Kris Jenner heeft een 'Sugar Mommy' gebrandmerkt na een luxe vakantie met Corey Gamble

Inhoudsopgave:

Kris Jenner heeft een 'Sugar Mommy' gebrandmerkt na een luxe vakantie met Corey Gamble
Kris Jenner heeft een 'Sugar Mommy' gebrandmerkt na een luxe vakantie met Corey Gamble
Anonim

Kris Jenner heeft zojuist Corey Gamble op haar hoofdfeed van IG gepost - iets wat ze sinds april niet meer heeft gedaan.

Ondanks dat ze bijna elke dag inhoud over haar beroemde fam online deelt, houdt de 65-jarige koningin van het 'KUWTK'-imperium vrij stil over haar relatie met de 40-jarige talentmanager. Op basis van hoe fans reageerden in haar commentaargedeelte, kunnen we zien waarom ze die keuze zou kunnen maken.

Lees verder om erachter te komen wat mensen zeggen als reactie op beelden van het gelukkige paar dat dit weekend in Italië woont.

Kris deelde foto's van hun reis door Italië

Kris' IG staat de laatste tijd vol met foto's van luxe Dolce en Gabbana, en dat is geen toeval. Zij en Corey worden gehost door het merk terwijl ze het leven aan de kust van Amalfi. Haar laatste kiekjes van hun zoete Dolce-reis bevatten enkele gezellige jachtmomenten met vriendje Corey.

Kris deelde ook enkele momenten met Corey voor haar verhalen, hieronder weergegeven:

Afbeelding
Afbeelding

Dat deed Corey ook

Corey plaatste kiekjes van hun tijd samen op zijn eigen socials, zoals die van hemzelf en Kris die er ultra glamoureus uitzagen voor een Dolce en Gabbana nachtelijk evenement.

Sommige opmerkingen over BEIDE Corey's foto's en Kris' foto's hebben toevallig één niet-vleiend thema gemeen.

Reacties als "het komt zeker over alsof je zijn sugar momma bent" en "Sugar mommy!" kreeg heel veel likes, wat leidde tot een gesprek over hoeveel meer geld Kris verdient dan Corey.(Net als 'sugar daddy' is 'sugar mommy' eigenlijk een term die wordt gebruikt om vrouwen te beschrijven die jongere mannen met wie ze uitgaan financieel ondersteunen. Scott Disick hoort die termen eigenlijk vaak.)

"Het doet zijn carrière zeker geen pijn om haar 'man' te zijn," suggereerde een commentator, terwijl anderen het erover eens waren dat "hij de lotto heeft gewonnen" en "hij heeft niet eens de helft van wat kris doet!"

Vrienden en fans stuurden ook liefde

'Sugar mama' is misschien geen compliment, maar Kris kreeg genoeg andere opmerkingen waarin ze haar prees omdat ze Corey gepakt had en er goed uitzag.

"Kris ziet er goed uit!" leest een populaire opmerking op Corey's IG. "60+ en op de nek van vrouwen trappen die half zo oud is."

Beroemdheden deden ook mee aan hun vakantiefoto's. Kimora Lee Simmons becommentarieerde een "Oh heeeyyy" en een paar vuur-emoji's, terwijl Khloe Kardashian "King and Queen" schreef.

Als er enige twijfel is dat Corey's liefde echt is, luister dan naar dit bijschrift van Kris' verjaardag. Zo lief!

Aanbevolen: