Heeft het echtscheidingsschandaal van Justin Hartley de beoordelingen van 'Dit zijn wij' gekwetst?

Inhoudsopgave:

Heeft het echtscheidingsschandaal van Justin Hartley de beoordelingen van 'Dit zijn wij' gekwetst?
Heeft het echtscheidingsschandaal van Justin Hartley de beoordelingen van 'Dit zijn wij' gekwetst?
Anonim

Justin Hartley en Chrishell Stause haalden afgelopen november het nieuws toen bekend werd dat het stel voorgoed uit elkaar ging. Het nieuws kwam tot stand nadat Justin zich had afgescheiden van Stause en haar via sms op het nieuws had laten komen. Deze onthulling werd aan het licht gebracht in de populaire Netflix-serie, 'Selling Sunset', met niemand minder dan Chrishell Stause zelf. De actrice die makelaar werd, beweerde dat ze slechts 45 minuten voordat TMZ het nieuws verkondigde via sms over haar scheiding hoorde.

Dit werd een belangrijke verhaallijn over 'Selling Sunset', waardoor fans erg boos werden op Justin en zijn brutale levering van dergelijk gevoelig nieuws. Dit gebeurde slechts enkele maanden voordat 'This Is Us' hun vijfde seizoen in première zou gaan, waardoor kijkers zich afvroegen of het schandaal een direct effect zou hebben op de show en de kijkcijfers.

Heeft de scheiding van Justin invloed gehad op 'Dit zijn wij'?

Justin Hartley is vooral bekend van zijn rol als Kevin Pearson in de hitserie 'This Is Us'. De acteur speelt naast Mandy Moore, Chrissy Metz, Milo Ventimiglia en Sterling K. Brown, die een van de meest beruchte tv-casts van het decennium is geworden. Na vier succesvolle seizoenen ging 'This Is Us' het vijfde seizoen in première op 27 oktober, waardoor veel fans zich afvragen of Justins meest recente schandaal rond zijn scheiding de kijkcijfers van de show zou beïnvloeden of niet.

Justin, die getrouwd was met collega-actrice Chrishell Stause, heeft in november 2019 een scheiding aangevraagd, Stause volledig overrompeld en haar via sms op de hoogte gebracht van de splitsing. Dit gebeurde slechts 45 minuten voordat TMZ het nieuws aan het publiek bekendmaakte, waardoor Stause en fans van 'Selling Sunset' razend werden! De Netflix-serie die Chrishell's reis door het echtscheidingsproces volgde, had haar fans woedend over hoe Justin de situatie aanpakte. Veel fans waren zo overstuur dat ze beloofden 'This Is Us' te boycotten, als reactie op het feit dat Hartley het via de telefoon met Chrishell had uitgemaakt.

Hoewel er veel gepraat werd om de NBC-show te schrappen, kwam er niets echt uit! Hoewel 'Selling Sunset' een geweldige show is, is de kans groot dat fans van de realityserie om te beginnen niet per se op 'This Is Us' afstemmen. De show, die vorige week in première ging, deed het net zo goed als altijd, wat aantoont dat, hoewel het schandaal van Justin niet de beste look was, het geen direct effect had op de première van seizoen 5!

De eerste aflevering, getiteld 'Forty', trok alleen al in de Verenigde Staten bijna 7,5 miljoen kijkers! Dat is een enorme opkomst voor een show in hun vijfde seizoen, maar het was nog steeds de laagste premièrebeoordeling in alle vijf seizoenen. Hoewel dit misschien een onderliggend effect van Hartley's scheiding lijkt, ervaren de meeste shows die tijdens de wereldwijde pandemie in première gaan, allemaal een daling van de kijkcijfers, wat duidelijk maakt dat Hartley's splitsing van Stause niet zo krachtig was.

Aanbevolen: