Volgens het rapport was het belangrijk voor Jenner om haar imago te herstellen na de overgang van Caitlyn, en Gamble had de juiste referenties voor de baan.

In hetzelfde jaar meldde Inquisitr dat Kris Corey $ 20.000 per maand betaalde voor verschillende taken. Blijkbaar heeft Jenner ook bonussen toegevoegd toen hij haar vergezelde naar rode loper-evenementen.

Heeft Corey Gamble op Kris Jenner gebabysit?

Geruchten over wat Corey naar verluidt moest doen voor zijn salaris waren ook wijdverbreid. Volgens sommige rapporten wordt hij niet alleen betaald om Kris' vriendje te zijn. Een artikel op Page Six bevatte citaten van een bron die vertelde hoe Jenner Gamble een toelage gaf in ruil voor het helpen met haar kinderen.

Dat zijn niet de enige rapporten die het salarisgerucht beschrijven. Door de jaren heen hebben roddelbladen als The National Inquirer en OK! hebben de lezers verteld dat Kris weigerde Corey een loonsverhoging te geven toen hij erom vroeg, hoewel die geruchten natuurlijk niet zijn bevestigd.

Misschien is het omdat er zo weinig bekend is over Jenner's vriend dat fans zeggen dat veel Corey Gamble-feiten hen achter de oren krabben.

Zoals sommige roddelbladen hebben gemeld, is het niet altijd een gemakkelijke klus geweest als Gamble wordt betaald voor het helpen met de kinderen. Hij heeft in de loop der jaren een aantal ruzies gehad met de kinderen van Kris. Zijn botsing met Kourtney Kardashian over haar opvoedingsstijl is bekend. En hij is door Kendall ervan beschuldigd zich niet altijd als de volwassene te gedragen.

Het is ook niet allemaal van een leien dakje gegaan voor het stel

In februari 2022 doken er geruchten op dat Gamble een andere vrouw kuste in een discotheek. Sociale sites werden gek toen Kanye West het vuur aanwakkerde, en fans speculeerden dat dit het einde zou kunnen betekenen voor het beroemde paar.

Jenner en Gamble doen het echter nog steeds goed, en ze waren samen te zien op het 2022 Met Gala in mei. Of Jenner haar vriend nu beta alt om aan haar zijde te staan of niet, ze presenteerden zeker een verenigd front op het evenement.

Hoewel veel van de verhalen rond het paar geen inhoud lijken te hebben, lijkt het waar te zijn dat Gamble niet snel ergens heen gaat. Natuurlijk zijn er wijdverbreide roddels geweest over of het paar verloofd is of niet, en of ze ooit zullen trouwen.

Wat is bevestigd, is dat de zakenman in de Hulu-serie aan de zijde van de matriarch zal verschijnen. Volgens Radiotimes.com zal hij bij Kris Jenner zijn 'terwijl ze haar kinderen begeleidt bij nieuwe zakelijke ondernemingen en persoonlijke drama's.'

Dat betekent dat er veel meer geld zal zijn voor Gamble, en, onnodig te zeggen, veel meer speculatie over het paar.

Aanbevolen: