Houden de kinderen van Megan Fox echt van machinegeweer Kelly?

Inhoudsopgave:

Houden de kinderen van Megan Fox echt van machinegeweer Kelly?
Houden de kinderen van Megan Fox echt van machinegeweer Kelly?
Anonim

De combinatie van Megan Fox en Machine Gun Kelly is inderdaad een vreemde. Afgezien van de plotselingheid van de relatie (die zo snel kwam nadat Fox zich afscheidde van de oude echtgenoot Brian Austin Green), lijkt het paar bijna niets gemeen te hebben en, eerlijk gezegd, fans lijken zich een beetje zorgen te maken over de relatie. Het paar lijkt het echter te laten werken.

Natuurlijk is het geluk van het paar niet het enige waar het paar zich bewust van moet zijn: hun kinderen maken nu deel uit van deze ontluikende relatie. Wat de kinderen betreft, genieten de kinderen van Megan Fox van het gezelschap van Machine Gun Kelly? Deze lijst wil niet alleen die vraag stellen, maar ook … nou ja … beantwoorden.

6 Het langdurige huwelijk van Megan Fox met Brian Austin Green viel uit elkaar

Megan Fox en Brian Austin Green ontmoetten elkaar voor het eerst in 2004 op de set van Hope & Faith, kort daarna daten. De toen 18-jarige Fox en de 31-jarige Green (nu is dat een aanzienlijk leeftijdsverschil, daar) waren verliefd op elkaar, vooral Fox, die dit te zeggen had in een interview met Elle magazine: "Ik had om hem ervan te overtuigen dat ik iets meer verantwoordelijk en welbespraakt was en andere dingen had om aan tafel te brengen dan 18 zijn.” Het paar verloofde zich in 2006 en zou in 2010 trouwen. Het was een wat moeilijke weg voor het paar, dat in 2015 kort uit elkaar ging, maar het duurde tot 2020 voordat ze officieel een einde zouden maken aan hun huwelijkTe midden van de vriendelijkheid en het tumult van hun relatie, beviel Fox van hun drie zonen.

5 Hoe Megan Fox en Machine Gun Kelly elkaar ontmoetten

Het publiek begon te horen dat Megan en MGK een koppel waren, slechts een maand nadat Fox uit elkaar ging van Brian Austin Green (ze wist niet geen tijd verspillen.) De Jennifer's Body-ster en The Dirt-acteur ontmoetten elkaar op de set van de indiethriller Midnight In The Switchgrass en de vonken vlogen vanaf daar. Er is een beetje controverse geweest over het leeftijdsverschil tussen de twee, waarover Megan sprak in een interview met USA Today en zei: "Wil je praten over het patriarchaat? Het feit dat hij vier jaar jonger is dan ik, en mensen willen acteren alsof ik met een jongere man uitga." In ieder geval blijft het paar gedijen en, niet voor niets, maar samen delen het paar een indrukwekkend vermogen (MGK heeft wel een hoger vermogen dan Megan, maar wie telt mee?)

4 Machinegeweer Kelly heeft onlangs 'de vraag gesteld'

Het huwelijk hangt in de lucht voor Megan Fox en Machine Gun Kelly, terwijl Kelly een verrassingsvoorstel deedFox's way tijdens een reis naar Puerto Rico. Terwijl sommige van de capriolen van het paar fans hebben die het paar vergelijken met de relatie van Angelina Jolie en Billy Bob Thorton, heeft de voormalige rapper die pop-punkster is geworden het op zich genomen om de relatie naar een hoger niveau te tillen door Fox voor te stellen (de details over hoe hij heeft voorgesteld en wat hij van plan is, vind je hier). Fox deelde het nieuws op Instagram met dit bericht: "En net als in elk leven daarvoor, en zoals in elk leven dat erop zal volgen, zei ik ja." Eerst komt liefde en zo. Zo gaat dat, toch?

3 Wie zijn de kinderen van Megan Fox?

Megan Fox deelt een drietal jonge zonen met de voormalige oude beautie Brian Austin Green. Noah Shannon (9 jaar), Bodhi Ransom (7 jaar) en Journey River (5 jaar). De jongens zijn meestal te zien op de sociale media-foto's van Green of Fox. Helaas werd de oudste zoon, Noah, vorig jaar gepest vanwege zijn keuze om een jurk te dragen. Hopelijk heeft hij geen blijvende problemen ondervonden door het ongelukkige gedrag van zijn pestkoppen.

2 De Fox-MGK-familie is nu groter en een beetje complexer

Megan Fox en Machine Gun Kelly's gezinssituatie is een beetje meer geworden complex als het paar bereidt zich voor op het huwelijk. Nu Bodhi, Journey en Noah een nieuwe stiefzus Casie (de dochter van MGK) hebben, zorgt dat voor een grotere, interessantere gezinsdynamiek.

Volgens Lifeandstylemag.com zijn "Megan en MGK van plan om vrij naadloos over te gaan naar het huwelijk", zei een insider dicht bij de familie, en voegde eraan toe: "De kinderen kunnen het geweldig met elkaar vinden, wat enorm is. Zelfs Brian, die eerlijk gezegd niet dacht dat Megan en MGK het zouden volhouden, vindt het prima met de toekomstige stiefvader van zijn kinderen.” Een andere bron voegde toe: "Brian weet dat wanneer Megan gelukkig is, hun kinderen hiervan profiteren", legt de insider uit. "Tot nu toe is het één grote, gelukkige, samengestelde familie."

1 Dus, houden Megan Fox's kinderen van Machine Gun Kelly?

Volgens Lifeandstylemag.com is dit hoe de kinderen van Megan over MGK denken, “Haar kinderen Bodhi, Journey en Noah denken dat hij super cool is, en de dochter van MGK, Casie, is dol op Megan en haar kinderen', vertelde een bron aan de site. Dus Megan's kinderen zoals Kelly en Kelly's dochter zijn dol op de kinderen van Fox. Het is misschien geen traditioneel gezin (zelfs volgens Hollywood-normen), maar het lijkt een gelukkig gezin te zijn. Uiteindelijk is dat niet het enige dat telt?

Aanbevolen: