Wie is Alizée Thevenet, de nieuwe vrouw van James, de broer van Kate Middleton?

Inhoudsopgave:

Wie is Alizée Thevenet, de nieuwe vrouw van James, de broer van Kate Middleton?
Wie is Alizée Thevenet, de nieuwe vrouw van James, de broer van Kate Middleton?
Anonim

We kennen allemaal de mooie Catherine, Duchess of Cambridge (ook bekend als Kate Middleton), maar je bent misschien niet zo bekend met haar broer James, of wat dat betreft, zijn prachtige bruid Alizée Thevenet De 34-jarige broer van de hertogin is een succesvolle ondernemer en zakenman die een taartenbakkerij heeft opgericht, en meer recentelijk een onderneming voor gepersonaliseerde wenskaarten - Boomf - die erg populair is gebleken in het VK. Op 11 september van dit jaar trouwde hij met de Franse financieel analist Alizee Thenevet tijdens een intieme ceremonie in Bormes-les-Mimosas, Frankrijk - die werd bijgewoond door zus Kate en haar man Prince William met hun drie kinderen, George, Charlotte, en LouisDe twee verloofden zich in 2019 tijdens een vakantie in het prachtige Lake District in Engeland en moesten hun huwelijk twee keer uitstellen vanwege de Covid-19-pandemie. Maar het paar vocht door en slaagde erin om uiteindelijk hun speciale dag te hebben. James ging naar Instaram om een liefdevolle boodschap te delen net nadat het paar in het huwelijksbootje stapte. "Mr & Mrs Middleton ð159;‡¬ð159;‡§ ð159;‡«ð159;‡·", schreef hij. "Gisteren trouwde ik met de liefde van mijn leven, omringd door familie, vrienden en natuurlijk een paar honden in het mooie dorp Bormes-les-Mimosas. Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig ik ben." Ach! Laten we meer te weten komen over Alizée, inclusief hoe zij en James elkaar hebben ontmoet, haar achtergrond en de hobby's die zij en haar nieuwe echtgenoot delen.

6 Hoe hebben ze elkaar ontmoet?

James ontmoette zijn geliefde in 2018 toen hij werkte voor zijn goede doel Pets As Therapy. Zijn geliefde hond, Ella, die volgens hem hem door zijn depressie heeft geholpen, rende naar Alizee en James volgde.

James schreef in The Telegraph: Ik heb het aan Ella te danken dat ze me in 2018 aan Alizée heeft voorgesteld. Ella lag aan mijn voeten onder de tafel; Toen ik me realiseerde dat ze misschien wat water wilde, vertrouwde ik haar toe om naar de waterbak aan de andere kant van het terras te gaan. Ze maakte echter een goede keuze voor Alizée.” Ella bleek het perfecte excuus te zijn om een praatje te maken met Alizée, en vanaf dat moment klikte het echt tussen de twee.

“Ik wist het niet, maar ik had net mijn toekomstige vrouw ontmoet, allemaal dankzij Ella,” voegde James eraan toe. "Als ik Ella niet had vertrouwd, had ik haar niet naar de South Kensington Club gebracht en had ze de vrouw die mijn verloofde werd niet gedag kunnen zeggen." Goede hond!

5 Wat is haar taak?

De in Frankrijk geboren Alizée, 34, werkt als directeur voor TreasurySpring, een financieel technologiebedrijf dat is gevestigd in Londen. Ze behaalde haar bachelordiploma in boekhouding en financiën tijdens haar studie in Brussel, België, en na een tijdje reizen ging ze naar Londen voor verdere studie, waar ze in 2013 afstudeerde aan Queen Mary, University of London met een master in Investment and Finance. Sindsdien is haar carrière steeds sterker geworden en heeft ze snel vooruitgang geboekt in de financiële sector.

4 Welke talen kan ze spreken?

Hoewel ze natuurlijk Frans spreekt, kan Thevenet ook Spaans en Engels spreken. Ze heeft ook extreem veel gereisd en groeide op tussen zes verschillende landen: Duitsland, Indonesië, Chili, Frankrijk, België en Engeland. Alizée is extreem gecultiveerd en plaatst regelmatig verbluffende foto's op haar Instagram op afgelegen en exotische bestemmingen.

3 Wat is het verhaal achter haar interessante naam?

Alizée's unieke voornaam is een eerbetoon aan de diepe liefde voor zeilen van haar vader Jean-Gabriel Thevenet.

Papa Jean-Gabriel legde het verhaal uit: "Mijn dochter is vernoemd naar mijn eerste liefde, dat is windsurfen, en de Alize-wind die de zeilen vult."

Als voormalige Franse diplomaat reisde Alizée met haar vader de hele wereld over toen ze jong was, en de twee hebben een hechte relatie.

2 Wat zijn haar hobby's?

Alizée is absoluut een buitentype. Ze is naar verluidt een fervent skiër en houdt ook van watersporten en zeilen, net als haar vader, nadat ze een boot met James heeft gevaren tijdens een recente vakantie naar Sicilië.

Ze heeft ook een andere, nogal verrassende hobby opgepakt: bijen houden! "Ik ben ook blij dat mijn verloofde, Alizee, een bekeerling is", zei James. "Aan het begin van onze relatie kocht ik een bijenpak voor haar en als ze me helpt met de bijenkorven, zoals ze heeft gedaan tijdens de weken van afsluiting die we in Bucklebury hebben doorgebracht, kon ze niet gelukkiger zijn."

1 Is ze een hond of een kat?

Hmm. Zeker hond. Zo hebben zij en James elkaar ontmoet! Het koppel deelt een diepe liefde voor hun hondenvrienden. De twee zijn trotse ouders van maar liefst zes honden: Ella, Zulu, Mabel, Inka, Luna en Nala.

De puppy's zijn de sterren van de Instagram van hun moeder en ze noemt ze in één bericht haar "BFF's".

Zij en James hielpen bij het grootbrengen van hond Luna's nest van zes puppy's tijdens de lockdown, en gaven een van de puppy's aan prins William en Kate. Aw!

Aanbevolen: