Kelly Osbourne deelt verrassend nieuws met fans

Inhoudsopgave:

Kelly Osbourne deelt verrassend nieuws met fans
Kelly Osbourne deelt verrassend nieuws met fans
Anonim

Gefeliciteerd voor Kelly Osbourne, die zojuist heeft aangekondigd dat ze zwanger is van haar eerste kind. De realityster, die momenteel aan het daten is met Slipknot DJ Sid Wilson, ging naar Instagram om het goede nieuws te delen en voegde eraan toe dat ze "extatisch" was.

Kelly Osbourne begint eindelijk een gezin

Kelly, dochter van rocker Ozzy Osbourne en televisiepersoonlijkheid Sharon Osbourne, deelde het nieuws over haar zwangerschap met haar 2,4 miljoen volgers. Bij de opwindende aankondiging waren twee foto's van de ster die aan het zwembad ontspande met haar echofoto's.

Ze schreef: Ik weet dat ik de afgelopen maanden erg stil ben geweest, dus ik dacht dat ik met jullie zou delen waarom… ik ben in de wolken om aan te kondigen dat ik een mama ga worden. Om te zeggen dat ik gelukkig ben, snijdt het niet helemaal. Ik ben extatisch!”

De aankondiging is slechts de laatste in een reeks van blijde tijdingen voor de ster, die afgelopen oktober vijf maanden nuchter was op haar 37e verjaardag nadat ze een overweldigende 85 LB had verloren dankzij haar veganistische dieet en een beetje hulp uit een maagkoker.

Kelly is over Sid gevloeid en noemt hem een soulmate

Kelly heeft momenteel een relatie met Sid Wilson, een bekende DJ en rapper die bekend staat om zijn keyboardwerk in de band Slipknot. De twee leerden elkaar naar verluidt kennen toen Sid's band in 1999 op tournee was met Ozzfest. De twee bleven vrienden en bouwden een sterke romantische relatie op gebaseerd op de fundamenten van hun langdurige vriendschap.

"Na 23 jaar vriendschap kan ik niet geloven waar we zijn beland!" Kelly zei onlangs op Instagram: "Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant en ik ben zo diep verliefd op je Sidney George Wilson."

De realityster gaf tijdens een aflevering van Red Table Talk in juni 2021 toe dat ze zich "erg achter" voelde als het ging om het stichten van een gezin.

"Als vrouw zou ik graag getrouwd zijn geweest en nu kinderen hebben", vertelde ze aan Jada Pinkett Smith. "Mijn broer heeft drie dochters en ik zou nu graag kinderen willen hebben, maar dat was niet wat er nog in de kaarten zat voor mij."

Het lijkt erop dat Kelly eindelijk de kaarten heeft gekregen die ze wilde.

Aanbevolen: