Justin Hartley onthult dat Jon Huertas de recente aflevering van 'This Is Us' heeft geregisseerd

Inhoudsopgave:

Justin Hartley onthult dat Jon Huertas de recente aflevering van 'This Is Us' heeft geregisseerd
Justin Hartley onthult dat Jon Huertas de recente aflevering van 'This Is Us' heeft geregisseerd
Anonim

Ster Justin Hartley vat zijn rol in 'This Is Us' niet licht op. Elke dag is hij dankbaar dat hij de rol mag spelen. Hij gaf toe met ET, hij knijpt zichzelf nog steeds van tijd tot tijd dat hij zo'n personage kan spelen, hij neemt het heel serieus. "Ik ben gewoon elke dag nederig. Elke keer als ik een script krijg en elke keer als ik zie dat ze me aan Kevin toevertrouwen, knijp ik mezelf."

Tijdens zijn tijd in quarantaine profiteerde Hartley ervan, bracht hij de broodnodige tijd door met zijn dochter, bouwde hij een thuisgymnastiek en raakte hij in topvorm. Harley gaf ook toe dat hij tijdens de vrije tijd dichter bij de cast kwam, omdat ze contact hielden: "We praten nu meer als een cast dan in een andere pauze … Het is een check-in met mensen die een van de mijn beste vrienden in de afgelopen vier jaar en die ik redelijk goed heb leren kennen, "vertelde hij.“Maar ik mis knuffels en ik mis het lachen met mensen en het ‘juichen’ van mensen en schouderklopjes. Ik mis het contact met mensen.”

Toen werd onthuld dat de show opnieuw zou worden opgenomen, waren fans niets dan opgelucht. De NBC-show is een monsterhit geworden voor het netwerk met fans die meer willen. Dat krijgen ze in het huidige seizoen en volgens Hartley had de meest recente aflevering een speciale wending.

Miguel achter de camera

Zoals Justin op IG onthulde, was Jon Huertas, ook bekend als Miguel, het brein achter de recente aflevering: De ep van ThisIsUs van vanavond wordt geregisseerd door niemand minder dan @jonhuertas! Laten we hem wat goede oude Miguel liefde geven. ??”

Huertas ging ook naar Instagram, bedankte de fans en vroeg naar hun mening over de show: Vanavond op @nbc had ik niet alleen het plezier, maar ook de gave om de beste cast te regisseren met debeste crew die mij steunt, van een geweldig script geschreven door @jkbrownell, dus stem @ 9/8c af om naar @nbcthisisus te kijken en stuur me je gedachten!”

Nog een speciaal moment en zeker een moment dat de cast een grote vreugde bezorgde. We kunnen niet wachten om te zien wat het seizoen in petto heeft.

Aanbevolen: