De waarheid over het vermogen van Keri Russell sinds de hoofdrol in 'The Americans

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Keri Russell sinds de hoofdrol in 'The Americans
De waarheid over het vermogen van Keri Russell sinds de hoofdrol in 'The Americans
Anonim

Slechts een paar jaar geleden kreeg het FX-spionagedrama The Americans constant veel lof. Het leverde zelfs 18 Emmy-knikjes op en vier overwinningen.

Een show waarin twee Russische agenten zich voordoen als een jong Amerikaans stel, met een cast die wordt geleid door Keri Russell, Matthew Rhys (die ook samenwerkte met Robert Downey Jr. aan Perry Mason) en Noah Emmerich. Helaas voor fans eindigde de show in 2018 (hoewel de finale bevredigend was).

Sindsdien was een groot deel van de cast aan andere projecten gaan werken. Om te beginnen speelde Rhys de hoofdrol als het titulaire personage in de hitserie Perry Mason.

Wat Russell betreft, de actrice heeft een breed scala aan projecten op zich genomen. En zoals verwacht, heeft al het harde werk dat ze in de loop der jaren heeft gestoken geleid tot een behoorlijk indrukwekkend vermogen.

Keri Russell was al een gevestigde ster lang voor de Amerikanen

Russell werd beroemd nadat hij het titulaire personage speelde in het populaire drama uit de jaren 90 Felicity. En interessant genoeg kreeg de actrice de rol bijna niet omdat J. J. Abrams, die de show co-creëerde, vond haar veel te aantrekkelijk voor de rol.

"We dachten: 'Ze is zo mooi, nee, het kan niet werken'", vertelde Abrams aan de Washington Post. 'Ze is niet geloofwaardig als iemand met problemen. Is ze toegankelijk? Is ze kwetsbaar?'

Maar tijdens de audities liet Russell Abrams zien wat ze kon. 'Maar toen las ze de scène', herinnert hij zich. En ze speelde het op zoveel niveaus, serieus en grappig…. Ze liet zichzelf belachelijk kijken.'

Zo lijkt het alsof Abrams hun voorsprong heeft gevonden. Voor zover Russell zelf wist, waren haar kansen om de rol te krijgen klein, omdat ze op dat moment relatief onervaren was. "Ik ging naar de auditie en er waren daar 15 meisjes - al die tieners met piepers en mobiele telefoons", herinnert de actrice zich.

Na succes op televisie te hebben gevonden, waagde Russell zich uiteindelijk aan films. Een van de films die ze deed was Mission: Impossible III met Tom Cruise, die haar ook herenigde met Abrams. En het bleek dat niemand een grotere fan was van Abrams 'eerste speelfilm dan Russell zelf. "Dit is de eerste film waar ik deel van uitmaakte en die ik voor het eerst zag en ik vond hem geweldig!" vertelde ze aan The Tufts Daily. “Ik dacht: ‘Dit is het coolste ooit! Dit is geweldig; Ik kan niet geloven dat ik het heb gehaald!'”

Keri Russell heeft veel ander werk gedaan sinds 'The Americans'

Na haar tijd bij The Americans ging Russell verder met een aantal filmprojecten. Deze omvatten een verschijning in Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker als Zorii Bliss die niemand zag aankomen. De rol werd haar aangeboden door regisseur J. J. Abrams, de oude vriend van de actrice.

En vanaf het begin was het idee om Zorii te spelen erg aantrekkelijk voor Russell. "Er was al een aanwijzing [Daisy Ridley] voor", legde ze uit tijdens een interview met Town & Country. “Dus het was heel aantrekkelijk, het idee om niet de hoofdrol te spelen. Het masker - ik voelde me er veilig in. En stoer. Geen make-up. Je hoeft je nergens voor te schamen.”

Kort daarna speelde Russell in de horrorfilm Antlers. En in tegenstelling tot andere soortgelijke films die de neiging hebben om op CGI te vertrouwen, heeft deze een echt monster gemaakt om het scherm met de actrice te delen.

“Wat je in de film ziet, is waar ik echt mee aan de slag ben gegaan. Een groot deel van ons leven is nu CGI, en dit was het niet", vertelde ze aan Cinemark. “Dit was absoluut praktisch. Ademend op mij - dit enorme, verschrikkelijke, mooie ding."

Hier is de nettowaarde van Keri Russell vandaag

Volgens schattingen is Russell nu ergens tussen de $ 8 en $ 10 miljoen waard. Een van haar bezittingen is een brownstone uit Brooklyn die ze ooit deelde met haar ex-man Shane Deary. Ondertussen, als het gaat om haar verdiensten, wordt aangenomen dat een aanzienlijk deel afkomstig was uit haar tijd bij The Americans, waar grotendeels werd gemeld dat Russell $ 100.000 per aflevering ontving.

Russell lijkt op dit moment niet betrokken te zijn bij merkpartnerschappen, hoewel ze ooit een woordvoerder was van CoverGirl-cosmetica.

Wat toekomstige projecten betreft, speelt Russell de hoofdrol in de aankomende thriller Cocaine Bear. De cast, geregisseerd door Elizabeth Banks, bestaat uit Margo Martindale, Ray Liotta en Jesse Tyler Ferguson. Onder haar doorgewinterde co-sterren, is het veilig om te zeggen dat Russell het meest opgewonden was om zich te herenigen met Martindale, met wie ze speelde met The Americans.

"Ik kan je niet eens vertellen hoeveel je van Margo Martindale gaat houden in deze film!" vertelde ze aan de A. V. Club. "Ze is geweldig."

Vervolgens zal de actrice de hoofdrol spelen in Extrapolations van Apple TV+. De anthologiereeks over klimaatverandering pronkt met een cast met Meryl Streep, Edward Norton, Marion Cotillard en zelfs Russell's The Americans co-ster (en echte partner) Rhys.

Aanbevolen: