Heeft het verlaten van 'NCIS Los Angeles' invloed gehad op het vermogen van Renée Felice Smith?

Inhoudsopgave:

Heeft het verlaten van 'NCIS Los Angeles' invloed gehad op het vermogen van Renée Felice Smith?
Heeft het verlaten van 'NCIS Los Angeles' invloed gehad op het vermogen van Renée Felice Smith?
Anonim

Renée Felice Smith heeft ongeveer net zo lang een filmcarrière als acteurs als Timothée Chalamet, Zendaya en Tom Holland. Ze is misschien iets meer dan tien jaar ouder dan dat ontluikende trio, maar ze begon eind 2010 met acteren voor film en tv, net als alle anderen.

Chalamet, Zendaya en Holland hebben in die tijd hun werk gediversifieerd. Holland maakte naam als Spider-Man in de MCU. Zendaya en Chalamet maken momenteel furore met hun recente film Dune. Dit is echter slechts een klein deel van de vele spraakmakende projecten waarin ze hebben gestaan.

Smith, aan de andere kant, heeft het grootste deel van haar carrière gesmeed door haar optreden als Nell Jones in NCIS: Los Angeles. Na meer dan een decennium in de rol, werd aangekondigd dat ze de show zou verlaten. Haar laatste aflevering werd uitgezonden in mei 2021. Destijds werd ze geschat op ongeveer $ 4 miljoen. Sindsdien heeft ze niet meer aan grote projecten gewerkt. Binnen zo'n korte tijd blijft het grootste deel van die rijkdom intact.

Volgende projecten opgesteld

Het nieuws van Smiths vertrek uit NCIS: Los Angeles zou voor de meeste mensen als een grote schok zijn gekomen, maar ze wist dat het einde nabij was en was erop voorbereid. Tegen de tijd dat ze voor de laatste keer de uitgang van de show uitliep, had ze al een aantal volgende projecten op stapel staan.

Ze legde het scenario eerder dit jaar uit in een interview met TVLine. "Ik denk dat ik al een tijdje klaar ben voor mijn volgende hoofdstuk, in welke vorm dan ook", zei ze. "Maar het zal zeker gericht zijn op het vertellen van verhalen. Ik aarzel om deel uit te maken van de 'cliché-actrice' die zichzelf een verhalenverteller noemt, maar ik ben er echt een. Ik ben een schrijver. Ik ben een regisseur."

Een poster voor 'NCIS: Los Angeles&39
Een poster voor 'NCIS: Los Angeles&39

Een van de verhalen waaraan Smith en haar team werkten was een tv-show en een onafhankelijk geproduceerde film. "We zijn momenteel televisie aan het ontwikkelen. We hebben nog een indie in de maak", vervolgde ze. "Ik wil meeslepende verhalen vertellen, aangrijpende verhalen die een ontsnapping en kans op reflectie bieden voor de kijker. Dus daar ligt mijn focus."

Een gezamenlijke inspanning

In mei had Smith ook net haar allereerste kinderboek gepubliceerd, getiteld Hugo and the Impossible Thing. Het was een gezamenlijke inspanning van haar en haar partner, Chris Gabriel. Ze lieten zich voor het materiaal inspireren door hun Franse bulldog, die ze Hugo noemen. "Chris en ik schreven het boek over onze hond die herstelde van een levensbedreigende ziekte", legde ze uit in het TVLine-interview.

"Het was een inoperabele hersentumor waarvan bijna iedereen ons vertelde dat hij onmogelijk te verslaan zou zijn. Maar dankzij de hulp van een aantal werkelijk briljante artsen en Hugo's eigen vastberadenheid, bereikte hij de andere kant en leefde hij een vol leven Het was dit wonder waarvan we getuige waren, en we wisten dat we Hugo's boodschap moesten doorgeven en het anderen moesten laten inspireren."

Smith en Gabriel hebben een langdurige relatie, hoewel ze ernaar streven de details van hun persoonlijke leven privé te houden. Gabriel werkt als producer en regisseur, maar heeft ook wat acteerervaring. Volgens zijn IMDb-profiel heeft hij films geproduceerd zoals S4 en een korte film getiteld Devotion. Hij was acteur in onder meer Silent Night, Zombie Night en One Long Day.

Niet in de buurt van bestverkochte cijfers

Hugo en het onmogelijke ding was duidelijk het belangrijkste punt in Smith's gedachten toen ze afscheid nam van NCIS: Los Angeles. Het boek heeft positieve recensies gekregen, waaronder een die het definieerde als een 'perfect verhaal voor doelgerichte lezers'.' Desondanks zijn ze niet in de buurt gekomen van de bestverkochte cijfers.

Renée Felice Smith Chris Gabriel
Renée Felice Smith Chris Gabriel

Als zodanig kan de omzet die ze tot nu toe hebben behaald, geen significante invloed hebben gehad op haar vermogen. In feite schat Celeb Worth dat haar totale waarde licht is gedaald, tot ongeveer $ 3,8 miljoen.

Dit is niet erg verrassend, als je rekening houdt met het salaris dat Smith verdiende met de show. De belangrijkste acteurs, zoals Daniela Ruah en LL Cool J, zouden op een pakket zitten dat hen $ 350.000 per aflevering garandeert. De terugkerende castleden - de categorie waarin Smith v alt - verdienen blijkbaar minstens $ 100.000 per week.

Sinds haar vertrek aan het einde van vorig seizoen zijn er zes afleveringen van seizoen 3 uitgezonden. En hoewel dit niet letterlijk haar totale waarde wegneemt, is het een bedrag dat het had kunnen vergroten. Totdat ze weer naar het scherm terugkeert, kan het vermogen van Smith gewoon blijven stagneren.

Aanbevolen: