Een Kardashians-scène suggereert dat Corey Gamble en Kris Jenner misschien al getrouwd zijn

Inhoudsopgave:

Een Kardashians-scène suggereert dat Corey Gamble en Kris Jenner misschien al getrouwd zijn
Een Kardashians-scène suggereert dat Corey Gamble en Kris Jenner misschien al getrouwd zijn
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat de Kardashian-Jenner-familie sinds ze in het begin van de jaren 2000 op onze schermen verscheen, een van de meest succesvolle families aller tijden op reality-tv is geworden. Sinds het begin van de zeer populaire show heeft de serie miljoenen fans over de hele wereld verzameld en sindsdien heeft elk gezinslid miljoenen volgers verzameld op hun sociale-mediaplatforms, waarmee ze effectief geld hebben kunnen verdienen.

Tijdens de 15-jarige regeerperiode van Kardashians op tv, hebben fans gezien hoe elk van de gezinsleden op pad ging en verschillende relaties testte, waarbij sommigen succesvoller waren dan anderen. Een van de beroemdste relaties die uit de show voortkwamen, is de bijna tienjarige relatie van Scott en Kourtney, die tot een teleurstellend einde kwam nadat ze samen een gezin hadden gesticht.

Kris Jenner zag ook haar 22-jarige huwelijk eindigen met Bruce, die nu bekend staat als Caitlyn Jenner. Na vele wijze jaren van daten heeft Kris veel datingtips onthuld, die ze misschien zelfs heeft gebruikt voor haar nieuwe man, Corey Gamble.

Zijn Kris Jenner en Corey Gamble nog steeds samen?

Slechts een jaar na haar scheiding in 2014 begon Kris Jenner in het openbaar te daten met Corey Gamble, en het lijkt erop dat de twee sindsdien onafscheidelijk zijn. Dus, hoe hebben deze twee tortelduifjes elkaar ontmoet?

Volgens Yahoo ontmoetten Corey en Kris elkaar in augustus 2014 op het verjaardagsfeestje van een modeontwerper op Ibiza. Sinds dat moment lijkt het erop dat het paar steeds hechter werd voordat ze uiteindelijk met elkaar gingen daten.

Maar na hun eerste ontmoeting in 2014, is het paar nu nog steeds samen? Het lijkt zo, met recente foto's die door de paparazzi zijn gemaakt, ontwijkend dat het geliefde Hollywood-paar nog steeds heel erg samen is. Slechts twee weken geleden werden Corey en Kris vastgelegd terwijl ze intiem samen waren terwijl ze aan het feesten waren in Capri, een eiland in de buurt van Italië.

Een week daarvoor werd het stel ook samen gespot op een gezellige date night in Nobu in Malibu. Deze recente waarnemingen lijken te bevestigen dat zowel Kris als Corey op dit moment in feite samen zijn.

De twee zijn nu in totaal acht jaar samen en lijken samen een leuke en gelukkige relatie te hebben. Sommige fans hebben zelfs gespeculeerd dat Corey in feite voor Kris werkt. Er zijn echter nog geen officiële rapporten gemaakt. Andere fans hebben zich ook afgevraagd waar Corey zijn geld vandaan ha alt, en velen vragen zich af of hij van Kris leeft.

Het paar ging echter kort uit elkaar in 2017, slechts drie jaar nadat hun relatie begon. Volgens The Sun lijkt de redenering hiervoor te zijn dat Kris het gevoel had dat ze "op een zijspoor raakte met deze relatie", wat suggereert dat ze wilde dat haar familie op de eerste plaats kwam boven haar behoeften en wensen. Er waren ook recente geruchten dat hij vals speelde.

Khloe riep Kris voor haar stiekeme gedrag

Een scène die onlangs werd onthuld in The Kardashians liet zien dat Khloe haar moeder uitriep omdat ze 'stiekem' was met betrekking tot haar relatie met Corey Gamble. Na een verhitte discussie zei Khloe tegen haar moeder: "1000% ik denk dat jullie het gaan sluipen. Ik heb het van vier verschillende mensen gehoord."

De scène laat echter zien dat Kris het duidelijk oneens is met haar dochter en haar beweringen in één klap weerlegt. De moeder van zes zweert verder bij al haar kinderen dat de beweringen niet waar zijn.

Zijn Corey Gamble en Kris Jenner in het geheim getrouwd?

Een recente scène in The Kardashians heeft mogelijk een zeer sappig geheim onthuld over Kris's liefdesleven - een scène die veel fans deed twijfelen aan de burgerlijke staat van Kris. De scène waarin Kris en Khloe samen uit eten gaan voor een moeder-dochter lunch.

Het gesprek begint met Khloe die haar moeder ondervraagt over haar relatie, in een poging te begrijpen of het goed gaat tussen de twee. Kris gaat verder met Khloe te vertellen dat de relatie 'goed, echt goed' is, voordat ze Khloe vertelt hoe "Hij echt alles afhandelt, er is zoveel veiligheid".."

Dus het lijkt erop dat de twee de laatste tijd bijzonder hecht lijken en samen genieten van hun nieuwe huis. Fans dachten echter dat Kris misschien ook iets anders te verbergen had.

Dezelfde scène in The Kardashians deed de tongen van fans kwispelen. De scène liet Khloe zien die Kris vroeg of ze in het geheim getrouwd was, nadat ze een oogverblindende ring aan haar vinger had gezien. Kris sluit echter snel de beschuldigingen van haar dochter af. Ze vuurt terug en vraagt zich af: "Denk je echt dat ik ga trouwen zonder een groot feest te geven?"

Terwijl Khloe het antwoord van haar moeder in twijfel blijft trekken, zweert Kris op haar kinderen dat ze niet getrouwd is, met een ferme nee met een brutale glimlach. Het lijkt er dus op dat fans voorlopig hun ogen moeten openhouden voor meer aanwijzingen.

Aanbevolen: