Zorgt Machine Gun Kelly voor de kinderen van Megan Fox?

Inhoudsopgave:

Zorgt Machine Gun Kelly voor de kinderen van Megan Fox?
Zorgt Machine Gun Kelly voor de kinderen van Megan Fox?
Anonim

Nu Megan Fox en Machine Gun Kelly verloofd zijn, kunnen fans niet anders dan zich afvragen wat hun toekomstplannen zijn, vooral wat betreft hun kinderen met hun voormalige partners. De Transformers-actrice heeft drie kinderen met haar ex-man Brian Austin Green - Noah Shannon, 9, Bodhi Ransom, 7, en Journey River, 5. Ze was ook een stiefmoeder van Green's zoon Kassius Lijah Marcil-Green, 19, met zijn ex, actrice Vanessa Marcil. Dan is er de dochter van MGK - de 12-jarige Casie Colson Baker - uit zijn eerdere relatie met Emma Cannon.

Ja, het is één grote samengestelde familie. Het is intrigerend hoe de twee met elkaars kinderen kunnen opschieten… Of hoe ze van plan zijn om ze binnenkort allemaal samen op te voeden. Hier is een inzicht in hun gezinsdynamiek.

Megan Fox's relatie met haar kinderen met Brian Austin Green

Fans zijn dol op Fox omdat hij zo'n coole moeder is. Een van haar beroemde moedermomenten was het verdedigen van haar zoon Noah tegen trollen die kritiek hadden op zijn voorliefde voor rokken en jurken. "Ik wil niet dat hij dat ooit moet lezen, omdat hij het hoort van kleine kinderen op zijn eigen school die zeggen: 'Jongens dragen geen jurken'", zei ze over de online pestkoppen in 2021 De Jennifer's Body-ster vindt het geweldig dat Noah zich zelfverzekerd voelt in elke outfit. "We gaan daar nu doorheen, waar ik hem probeer te leren zelfverzekerd te zijn, ongeacht wat iemand anders zegt", zei ze in The Talk in 2019.

"Hij stopte een tijdje met het dragen van jurken. Hij droeg er net een twee dagen geleden naar school. En hij kwam thuis en ik dacht: 'Hoe was het? Had een van de vrienden op school iets te zeggen? '" zij ging door. "En hij zei: 'Nou, alle jongens lachten toen ik binnenkwam.' Maar hij zegt: 'Het kan me niet schelen, ik hou te veel van jurken.'" Ze steunt haar zonen ook in gelijke mate als het gaat om hun unieke interesses.

"Als een jongen van prinsessen houdt en een meisje van honkbal, is dat geen indicatie van hun seksualiteit", zei Fox in een interview met het basisonderwijs. "Het is een indicatie van hun communicatie en creatieve expressie. We kunnen kinderen niet beperken door ze te vertellen hoe ze moeten spelen." Ze zei dat ze weigert haar kinderen onder druk te zetten met verwachtingen, omdat het "ze alleen maar op een ingewikkeld en moeilijk pad vol zelfkritiek en leegte zal leiden".

Megan Fox's co-ouderschapsrelatie met ex Brian Austin Green

Een bron dicht bij Green onthulde dat hij blij is met Fox' verloving met MGK, wiens echte naam Colson Baker is. Ze voegden eraan toe dat de acteur uit Beverly Hills, 90210 "wist dat het eraan zat te komen". In het begin van de relatie van zijn ex-vrouw met de muzikant, stond Green nog steeds open voor de mogelijkheid om zich met Fox te verzoenen. Maar in november 2020 berispte de actrice Green voor het plaatsen van een foto met hun jongste zoon Journey.

"Waarom moet Journey op deze foto staan? Het is niet moeilijk om ze uit te knippen. Of foto's te kiezen waar ze niet op staan. Ik had gisteren een geweldige Halloween met ze, en toch merk ik hoe afwezig ze zijn van mijn sociale media. Ik weet dat je van je kinderen houdt. Maar ik weet niet waarom je niet kunt stoppen ze te gebruiken om hun houding aan te nemen via Instagram, " merkte Fox op bij de Instagram-post.

In die tijd werd de actrice onderzocht omdat ze een 'slechte moeder' was te midden van PDA's met MGK. Vervolgens beschuldigde ze Green ervan het nog erger te maken. "Je bent zo bedwelmd door het alomtegenwoordige verhaal te voeden dat ik een afwezige moeder ben, en jij bent de eeuwige, eeuwig toegewijde vader van het jaar", zei ze ook in de opmerking. Green heeft uiteindelijk de foto verwijderd en een bijgesneden versie opnieuw geüpload. Voor het Instagram-gevecht had Green eerder gezworen zijn vriendschap met Fox te behouden in het belang van hun kinderen.

"Wat een gezin betreft, is wat we hebben gebouwd echt cool en het is echt speciaal", zei hij in een aflevering van zijn podcast With Brian Austin Green. "Dus hebben we besloten dat we ervoor moeten zorgen dat we dat niet verliezen. Laten we ervoor zorgen dat we altijd vrienden met elkaar zijn en dat we een verenigd front zijn met de kinderen. We doen gezinsvakanties en vakanties met het gezin en maak dat echt een focus met de kinderen." De twee rondden hun scheiding in februari 2022 af en kwamen overeen om hun drie kinderen gezamenlijk fysiek en financieel te ondersteunen.

Machine Gun Kelly's relatie met de kinderen van Megan Fox

In november 2021 vertelde een insider aan Life & Style dat MGK het goed kan vinden met de zonen van Fox. "Haar kinderen Bodhi, Journey en Noah vinden hem supercool, en de dochter van MGK, Casie, is dol op Megan en haar kinderen", aldus de bron. Ze voegden eraan toe dat Green cool is omdat de zanger de stiefvader van zijn zonen is. "De kinderen kunnen het goed met elkaar vinden, wat enorm is", vervolgde de insider."Zelfs Brian, die eerlijk gezegd niet dacht dat Megan en MGK het zouden volhouden, vindt het prima met de toekomstige stiefvader van zijn kinderen."

Green denkt naar verluidt dat zolang zijn ex-vrouw gelukkig is, hun kinderen in orde zouden zijn. "Brian weet dat wanneer Megan gelukkig is, hun kinderen hiervan profiteren", legt de bron uit. "Tot nu toe is het één grote, gelukkige, samengestelde familie." Onlangs is het verloofde stel gespot op uitstapjes met de kinderen, waaronder de dochter van MGK. Iedereen lijkt het goed met elkaar te vinden. Daarom maken de twee zich geen zorgen over de overgang naar het huwelijk.

"Megan en MGK zijn van plan om vrij naadloos over te stappen naar het huwelijk", zei de insider. Ze onthulden ook dat de hitmaker van Bloody Valentine "niet kan wachten" om met de actrice te trouwen. "Hij ziet er misschien ruw uit, maar hij is een echte romanticus als het op Megan aankomt", voegde de bron eraan toe. "Hij is tot over zijn oren verliefd op haar en noemt haar zijn soulmate. Hij kan niet wachten om haar zijn vrouw te maken."

Aanbevolen: