Hier is hoe Mary J. Blige reageerde op haar Super Bowl-haters

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Mary J. Blige reageerde op haar Super Bowl-haters
Hier is hoe Mary J. Blige reageerde op haar Super Bowl-haters
Anonim

Door de jaren heen zijn er een paar kanshebbers geweest voor de meest iconische Pepsi Super Bowl Halftime Shows aller tijden. Hiphopfans geloven dat het optreden van 2022, met in de hoofdrollen Dr. Dre, Mary J. Blige, Eminem, Kendrick Lamar, Snoop Dogg (en gastrollen voor 50 Cent) zich bij de groten zou moeten voegen als een van de meest legendarische uit de geschiedenis. Millennials hebben zich misschien afgevraagd of Mary J. Blige maakt nog steeds muziek voorafgaand aan de Halftime Show. Ze is tenslotte al een tijdje uit de schijnwerpers (ook al heeft ze nog steeds een indrukwekkend vermogen). Maar nu weten fans zeker dat de soulvolle zangeres het nog steeds heeft. Ondanks positieve recensies van critici, trok de voorstelling nog steeds terugslag van conservatieve kijkers. Slechts enkele dagen na de show heeft Blige gereageerd op critici. Waarom zou iemand een probleem hebben met de prestaties van Mary J. Blige en waren hun opmerkingen genoeg om de superster van haar wolk te krijgen? Blijf lezen om erachter te komen.

Mary J. Blige's Super Bowl-optreden

Zoals gewoonlijk wekte de Pepsi Super Bowl Halftime Show meer belangstelling onder popcultuurfans dan de daadwerkelijke Super Bowl in 2022. Fans die de Super Bowl in Los Angeles bijwoonden, evenals degenen die afstemden van over de hele wereld, werden getrakteerd op een met sterren bezaaide uitvoering ter ere van de grootste legendes in hiphop.

Sommigen geloven dat het de beste prestatie in de geschiedenis van de Super Bowl was.

Samen met Dr. Dre, Kendrick Lamar, Eminem, Snoop Dogg en 50 Cent betrad Mary J. Blige het podium in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië. Elke artiest voerde segmenten van een of meer van hun nummers uit voor een schreeuwende menigte.

Gesteund door haar getalenteerde dansers voerde Blige delen van haar liedjes Family Affair en No More Drama uit terwijl ze uitgedost was in een met diamanten bezaaid kostuum.

Waarom werd Mary J. Blige gekozen om op te treden tijdens de Super Bowl in 2020, wat haar tweede keer was op het Pepsi Halftime-podium? Fans speculeren dat het komt omdat ze een van de meest iconische stemmen in hiphop is, en de show zou niet compleet zijn geweest zonder haar invloed.

Hoe Mary J. Blige zich voelde over optreden tijdens de Super Bowl

Een paar dagen nadat ze optrad tijdens de Halftime Show, ging Blige zitten voor een interview met Hot 97 om na te denken over haar geweldige optreden. Ze onthulde dat, ook al was het haar tweede keer dat ze optrad in de Super Bowl, het een van de beste momenten van haar leven was, "daarboven" met haar optreden bij de inauguratie van president Barack Obama.

"Ik was nerveus totdat ik op het podium kwam", vertelde ze in het interview (via Complex). "Ik was nerveus tijdens alle repetities - iedereen was nerveus. Iedereen. Maar dat was een enorm moment.”

Waarom bekritiseerden mensen de Pepsi Super Bowl Halftime Show in 2022?

Helaas was niet iedereen zo positief over de Halftime Show. Conservatieve kijkers gingen naar het internet om hun afkeuring van de hiphop-thema-uitvoeringen los te laten.

Complex meldt dat sommige toeschouwers van mening waren dat de uitvoeringen, waaronder die van Blige, te provocerend en seksueel waren gezien de aard van de Super Bowl, die een "familie" publiek aantrekt.

Hoe reageerde Mary J. Blige op de kritiek?

Ondanks de kritiek blijft Blige trots op haar optreden. Ze heeft zelfs niet eens aandacht besteed aan wat mensen online over haar prestaties zeggen, en het kan haar niets schelen als mensen er een probleem mee hebben.

"Dat is een klein gesprek vergeleken met hoe groot dat is", legde ze uit (via Complex). “Zoals, hiphop is hier. Het is meer dan een kleinigheid. Het is nu net zo groot als rock-'n-roll. Ik let daar allemaal niet op. Ik let alleen op hoe we zijn opgegroeid.”

Blige ging ook dieper in op hoe ze het felbegeerde Halftime Show-optreden binnenhaalde. "… iemand keek naar [Dr.] Dre en zei: 'We hebben je nodig.' En Dre keek me aan en zei: 'Ik wil je.' En zo verder, enzovoort met al zijn vrienden. Dus ik geef echt niets om [de terugslag].”

De critici waren dol op het optreden van Mary J. Blige

Hoewel sommige conservatieve kijkers het optreden van Blige misschien niet hebben gewaardeerd, lijken de critici het daar niet mee eens te zijn. Rolling Stone noemde de Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show een van de beste Super Bowl-optredens in de geschiedenis.

Er waren een paar andere acts die als beste uit de bus kwamen, waaronder Prince in 2007 en Beyoncé in 2013. Maar Rolling Stone beoordeelde de prestaties van 2022 nog steeds boven vele anderen, waaronder Bruce Springsteen, Madonna en Lady Gaga.

Wat Eminem zei over optreden tijdens de Super Bowl

Mary J. Blige gaf toe dat zij en haar collega-artiesten nerveus waren voordat ze het podium betreden, en Eminem heeft dat gevoel bevestigd.

The Independent meldt dat Eminem toegaf dat hij nerveus was, niet vanwege een mogelijke reactie, maar omdat hij mogelijk zijn optreden verknoeide. De rapster legde uit: "Als je f--- up op live TV, je f----- is daar voor altijd."

Gelukkig wisten alle artiesten, waaronder Eminem en Mary J. Blige, het publiek te verbazen en vlekkeloos te presteren.

Aanbevolen: