RHOP': Kunnen Candiace en Chris die zaken met plezier combineren slecht nieuws zijn?

Inhoudsopgave:

RHOP': Kunnen Candiace en Chris die zaken met plezier combineren slecht nieuws zijn?
RHOP': Kunnen Candiace en Chris die zaken met plezier combineren slecht nieuws zijn?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Real Housewives of Potomac' van 5 september 2021 worden hieronder besproken! De Real Housewives of Potomac is getuige van enkele van hun beste beoordelingen tot nu toe, en fans zijn niet in het minst verrast. Met zoveel drama rond Wendy Osefo en Gizelle Bryant, vooral als het gaat om hun vermeende valsspelen, hebben kijkers alle vetes op het scherm opgegeten, maar er is een nieuwe aan het brouwen.

Terwijl de muziekcarrière van Candiace Dillard steeds populairder wordt, lijkt het alsof haar werkrelatie met manlief, Chris Bassett, een behoorlijke klap krijgt. Hoewel relaties en huisvrouwen nooit zo goed samengaan, kunnen Gizelle en Jamal, Robyn en Juan, en Ashley en Michael dat allemaal bevestigen, het lijkt erop dat Candiace en Chris zich bij hen voegen.

Hoewel Candiace Dillard absoluut geen onbekende is in gevechten op het scherm, flashback naar vorig seizoen met Monique Samuels, komt het als een verrassing dat zij en Chris het nu tegen elkaar opnemen. Zouden die twee zaken met plezier het echte probleem kunnen zijn, of is er meer aan de hand?

Chris werkt als Candiace's 'Husbandger'

Candace Dillard is hals over kop gegaan sinds ze tekende bij Entertainment One Nashville, en haar carrière komt eindelijk van de grond! In de laatste aflevering organiseerde de RHOP-ster gechoreografeerde audities met haar mede-collega's, als middel om een plek te bemachtigen in de aankomende muziekvideo van Dillard.

Hoewel ze Karen als de beste van het beste beschouwde, waren alle dames goed genoeg om een cameo te scoren, waardoor ze uiteindelijk hun dromen over videomeisjes waarmaakten. Nu Candiace zoveel doet, van haar master, het navigeren door het huwelijk en een popster is, is het geen verrassing dat ze zich tot haar man, Chris Bassett, wendde voor steun.

De chef-kok heeft niet alleen privé kooklessen genomen als zijn baan, maar hij heeft zich ook aangemeld als Candiace's manager, of zoals ze het noemt, haar 'echtgenoot'. Chris is tussenbeide gekomen om toezicht te houden op het hele proces, maar het wordt een groter probleem dan verwacht.

Chris' belangrijkste probleem is dat zijn werk in de culinaire kunsten soms Candiace's muziekschema in de weg staat, en hoewel Dillard haar wens uitdrukte dat Chris fulltime haar 'hubander' zou zijn, lijkt het niet om iets te zijn waar Chris te graag in wil springen, om nog maar te zwijgen van het feit dat hij al door Gizelle als een coattail-rijder is bestempeld.

Fans waren er snel bij en beweerden dat Candiace gewoon een echte manager zou moeten inhuren, vooral als ze haar carrière naar een hoger niveau wil tillen. Hoewel dat het verstandigste lijkt om te doen, slaagden Chris en Candiace erin om in plaats daarvan tot een confrontatie te komen.

Wordt het allemaal teveel?

De tol die Candiace's carrière eist van haar huwelijk met Chris, is misschien te veel voor het paar om aan te kunnen, vooral als Chris het gevoel heeft dat er van hem wordt verwacht dat hij op de wenken van Candiace staat. Tijdens hun avondje uit tijdens het diner, raakte Candiace meteen in het muziekvideo-onderwerp, wat leidde tot veel bezorgdheid over het werkschema van Chris dat een paar scènes verstoort.

Aangezien Chris inderdaad gratis als Candiace's manager werkt, heeft hij nog steeds zijn eigen drukte, waar ze geen fan van is! Hij was er snel bij om zijn baan op te zeggen om permanent als haar manager te gaan werken, maar hij maakte duidelijk dat hij een uitkering zou willen.

De spanning liep behoorlijk hoog op, waardoor Candiace in tranen achterbleef, met een opgevouwen servet en al, en Chris zei: "Zoek iemand anders om dit gratis te doen! Fck dit," zei hij terwijl hij naar buiten stormde. In de aflevering van volgende week maakte Chris duidelijk dat hij het gevoel heeft dat hij op de tweede plaats komt na Candiace, iets waar fans het schijnbaar mee eens waren. Aangezien Chris zijn restaurant heeft verkocht om zijn vrouw te onderhouden, is het geen schok dat hij zich zo voelt.

Hoewel ze vanavond een groot drama op het scherm vertoonden, is het duidelijk dat het duo de zaken weer op orde heeft, en vrij snel ook! Wat betreft waar ze vandaag staan, Candiace en Chris zijn niet alleen sterker dan ooit, maar ze blijven elkaar steunen, natuurlijk met een paar gevechten in de mix.

Aanbevolen: