Wie is de vrouw van Justin Hartley, Sofia Pernas?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Justin Hartley, Sofia Pernas?
Wie is de vrouw van Justin Hartley, Sofia Pernas?
Anonim

Justin Hartley werd meteen een schurk in seizoen 3 van Netflix's Selling Sunset toen Chrishell Stause onthulde dat hij haar via sms had verteld dat hij de scheiding had aangevraagd. In 2021 werd de This Is Us-acteur bestempeld als een "cheat" nadat hun scheiding was afgerond. Fans denken dat hij met zijn huidige vrouw, Sofia Pernas, begon te daten toen hij nog getrouwd was met Stause. Volgens berichten hield de makelaar voor de scheiding van de Instagram-foto's van Pernas. Dus wie is zij, en hoe heeft ze Hartley ontmoet?

Wie is Sofia Pernas en wat doet ze?

Pernas is ook een actrice die eerder speelde in NBC's The Brave. Momenteel speelt ze de hoofdrol in CBS' Blood & Treasure, Lexi. Haar moeder komt uit Marokko, terwijl haar vader uit Spanje komt. Hun familie verhuisde naar de VS toen ze vijf jaar oud was. Ze groeide op in een meertalig huishouden in Orange Country, Californië, waardoor ze vloeiend Engels, Spaans, Duits en Arabisch sprak. Pernas wilde oorspronkelijk journalist worden, maar deed uiteindelijk modellenwerk en acteerde.

Naast The Brave en Blood & Treasure speelde Pernas ook in The Young and the Restless van 2015 tot 2017 en Jane the Virgin van 2016 tot 2017. In een interview met Brief Take in 2019 zei Pernas dat ze een sterke vrouw speelt rollen zoals haar Blood & Treasure-personage, heeft Lexi haar geholpen een betere versie van zichzelf te worden. "Ik denk, en elke actrice die een sterk vrouwelijk personage speelt, zal het daarmee eens zijn, het maakt je sterker door die personages te spelen," zei ze. "Omdat mijn hele pad, mijn reis om te beseffen wie ik ben en verbonden te blijven, en natuurlijk een groot gezin te hebben, omdat ik uit een groot gezin kom en een conservatieve achtergrond heb, het was moeilijk."

Ze voegde eraan toe dat het in het begin een uitdaging was om het in Hollywood te maken. "De reis als jonge vrouw, het vinden van acteren en al dat soort dingen, het was een moeilijk pad", vervolgde ze. "Maar als je vrouwen mag spelen die verstand van ze hebben en geaard en ontembaar zijn en dat soort moxie hebben, is het bemoedigend. Het is zeker empowerment, en op deze vreemde manier, wanneer je Lexi's jas of broek aantrekt, zoals zodra het kostuum bij elkaar komt, kun je het min of meer voor je geestesoog zien. Ik weet wie deze vrouw is en het helpt me."

Hoe hebben Justin Hartley en Sofia Pernas elkaar ontmoet?

De twee werkten in 2015 bijna een jaar in Young and the Restless. Adam Newman, de neef van Hartley's personage, was de vriend van Pernas' personage, Marisa Sierras. Op dat moment was de acteur nog steeds aan het daten met Stause - die ook 10 afleveringen in de show verscheen nadat Pernas was vertrokken. In 2021 zei Hartley dat hij "het leuk vond om in de buurt te zijn" van The Brave-actrice, zelfs als ze slechts co-sterren waren."Je ontmoet elkaar in verschillende hoedanigheden. We werkten niet zo nauw samen, en we werkten niet zo lang samen", vertelde hij. "Ik wist dat ze erg aardig en erg aardig was. Ik vond het fijn om bij haar in de buurt te zijn. Maar ik was op een andere plek in mijn leven. Ik was niet beschikbaar."

Hij zei echter dat hij er geen spijt van heeft dat hij veel later met haar uitging. "Timing heeft daar veel mee te maken", legde hij uit. "Ik heb veel geluk dat ik niet alleen 'de ware' heb gevonden, maar ik vond haar toen ze beschikbaar was en de timing goed was." In mei 2020 bevestigde Us Weekly dat ze aan het daten waren. Ze stapten in maart 2021 in het huwelijksbootje. "We zijn in maart getrouwd en wat zijn we blij!" de acteur gutste. "Het is ongelooflijk als je dingen niet forceert. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn. Je ontmoet gewoon de juiste persoon en je gaat gewoon, 'Oh, dit is geweldig. Het is gewoon zo geweldig!' Je voelt je zo aangetrokken en zo gehecht aan deze persoon. Je houdt gewoon zoveel van deze persoon."

Hoe is het huwelijk van Justin Hartley en Sofia Pernas?

Maanden na hun huwelijk zei Hartley dat hij zich niet kon herinneren hoe het was om zonder Pernas te leven. "Ook al zijn we nog maar een paar maanden getrouwd, het is moeilijk om je te herinneren hoe het was zonder haar," zei hij. "Toen ik haar opnieuw ontmoette, wist ik het gewoon. Het is zo interessant over het menselijk hart en de menselijke geest. Het is geen wederzijdse afhankelijkheid; ik heb gewoon vrede met mezelf. Ik voel me geliefd en ik voel me gewaardeerd. Ik weet dat ze de dezelfde manier. We hebben gewoon een hele goede relatie en een geweldig gezin. Het is gezond en het is geweldig."

In maart 2022 zei Pernas dat ze nog in de huwelijksreis waren. "Het is duidelijk dat we nog in de huwelijksreisfase zitten. We dragen bijpassende outfits", grapte ze tegen Entertainment Tonight tijdens de Critics' Choice Awards voordat ze zichzelf corrigeerde. "Nee, dit is onze eeuwige fase", grapte ze. Een maand later vertelde ze dat ze het goed kan vinden met haar stiefdochter, Isabella Hartley.'Ze is zo wijs. Ik bedoel, dat meisje, ze heeft het door! Ze weet precies wat ze wil,' zei ze. "Ze heeft een mooie, geweldige vriend. Ik wil er niet te veel over zeggen, want ze zegt, 'Ahh!' maar ze zijn geweldig."

Aanbevolen: