Sociale media barsten los met nieuws dat Doja Cat de MTV VMA's zal hosten

Inhoudsopgave:

Sociale media barsten los met nieuws dat Doja Cat de MTV VMA's zal hosten
Sociale media barsten los met nieuws dat Doja Cat de MTV VMA's zal hosten
Anonim

Sociale media barsten uit hun voegen van opwinding over dit ongelooflijke nieuws.

Doja Cat zit nu op de top van de wereld en lijkt opgewonden te zijn door de eer om in deze rol te worden geplaatst, en ze plaatste een bericht op haar Twitter-account dat suggereert dat ze verbluft is door de eer.

Terwijl ze zich klaarmaakt om de massa te entertainen met haar humoristische gloed op de microfoon, wezen fans erop dat ze dubbele dienst zal hebben voor deze prijsuitreiking, aangezien ze ook gepland staat om op te treden.

Haar fans zoemen van opwinding en ze denken dat er geen betere persoon is om de eer te bewijzen. Doja Cat gaat een enorm succesvol jaar tegemoet en is ook genomineerd voor 5 prijzen, wat een extra spannende laag toevoegt om fans nog meer op te winden. De gastheer van de prijsuitreiking loopt misschien weg met Video Of The Year of Artist Of The Year… of beide!

De nieuwe rol van Doja Cat

Nieuws over Doja Cat die de MTV VMA's host is extra speciaal, aangezien fans vernemen dat ze nog nooit eerder een prijsuitreiking heeft georganiseerd. Dit wordt allemaal een geheel nieuwe ervaring en de show zal gegarandeerd miljoenen kijkers over de hele wereld trekken. Haar ster staat op het punt om nog hoger te stijgen nadat miljoenen mensen hebben afgestemd om te 'zien wat ze heeft' wanneer ze de leiding heeft over het hosten van deze zeer gerespecteerde prijsuitreiking.

Fans kijken reikhalzend uit naar het zien van Doja Cat in deze rol en praten nu al over de intriges rond wat ze zal dragen en hoeveel outfitwisselingen ze zal ondergaan.

Alle ogen zijn op de ster gericht om te zien welk soort creatieve invalshoeken ze neemt terwijl ze het podium bestuurt, en fans zijn optimistisch dat ze het absoluut zal halen en uiteindelijk een drievoudige bedreiging zal vormen. De voorspelling is dat Doja Cat onberispelijk zal hosten, met precisie zal presteren en ook wat hardware zal winnen, allemaal tegelijkertijd.

Sociale media barsten uit zijn voegen

Er is geen twijfel over mogelijk, sociale media barsten uit hun voegen van opwinding. Fans zijn extatisch om te zien hoe Doja Cat de microfoon op een geheel nieuwe manier gebruikt, en hun opwinding genereert online nog meer fanfare, wat een heel opwindend momentum oplevert.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; "Nou dan, nu ga ik echt de hele show kijken, " en "yas girl! zo verdiend, ja!" en "dit is het beste nieuws dat ik de hele zomer heb gehoord."

Anderen schreven om te zeggen; "doja cat gaat deze rol vermoorden, ze heeft alles wat nodig is en meer. eindelijk hebben we de gastheer met de meeste, dit wordt geweldig."

Een andere opmerking vermeld; "je bent zo grappig, je gaat hier perfect voor zijn, bedankt, wereld!"

Aanbevolen: