Adele en Rich Paul zijn officieel Instagram, maar fans willen ander nieuws

Adele en Rich Paul zijn officieel Instagram, maar fans willen ander nieuws
Adele en Rich Paul zijn officieel Instagram, maar fans willen ander nieuws
Anonim

Singer en songwriter Adele heeft eindelijk haar relatie met Rich Paul Instagram officieel gemaakt! De ster plaatste drie foto's, waaronder een foto met Paul. Hoewel het paar gelukkig lijkt en er schattig uitziet, is dat niet wat haar fans van haar willen.

De foto's zijn gemaakt op een bruiloft die ze bijwoonden. Terwijl Adele een zwarte jurk met off-shoulder witte mouwen rockt, draagt de sportagent een strakke smoking die goed past bij de outfit van de zangeres. Maar als je terzijde kijkt, zijn haar fans niet gefocust op het paar, maar willen ze informatie over haar toekomstige muziek.

Instagram heeft gereageerd op de foto's met betrekking tot een ander album en hoe ze details willen. Terwijl een gebruiker zei: "Oké Adele goed, maar de echte vraag is of we nu een album krijgen", zei een ander: "Adele laat alsjeblieft nieuwe muziek vallen. Ik bid voor je."

Het koppel werd voor het eerst samen gezien in juli in New York City, vier maanden nadat de scheiding van Adele was afgerond. Ze werden ook samen gespot bij Game 5 van de NBA Finals, waarin de Milwaukee Bucks de Phoenix Suns versloegen.

Kort daarna besprak Brian Windhorst van ESPN de relatie tussen Adele en Paul in een podcast en zei: "Rich Paul brengt zijn vriendin naar de game om naast LeBron te zitten. Zijn vriendin is Adele." Niet al te lang na de podcast meldde Page Six dat bronnen bevestigden dat twee aan het daten waren.

Adele is de afgelopen tien jaar een van de meest gerenommeerde zangeressen in de muziekindustrie geworden en won vijftien Grammy Awards, één Golden Globe en één Academy Award voor Best Original Song. Haar album 21 uit 2011 bevatte nummer één hits "Rolling in the Deep" en "Someone Like You", en is momenteel het bestverkochte album van de 21e eeuw.

De zangeres begon in 2018 te werken aan haar aankomende album. Later plaatste ze een bericht in 2019 op haar Instagram-verhaal, waarin stond: "30 zal een drum n bass-record zijn om je te pesten." Nadat ze had bevestigd dat haar album in het najaar van 2020 zou worden uitgebracht, zei ze later dat de productie en release zouden worden uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie.

Naast haar aankomende album heeft Adele toekomstplannen voor zichzelf gehouden. Na haar optreden in 2020 op Saturday Night Live, is de ster niet verschenen in andere films of tv-shows en heeft ze ook geen plannen getoond om dit in 2021 te doen.

Adele's muziek is momenteel beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music. Op het moment van deze publicatie is er geen releasedatum voor haar aankomende album, en ze heeft geen andere albumhints op sociale media geplaatst.

Aanbevolen: