Wat is het vermogen van Willow Smith?

Inhoudsopgave:

Wat is het vermogen van Willow Smith?
Wat is het vermogen van Willow Smith?
Anonim

Willow Smith is nog maar 21 jaar oud, maar ze heeft al meer nieuws gegenereerd dan de meeste mensen in de loop van hun leven. In april vorig jaar werd ze bijvoorbeeld wreed getrolld nadat ze had onthuld dat ze een polyamoreuze relatie had.

Het is echter niet alleen haar romantische leven dat haar in de schijnwerpers heeft gezet. De veelzijdige dochter van Will en Jada Pinkett Smith heeft het erfgoed van haar zeer getalenteerde familie voortgezet door haar eigen indrukwekkende artistieke werk op te bouwen.

Ze begon haar carrière toen ze in 2007 te zien was in de film van haar vader, I Am Legend. Ze kreeg echter voor het eerst echt bekendheid toen ze haar debuutsingle Whip My Hair uitbracht. Die dagen lijken nu een eeuwigheid geleden, gezien alle manieren waarop ze is veranderd en alles wat ze sindsdien heeft bereikt.

Met de erfenis van haar familie achter haar en een indrukwekkende eigen carrière tot nu toe, is Willow erin geslaagd een aanzienlijk vermogen te vergaren, momenteel geschat op miljoenen.

Willow Smith begon te verdienen lang voordat ze een tiener was

Willow begon haar eigen geld te verdienen lang voordat ze zelfs maar een tiener was. Whip My Hair was een fenomenaal succes, net als een nummer, maar de video die ze ervoor maakte, verdiende haar allereerste nominatie voor een grote prijs - voor Video of the Year bij de BET Awards 2011.

Hoewel ze het uiteindelijk verloor van Chris Brown, Lil Wayne en Busta Rhymes' Look at Me Now, werd het nummer het lanceerplatform van wat een sterke muzikale carrière is geweest. Haar allereerste album was getiteld Ardipithecus, dat ze in 2015 uitbracht onder het Roc Nation-platenlabel van Jay-Z.

Het album bevatte het nummer Wait a Minute, dat officieel haar allereerste platina-gecertificeerde single zou worden door de Recording Industry Association of America. Willow was toen nog maar 15. De artiest is meedogenloos voortgegaan op haar muzikale reis, met nog drie albums sinds: The 1st (2017), Willow (2019) en Lately I Feel Everything (2021).

In 2018 begon ze samen met haar moeder en grootmoeder - Jada's moeder - Adrienne Banfield-Norris met het co-hosten van een gloednieuwe talkshow genaamd Red Table Talk op Facebook Watch. De show heeft sindsdien in totaal 103 afleveringen gehad en won zelfs een Daytime Emmy Award in 2021.

'Red Table Talk' is een gecertificeerde geldmaker voor de familie Smith

Red Table Talk is behoorlijk populair geworden bij het publiek op sociale media, vooral dankzij enkele van de explosieve discussies die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. De show was natuurlijk het platform waarop Willow voor het eerst haar polyamoreuze levensstijl besprak, in een aflevering getiteld Is Polyamory For You?

De serie heeft ook nogal wat verrassende dingen onthuld over het leven van Willow, waaronder haar strijd met geestelijke gezondheidsproblemen, en de enige keer dat ze binnenkwam bij haar ouders die seks hadden."Ik ging naar beneden voor wat sap, en ik zag het even, en ik rende weg," legde ze uit. "Het was een silhouet."

Misschien was de beroemdste aflevering van Red Table Talk Jada Brengt Zichzelf aan de Tafel in juli 2020, waar Willows ouders gingen zitten om de geschiedenis van hun relatie en gevallen van ontrouw te bespreken.

Red Table Talk heeft tientallen miljoenen volgers en abonnees op meerdere social media kanalen. Aangezien het ook een project in opdracht van Facebook is, is de show een gecertificeerde geldmaker voor Willow en de rest van haar familieleden die erbij betrokken zijn.

Willow Smith heeft een nettowaarde van $6 miljoen

Naast Red Table Talk en haar muziek, heeft Willow ook een beetje geliefhebberd met acteren, wat meer de kracht van haar ouders en broer Jaden is. Nadat ze te zien was in I Am Legend, maakte ze een cameo als Countee Garby in Patricia Rozema's film uit 2008, Kit Kittredge: An American Girl.

Sindsdien heeft veel van Willow's acteerwerk voornamelijk in stemrollen gespeeld, oorspronkelijk in Madagascar: Escape 2 Africa en vervolgens Merry Madagascar in 2009. Ze heeft ook personages ingesproken in de tv-shows Neo Yokio, Adventure Time en de meeste onlangs in We Baby Bears.

De enige andere niet-stemacterende rol die Willow heeft gehad, was in twee afleveringen van True Jackson, VP, de Nickelodeon-tiener-sitcom met Keke Palmer in de hoofdrol. Al deze projecten hebben de zangeres bezig gehouden en betaald sinds ze een kind was.

Willow's vermogen van $ 6 miljoen is momenteel de minste in haar familie, en haar broer Jaden wordt geschat op ongeveer $ 8 miljoen. Hun ouders hebben een gecombineerd vermogen van ongeveer $ 400 miljoen, wat hun totale activawaarde als gezin in de buurt van de $ 415 miljoen zou brengen.

Aanbevolen: