Jennifer Garner stelt plotseling de kinderen van haar en Ben Affleck voor aan de kinderen van New Flame

Inhoudsopgave:

Jennifer Garner stelt plotseling de kinderen van haar en Ben Affleck voor aan de kinderen van New Flame
Jennifer Garner stelt plotseling de kinderen van haar en Ben Affleck voor aan de kinderen van New Flame
Anonim

Jennifer Garner voelde plotseling de drang om haar kinderen kennis te laten maken met haar nieuwe, oude vlam, John Miller's, kinderen.

Jennifer Garner en John Miller tillen dingen naar een hoger niveau door de levens van hun kinderen met elkaar te verweven. Deze stap werd genomen slechts een maand nadat Ben Affleck hun kinderen had voorgesteld aan de tweeling van Jennifer Lopez.

Is dit gewoon toeval of meer een one-upper?

Garner heeft drie kinderen uit haar vorige huwelijk met Ben Affleck, Violet, 15, Seraphina, 12 en Samuel, 9. Ben en Jen waren 13 jaar getrouwd totdat ze in 2018 gingen scheiden.

Ben Affleck viel snel terug in de armen van zijn ex-verloofde, JLo, en de rest is geschiedenis. De twee zijn smoorverliefd en hebben het gevoel dat alles in hun leven heeft geleid tot dit punt van verzoening.

Voor Jen kan dat geen gemakkelijke pil zijn om te slikken. Gelukkig heeft de actrice haar weg terug naar Miller gevonden na hun breuk in augustus 2020. Ze gingen twee jaar uit, dus fans konden niet gelukkiger zijn dat ze terug zijn.

“Ze brengen veel meer tijd samen door”, voegde de bron eraan toe. "Ze houden hun kinderen al heel lang gescheiden van hun relatie, maar zijn nu van plan om hun kinderen meer op te nemen."

Jen en John zijn terug

Jen Garner is in de wolken!

John Miller heeft twee dochters, die hij deelt met ex-vrouw Caroline Campbell. Jennifer en John doen het goed en worden serieuzer.

Aan de andere kant hebben de families van Lopez en Affleck de afgelopen maand al heel veel tijd samen doorgebracht. Fans geloven dat er binnen de kortste keren een ring om JLo's vinger zit!

Keurt Jen… de andere Jen goed?

"JLo heeft Jennifer Garner's keurmerk", vertelde een bron aan de publicatie.“Garner accepteert Ben en er is geen vijandigheid. Zolang Ben op koers blijft en de situatie gezond houdt, vooral met betrekking tot de kinderen, is Jen gelukkig. "JLo vindt Jennifer een aardig en geweldig persoon en een geweldige moeder."

Ben stuurt liefde naar de moeder van zijn kinderen

"Ik ben zo blij om deze kinderen met jullie te delen. Gelukkigste ouders ter wereld. Bedankt voor al het goede dat jullie doen."

Wie zei dat co-ouderschap niet burgerlijk kon zijn?

Aanbevolen: