De waarheid over het vermogen van Krysten Ritter sinds het spelen van Jessica Jones

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Krysten Ritter sinds het spelen van Jessica Jones
De waarheid over het vermogen van Krysten Ritter sinds het spelen van Jessica Jones
Anonim

Ze is misschien nog niet officieel lid van het Marvel Cinematic Universe, maar voor fans is Krysten Ritter al een Marvel-ster. Ze speelde tenslotte het titulaire personage in de Netflix Marvel-serie Jessica Jones.

Tegelijkertijd ging Ritter ook door met het uitbeelden van de superheld in de verschillende Marvel-shows van de streamer (hoewel die van haar niet de "beste" was volgens IMDb). Helaas heeft Netflix de show van Ritter in 2019 geannuleerd. Toch blijft Jessica Jones geliefd bij fans, en Ritter is niet tegengehouden door het einde van de show.

Wat Ritter zelf betreft, het blijft nog steeds onduidelijk of ze in de toekomst lid zal worden van de MCU. Hoewel dat in de lucht hangt, is de actrice zeker bezig geweest sinds ze aan haar Marvel-shows heeft gewerkt.

Ze heeft zelfs zowel serie- als filmprojecten op zich genomen. Voor alle duidelijkheid, het lijkt erop dat Ritter niet echt meteen opnieuw hoefde te werken, aangezien haar vermogen enorm is gegroeid sinds ze een Marvel-superheld is geworden.

Dit is wat Krysten Ritter heeft gedaan sinds Jessica Jones

Ritters tijd als Jessica Jones heeft haar de afgelopen jaren zeker veel bekendheid gegeven. Toch moet worden opgemerkt dat Ritter een gevestigde actrice was lang voordat ze een Marvel-ster werd. Ze speelde zelfs in series als Veronica Mars, Gilmore Girls, Breaking Bad en Don't Trust the B ---- in Apartment 23.

Om nog maar te zwijgen, de actrice heeft zich ook beziggehouden met film en heeft rollen op zich genomen in films als 27 Dresses and Confessions of a Shopaholic.

Dat gezegd hebbende, de cast als Jessica Jones leverde Ritter lovende kritieken op, waardoor ze een van de meest rendabele seriesterren tot nu toe was. De bekendheid hielp de actrice ook om een goede werkrelatie met Netflix op te bouwen.

In feite zijn ze blijven samenwerken sinds het einde van het Netflix Marvel Universe, te beginnen met de film El Camino: A Breaking Bad Movie uit 2019.

De El Camino-film ziet in wezen Ritters terugkeer naar het Breaking Bad-universum, zij het van korte duur. De show heeft altijd veel voor de actrice betekend, omdat ze het als haar grote doorbraak beschouwt.

“Breaking Bad was waarschijnlijk het ding waardoor ik hoofdrollen kreeg…” merkte Ritter zelfs op. Bovendien stelde de film haar in staat zich te herenigen met seriester Aaron Paul. Maar Ritter's verschijning in de film was misschien een schok voor fans, aangezien haar Jane Margolis al was vermoord tijdens de show. En het bleek dat de actrice oorspronkelijk niet in de film zou spelen.

“[Breaking Bad-maker Vince Gilligan] zei dat ik er oorspronkelijk niet was. Omdat het personage dood is, moet je het echt zinnig maken", vertelde Ritter aan The Hollywood Reporter. “Ik ben zo blij dat ze mij hebben opgenomen, maar ja, ik heb gehoord dat ik niet in de originele versie zat.”

Van de scène vertelde Paul aan GQ: Ik vind het geweldig dat Jane Jesse echt het beste advies kan geven dat hij ooit zou kunnen krijgen. Hij leerde van haar: kijk, je moet je eigen lot bepalen en ermee aan de slag gaan.”

Kort daarna speelde Ritter in de Netflix-film Nightbrooks en vanwege haar voortdurende relatie met de streamer hoefde de actrice nooit auditie te doen voor haar rol. "Deze kwam binnen als een aanbieding, en ik was zo opgewonden toen ik het las," bevestigde Ritter.

Hier is het vermogen van Krysten Ritter sinds het spelen van Jessica Jones

Na haar werk aan Jessica Jones en andere shows in het Netflix Marvel-universum, geven schattingen aan dat het vermogen van Ritter nu tussen $ 7 en $ 10 miljoen ligt.

Salariscijfers uit haar tijd bij de shows zijn misschien nooit vrijgegeven, maar het lijkt erop dat Ritter erin geslaagd is om een genereuze deal voor zichzelf te onderhandelen toen de show werd verlengd voor het tweede en derde seizoen.

Het is ook waarschijnlijk dat Ritter veel heeft verdiend aan projecten met haar eigen productiebedrijf, Silent Machine. Onlangs heeft Ritter hard gewerkt aan de productie van de Peacock Original-serie The Girl in the Woods. De actrice produceerde eerder de komedies The Demons of Dorian Gunn en Mission Control.

Buiten film en streaming werkt Ritter ondertussen samen met het kledingmerk We Are Knitters (WAK).

“Onze samenwerking kwam heel organisch tot stand, omdat ik al hun garen gebruik en er dol op ben. Ik begon [sic] mijn projecten te posten en ze te taggen op sociale media, "vertelde de actrice Gathered over hun partnerschap.

“Ik heb het ontwerp voor de snood zelf gemaakt, na een beetje vallen en opstaan, om de perfecte maat te krijgen. Ik wilde dat het groot en overdreven en chic zou zijn, terwijl het toch onderhoudsarm en praktisch was.”

Het blijkt dat de actrice zelf ook een behoorlijk ervaren breister is. "Ik breide altijd in de metro toen ik naar mijn audities ging toen ik in de twintig was en in New York woonde", onthulde Ritter.

Zullen al deze projecten en partnerschappen, het ziet er zeker naar uit dat Ritter haar rijkdom nog meer kan vergroten in slechts een korte tijd.

Dit is hoe Krysten Ritter echt over Marvel denkt

Aanbevolen: