De waarheid over het vermogen van Gabriel Macht sinds de hoofdrol in 'Suits

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Gabriel Macht sinds de hoofdrol in 'Suits
De waarheid over het vermogen van Gabriel Macht sinds de hoofdrol in 'Suits
Anonim

Zelfs tot op de dag van vandaag is Gabriel Macht vooral bekend om zijn tijd bij Suits. In het populaire juridische drama van USA Network speelde de inwoner van de Bronx de meedogenloze advocaat en partner Harvey Spectre. Nu acteerde Macht misschien lang voordat hij zich bij de Meghan Markle-beroemde serie aansloot, maar sommigen geloven dat het uitbeelden van Harvey een carrièrebepalende zet was voor de acteur. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het een van de beste rollen is die hij tot nu toe heeft gespeeld.

Sinds Suits eindigde in 2019, hebben fans niet echt veel van Macht gehoord. Dat gezegd hebbende, is het vermeldenswaard dat deze acteur geen rookie is. In feite is hij een Hollywood-carrière die helemaal teruggaat tot de jaren '80. Dat betekent in wezen dat hij het zich kan veroorloven om een pauze te nemen. Per slot van rekening heeft hij in de loop der jaren een behoorlijk indrukwekkend vermogen vergaard.

Bijgewerkt op 6 september 2022: Sinds het einde van Suits lijkt Gabriel Macht geen film- of tv-projecten te hebben voltooid. Er wordt echter aangenomen dat hij roy alty's blijft verdienen van de syndicatie van Suits.

Gabriel Macht was een filmster lang voordat pakken langskwamen

Voor Macht moet de wens om te acteren natuurlijk zijn ontstaan. Het zit hem tenslotte in het bloed.

"Mijn vader's [Stephen Macht] een acteur en een stel van zijn acteursvrienden en schrijvers, ze kwamen naar het huis, en we zouden ze altijd een beetje bombarderen met onze kleine shows," de acteur onthuld tijdens een interview met NPR.

“En, weet je, [een] paar jaar geleden vroeg iemand me: 'Waarom ben je acteur geworden?' En het is omdat iemand klapte.”

Vanaf het begin liet Macht zien dat hij echt acteertalent had. Sterker nog, hij boekte zijn allereerste Hollywood-rol toen hij nog een jonge jongen was, samen met veteraanacteur Treat Williams in het komische drama uit 1980 Waarom zou ik liegen?.

Macht had veel rollen in de aanloop naar (en tijdens) kostuums

Mach nam daarna wat tijd vrij van acteren, maar toen hij terugkwam, bleven de rollen komen. Door de jaren heen speelde hij in films als Simply Irresistible, Behind Enemy Lines, The Adventures of Sebastian Cole, Bad Company, American Outlaws, Grand Theft Parsons, The Recruit, Omdat ik het zei, Middle Men en White Out.

De acteur speelde ook samen met Scarlett Johansson en John Travolta in A Love Song voor Bobby Long. Kort daarna werd hij ook herenigd met Johansson en speelde hij de titelrol in The Spirit van Frank Miller. Voor Macht was het een goed idee om de film te maken.

“Ik denk eigenlijk dat elke scène - als je hier en daar een frame neemt als een kunstwerk, een kunstwerk is. Dus dat is de eerste trekking , legde hij uit in een interview met Paul Fischer.

"De tweede trekking is - goh, als je een kind bent, wil je acteur worden - ik bedoel, voor mij zou ik als kind graag een superheld zijn geweest."

Helaas was de film een grote flop.

Eerder in zijn carrière deed Gabriel Macht ook wat met tv-werk

In tegenstelling tot andere tv-sterren deed Macht nauwelijks tv-werk voordat hij een vaste rol speelde in Suits (hij verscheen echter kort in Spin City, Beverly Hills, 90210 en Sex and the City).

In feite was zijn laatste vaste tv-rol in de voor een Emmy genomineerde serie The Others, die in 2000 werd uitgebracht. De show draait om een groep die zaken onderzoekt die betrekking hebben op alle paranormale zaken.

Ondertussen was Macht ook oorspronkelijk gecast in het CBS-misdaaddrama Numb3rs. En hoewel het erop lijkt dat de acteur betrokken was bij de productie van een pilot, verliet Macht later de show zodat zijn rol moest worden herschikt. Daarna werkte de acteur niet aan een andere show totdat Suits langskwam.

Hier is het vermogen van Gabriel Macht vandaag

Suits heeft veel acteurs geholpen hogere vermogens te bereiken, waaronder Sarah Rafferty, die het druk heeft gehad na Suits.

Op dit moment geven schattingen aan dat Macht ergens tussen de $ 8 en $ 10 miljoen waard is. In de loop der jaren heeft de acteur samen met zijn vrouw geïnvesteerd in een aantal ongelooflijke huizen over de hele wereld, waaronder een in Los Feliz, dat het paar in 2015 op de lijst zette voor een gerapporteerde $ 1,998 miljoen.

Bovendien hebben Macht en zijn vrouw ook een huis in Australië, dat ze zelfs Mach's voormalige co-ster Meghan Markle en prins Harry hebben aangeboden om in te verblijven tijdens hun tour down under.

Ondertussen is het zelfs vandaag de dag nog onduidelijk hoeveel Macht per aflevering op Suits heeft gekregen. Dat gezegd hebbende, geven sommige schattingen aan dat de acteur een hoge zes cijfers ontving tijdens zijn tijd in de show.

Daarna was Macht de hoofdrolspeler naast Patrick J. Adams.

Er wordt ook aangenomen dat de acteur en zijn voormalige mede-sterren van Suits tot op de dag van vandaag roy alty's ontvangen.

Gedurende zijn carrière is Macht ook enkele belangrijke merkpartnerships aangegaan. Zo werd hij benoemd tot merkambassadeur voor de Zuid-Afrikaanse omroep DSTv.

Voorlopig lijkt het erop dat Macht nog geen tv- of filmprojecten op stapel heeft staan. En het bleek dat Macht snakte naar een pauze nadat hij zijn tijd bij Suits had afgerond.

“Ik heb het gevoel dat ik wat creatief goeds in de wereld heb gestoken en nu wil ik wat creatief hart, meer focus en energie steken in [het samenzijn met] mijn vrouw (Macht trouwde met actrice Jacinda Barrett in 2004) en mijn familie”, vertelde de acteur aan TV Insider. "En onderzoek wat andere interesses die ik zou kunnen hebben."

Aanbevolen: