Waarom Megan Fox en Machine Gun Kelly zich niet haasten om meer kinderen te krijgen

Inhoudsopgave:

Waarom Megan Fox en Machine Gun Kelly zich niet haasten om meer kinderen te krijgen
Waarom Megan Fox en Machine Gun Kelly zich niet haasten om meer kinderen te krijgen
Anonim

Megan Fox en beau Machine Gun Kelly's romance blijft de grenzen verleggen van duistere obsessie en bizarre openbare uitingen van genegenheid. Fans zijn vaak verbluft door de emotionele Instagram-berichten van het paar en de bereidheid om de meest intieme details over hun relatie te delen - die alleen maar in intensiteit lijkt te worden.

Het paar begon hun wilde romance in mei 2020 en het werd extreem snel heel serieus tussen hen. Vorige maand maakte het stel hun verloving met de wereld bekend - vol met dramatische Instagram-video die het moment documenteert - en MGK bracht een glinsterende afbeelding uit van Megan's enorme diamanten en smaragdgroene verlovingsring (vermoedelijk ingelegd met doornen die pijn doen als de ring wordt verwijderd.)

Zouden, nu het paar zo snel door hun relatie gaat, binnenkort kinderen in de kaart kunnen spelen? Lees verder om erachter te komen wat deze sterren hebben gezegd over hun plannen om een gezin te stichten.

6 Megan Fox en Machine Gun Kelly hebben al kinderen uit eerdere relaties

Zowel Fox, 35 als MGK (Colson Baker), 31, hebben al kinderen uit eerdere relaties. Fox deelt drie zonen met voormalig echtgenoot Brian Austin Green, de achtjarige Noah, de zevenjarige Bodhi en de vierjarige Journey.

'Bad Things'-zanger MGK deelt 12-jarige dochter Casie met zijn ex Emma Cannon.

5 Het stel heeft hun kinderen al aan elkaar voorgesteld

De Jennifer's Body-ster en haar verloofde hebben naar verluidt hun kinderen al aan elkaar voorgesteld en zijn bezig met het bouwen van een samengesteld gezin. Er wordt gezegd dat de kinderen het goed met elkaar kunnen vinden, dus het paar heeft hoge verwachtingen van het creëren van een gelukkige gezinsomgeving voor iedereen. Hoewel het niet gemakkelijk zal zijn om de kinderen tussen hun verschillende huizen te verplaatsen, zijn Megan en MGK vastbesloten om ervoor te zorgen dat alles werkt.

"Megan en MGK zijn van plan om vrij naadloos over te stappen naar het huwelijk", vertelde een bron deze maand aan Life & Style. "Haar kinderen Bodhi, Journey en Noah vinden hem supercool, en de dochter van MGK, Casie, is dol op Megan en haar kinderen."

"[Coparenting is] nog steeds een werk in uitvoering, maar ze worden beter", vertelde een insider in juli aan In Touch. "Het goede is dat hun kinderen Sharna [de nieuwe partner van Brian Autin Green] en MGK leuk vinden."

4 MGK zou naar verluidt het 'liefde' vinden om een gezin te stichten met Megan

Volgens een bron dicht bij het paar, kunnen ze niet wachten om "te trouwen en uiteindelijk meer kinderen te krijgen. MGK zou op een dag heel graag een gezin met Megan willen stichten."

De sterren lijken echter geen haast te hebben en nemen hier graag de tijd voor. "Op dit moment lijkt het niet het juiste moment te zijn voor wat betreft planning", vervolgde de bron. Nu de verlovingsring stevig om Megan's vinger zit, moeten ze hun gedachten richten op het plannen van een bruiloft en moeten ze bedenken hoe ze het kunnen combineren met hun gekke werkleven.

"Hun schema's beginnen weer super druk te worden, dus ze willen er gewoon zeker van zijn dat de timing goed is, want het zou een grote stap zijn voor zowel hen als hun families."

3 Hoe lang wachten ze?

Het lijkt erop dat ze heel goed over de dingen hebben nagedacht. Het paar heeft zelfs een tijdschema afgesproken als het gaat om het samen krijgen van hun eerste kind.

“Ze hebben het er al over gehad”, zegt een bron.

"Ze willen allebei een paar jaar wachten… Ze hebben nu veel te veel plezier."

Het lijkt erop dat we misschien een tijdje moeten wachten voordat we het gekletter van kleine voetjes horen van de toekomstige meneer en mevrouw Colson.

2 Op dit moment is MGK meer gericht op het huwelijk

Terwijl muzikant MGK uitkijkt naar het vooruitzicht van het vaderschap met zijn kersverse verloofde, is hij momenteel meer gericht op het maken van Megan zijn vrouw.

MGK is absoluut tot over haar oren verliefd op Megan en denkt constant na over hoe ze hun bruiloft onvergetelijk kunnen maken. Zoals we hebben gezien bij zijn keuze voor een verlovingsring, maakt hij graag grote uitspraken die zeker indruk op haar zullen maken!

1 MGK is volkomen geobsedeerd door zijn aanstaande vrouw

MGK en Megan delen een wederzijdse aantrekkingskracht (sommigen zeggen misschien een obsessie), en Kelly is naar verluidt smoorverliefd op zijn aanstaande vrouw en doet er alles aan om haar gelukkig te maken.

‘Bij haar zijn heeft hem zeker getemd,’ zei een bron, ‘hij is met laser op haar gericht en doet wat hij kan om haar gelukkig te maken. Het is heel lief om hem zo verliefd te zien.'

Bij Megan was het liefde op het eerste gezicht. ‘Ik wist niet wat [liefde] was totdat ik en haar oogcontact maakten. Toen dacht ik: "Wauw.", zei MGK.

‘Dat was mijn eerste ervaring met openstaan voor liefde en dat soort dingen. Ik was absoluut niet gemaakt om te geloven dat dat iets is dat ooit zou kunnen bestaan.'

Aanbevolen: