De waarheid over het vermogen van Noah Centineo sinds de hoofdrol in drie 'To All The Boys'-films

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Noah Centineo sinds de hoofdrol in drie 'To All The Boys'-films
De waarheid over het vermogen van Noah Centineo sinds de hoofdrol in drie 'To All The Boys'-films
Anonim

Noah Centineo werd beroemd nadat hij was gecast in Netflix's To All the Boys-films. Hij heeft misschien eerder andere shows en films gedaan, maar niets zo groot als de To All the Boys-franchise.

In deze tienerromantrilogie schittert de acteur als Peter Kavinsky, de belangrijkste liefdesbelang van Lana Condor's Lara Jean (voor de goede orde, ze zijn nooit uitgegaan in het echte leven). En van alle jongens waar Lara Jean interesse in heeft, is het Peter van Centineo die tot het einde van het verhaal blijft hangen.

Sinds Centineo de rol kreeg, is hij ook gecast voor andere grote projecten. Niet alleen dat, de acteur is ook zelf een behoorlijke filmmaker geworden, die recentelijk wat productiewerk op zich heeft genomen.

Met dit alles gaande, kan men niet anders dan zich afvragen hoeveel geld Centineo inmiddels heeft vergaard. Hoe rijk is hij geworden sinds hij de Netflix-rol kreeg?

Sinds de hoofdrol in 'To All The Boys I've Loved Before', heeft Noah Centineo andere film- en tv-rollen op zich genomen

After To All the Boys I've Loved Before verscheen Centineo ook als love interest Jamey in de Netlix-tienerfilm Sierra Burgess Is a Loser. Het bleek dat het team achter de film een andere acteur in gedachten had voor de rol, maar dat is uiteindelijk niet gelukt.

"Ben Hardy was oorspronkelijk verbonden om de rol te spelen", vertelde de scenarioschrijver van de film, Lindsey Beer, aan ET. "Zijn schema werkte uiteindelijk niet, dus moesten we auditie doen bij andere mensen."

Het is een goede zaak dat castingdirecteur Tamara-Lee Notcutt Centineo liet komen voor een ondersteunende rol, dus hij verscheen in wezen op het moment dat ze hem nodig hadden.

“Met Jamey waren we op zoek naar iemand die een meer soulvol type kon spelen en iemand met de ogen van een puppy die de meisjes zouden willen, maar die een soort unieke oprechtheid tegen hem had en Noah absoluut,” Bier uitgelegd.

“Ik had geen specifieke acteur in gedachten toen ik dit schreef en ik schreef het lang geleden, meer dan zes jaar geleden, maar ik had wel een algemeen beeld in gedachten van Jamey en Noah keken en belichaamde hem tot een T, ik werd er bijna gek van.”

Kort daarna kreeg Centineo ook de hoofdrol in de romantische Netflix-komedie The Perfect Date. Het was een film die de acteur vanaf het begin interesseerde, omdat het niet de typische rom-com is.

“Onder de oppervlakte is er echt veel meer aan de hand. Er is zelfontdekking en zelfacceptatie", vertelde de acteur aan Pop Sugar. "En ik denk dat dit een heel luchtige manier is om deze principes aan het jongere publiek te introduceren…"

Rond dezelfde tijd speelde de acteur ook in een reboot van Charlie's Angels, waar hij een liefdesbelang speelt. "Het is een beetje anders, wat cool is", vertelde Centineo - iD over zijn rol in de film.

“Er zit ook een actiegedeelte in. Ik denk dat dat genre iets is waar ik een tijdje mee zal trouwen. Dat vind ik niet erg. Ik vind het leuk. Ik geniet er echt enorm van.”

Tegelijkertijd hernam Centineo onlangs ook zijn rol als Jesus Adam Foster in de spin-off Good Trouble van The Fosters. Voor de acteur was het ongelooflijk om Jezus weer te kunnen spelen.

“Je moet het zien, want het is dope! Niet alleen mijn personage erin, wat echt grappig is, zoals hoe ze hem terughalen. Maar ik heb de tweede aflevering gezien… en de show is anders opgenomen dan The Fosters, vertelde de acteur aan ET.

“Ik hou van de manier waarop ze verschillende hoeken aan elkaar knopen en het samen bewerken. De inhoud van de show, waar ze over schrijven, is anders.”

Bovendien kwam de serie ook precies op het goede moment naar hem toe. "Als 22-jarige heb ik veel met de show te maken, en het was heel, heel, heel cool om het te zien", legde Centineo uit. "Ik wou dat ik meer afleveringen deed."

Dus, hoeveel is Noah Centineo vandaag waard?

Volgens schattingen staat het vermogen van Centineo vandaag op $ 2 tot $ 4 miljoen. Het is veilig om te zeggen dat een aanzienlijk deel van zijn rijkdom afkomstig was van zijn werk met Netflix, met name de To All the Boys-films.

Naast zijn tv- en filmwerk, is het ook vermeldenswaard dat Centineo in de loop der jaren een handvol merkaanbevelingen heeft gedaan. Meer recentelijk is de acteur benoemd tot merkambassadeur voor Calvin Klein. Centineo is ook verschenen in advertenties voor Taco Bell.

Ondertussen zullen fans blij zijn te weten dat Centineo verschillende films op komst heeft, buiten de bewering (en daaropvolgende publiciteit nadat het gerucht begon) dat hij Grimes en Elon Musk uit elkaar heeft gehaald. Om te beginnen speelt de acteur samen met Dwayne Johnson in de aankomende DC Comics-film Black Adam.

Centineo heeft ook twee titelloze Netflix-projecten waarin hij de hoofdrol speelt en ook uitvoerend producent. Tegelijkertijd speelde de acteur ook in Jackie Chan's nieuwe film, The Diary.

Aanbevolen: