Hoe hebben Corey Gamble en Kris Jenner elkaar ontmoet?

Inhoudsopgave:

Hoe hebben Corey Gamble en Kris Jenner elkaar ontmoet?
Hoe hebben Corey Gamble en Kris Jenner elkaar ontmoet?
Anonim

Vergeleken met het vorige huwelijk van Kris Jenner met Caitlyn Jenner, is haar huidige relatie met Corey Gamble behoorlijk ingehouden. Aanvankelijk bekritiseerd vanwege hun leeftijdsverschil van 25 jaar, heeft het paar de afgelopen jaren bewezen dat leeftijd er niet toe doet. Fans beschuldigen Gamble echter nog steeds van het daten van Jenner alleen voor haar geld. Ze weten niet dat hij eigenlijk een grote muziekmanager is. Hier is alles wat je moet weten over hem en zijn relatie met de momager.

Wie is Corey Gamble en wat doet hij?

Voordat hij bekend stond als de vriend van Jenner, heeft Gamble zich al gevestigd als zakenman en talentmanager. Hij werkt momenteel voor SB Projects, een bedrijf dat eigendom is van Scooter Braun. Als gevolg hiervan heeft Gamble ook gewerkt als de tourmanager van Justin Bieber. Ze zijn ook redelijk dichtbij. Hij verwijst naar de Yummy-zanger als zijn 'neef'. Gamble komt oorspronkelijk uit Atlanta, Georgia. Daar behaalde hij zijn diploma in bedrijfsmarketing voordat hij naar L. A. verhuisde, waar hij nu samenwoont met Jenner.

De 41-jarige zou 15 miljoen dollar waard zijn. Maar gezien Jenner's nettowaarde van $ 190 miljoen, die ze heeft vergaard door haar 10% korting op alle zakelijke ondernemingen van haar dochter, begrijpen we waarom sommigen zouden denken dat Gamble het alleen voor het geld doet. Vooral fans maakten zich zorgen na geruchten dat hij de momager had bedrogen. Zelfs Kanye West woog op de zaak.

"God heeft een plan om de goddeloze Corey uit te schakelen die hij nodig had om hier toch nooit te zijn", beweerde de rapper nadat het nieuws bekend werd. "Toen Kris scheidde, gleed hij binnen. Hij werd de tv-versie van een vaderfiguur … We hebben zijn familie nog steeds niet ontmoet en ik denk dat we dat ook nooit zullen doen. Hij verbond mijn vrouw op een diepe manier met de liberalen, wat zijn werk was. Om de een of andere reden had ik altijd het gevoel dat hij voor DuPont werkte of een of andere organisatie met die stamboom."

Wanneer begonnen Corey Gamble en Kris Jenner te daten?

Het paar ontmoette elkaar voor het eerst op Ibiza in 2014. Het was op het 40e verjaardagsfeest van modeontwerper Riccardo Tisci. Het feest werd gegeven door West, die ook wordt vertegenwoordigd door Braun. Op dat moment ging Jenner door haar scheiding heen. Gamble's laatste relatie was met Sheree Buchanan, de ster van Atlanta Exes. Ze waren drie jaar samen. Het is onduidelijk of er meteen een romance ontstond tussen de twee na hun eerste ontmoeting. In oktober van dat jaar werd Gamble echter gespot met de Kardashian-Jenners tijdens hun familie-uitstapje voor Kim Kardashian's 40e verjaardag.

Het stel maakte het Instagram-officieel in 2015 toen Jenner een foto van hen plaatste op een dubbele date met Tish en Billy Ray Cyrus. Het gerucht ging dat ze rond 2017 uit elkaar waren gegaan, maar in augustus 2018 dachten fans dat ze echt verloofd waren. Jenner droeg een enorme diamanten ring tijdens haar optreden in The Late Late Show. Sindsdien heeft geen van beiden de speculaties bevestigd.

Jenner vertelde eerder aan Ellen DeGeneres dat ze niet happig was om opnieuw te trouwen. "Weet je, ik heb dat twee keer gedaan en het werkte niet zo goed", zei ze in The Ellen Show in 2017. "Dus ik weet het niet, je weet maar nooit. Ik ga een pagina nemen uit [Goldie Hawn] en [Kurt Russell]'s boek. Of Kourtney [Kardashian]'s boek. Ik denk dat zolang het zo goed gaat, waarom zou je het verpesten? " Maar goed, haar dochter is nu verloofd met Travis Barker en binnenkort zullen we haar ook door het gangpad zien lopen.

Kan Corey Gamble goed opschieten met de Kardashian-Jenners?

In mei 2019 haalde Ye's bezorgdheid over het niet ontmoeten van de familie van Gamble de Kardashian-Jenners in. "We hebben geprobeerd hem te leren kennen, maar hij is niet ontvankelijk geweest in deze hele zaak", zei Khloe KardashianHet werd nog erger toen Gamble de kant koos van Kylie Jenner tijdens een gevecht met haar zus Kendall. De laatste zei dat Gamble haar had gezegd dat ze moest "f---off."

De oprichter van 818 Tequila confronteerde de talentmanager waarop hij antwoordde: Je bent al jaren een onbeleefd persoon. Je bent een eikel als je er zin in hebt, je wordt zonder reden boos Ik sta op het punt je de waarheid te vertellen over hoe het met je gaat. Je verontschuldigt je niet voor niets.' Het is onduidelijk of de twee het sindsdien hebben goedgemaakt.

Op een gegeven moment kreeg Gamble ook een verhit gesprek met Kourtney en haar ex-man Scott Disick. Het was over hun dochter Penelope die naar verluidt haar oppas had gekrabd. "Als P me krabt, sla ik haar in de kont", reageerde Gamble. "Geef haar zeker een pak slaag." Zijn opmerkingen hebben het ex-paar ernstig beledigd. "Hij [Corey] zal nooit alleen met mijn kinderen zijn en als hij dat doet waar iemand van ons bij is, zal er een f-king-probleem zijn!" zei Kourtney.

Aanbevolen: