Wat het leven van Danny Roberts uit de 'echte wereld' werd

Inhoudsopgave:

Wat het leven van Danny Roberts uit de 'echte wereld' werd
Wat het leven van Danny Roberts uit de 'echte wereld' werd
Anonim

In 2000 belandde Danny Roberts in de onbekende wereld van reality-televisie toen hij en zeven andere jonge volwassenen werden gerekruteerd om te schitteren in The Real World: New Orleans. Roberts was, net als zijn collega-castleden, een jonge volwassene die klauterde om zijn weg in de wereld te vinden in een tijd dat reality-tv geen onderdeel was geworden van het alledaagse Amerikaanse lexicon. Maar, in tegenstelling tot andere huisgasten, worstelde Roberts ook met overleven in een wereld die hem schaamteloos verbood zijn seksualiteit te uiten.

Hoewel Roberts beroemd werd in een tijd waarin LGBTQ-personen meer zichtbaar werden in Hollywood, was hij zeker een van zijn soort. Danny's gezonde persoonlijkheid en zelfverzekerde seksualiteit wonnen geleidelijk aan zijn overwegend jonge volwassen en tienerpubliek en transformeerden hem in een gerespecteerd homo-icoon. Danny's stint op reality-tv eindigde toen The Real World: New Orleans de productie in mei 2000 afsloot. Hier is alles wat we weten over zijn leven na The Real World.

8 Waar woont Danny Roberts?

Danny Roberts en zijn zesjarige dochter, Naiya Sage, wonen in een rustieke hut genesteld in de glanzende Green Mountains in het zuiden van Vermont. In een interview met Esquire gaf Roberts toe dat hij het bruisende stadsleven had verlaten voor een schilderachtig leven in het bos te midden van de COVID-19-pandemie.

Roberts vertelde Esquire ook dat hij “iedereen ten zeerste aanbeveelt zijn leven te verlaten en een jaar of twee in het bos te gaan wonen. Het is goed voor je.”

7 Is Danny Roberts nog steeds aan het daten met Paul Dill?

The Real World brak de televisienormen door de relatie van Danny Roberts met zijn militaire vriend, Paul Dill, te demonstreren.

In zijn interview met Esquire onthulde Danny dat hij en Dill 'zo'n acht jaar samen waren nadat we die show hadden gedaan. Hij zat nog in het leger, dus we moesten een heel bizar ondergronds leven leiden.”

6 Waarom zijn Danny Roberts en Paul Dill uit elkaar gegaan?

Danny Roberts en Paul Dill waren schijnbaar het perfecte koppel. In zijn interview met Esquire bekende Danny Roberts echter dat zijn relatie met Dill in de loop van de tijd codependent werd.

Tragisch genoeg kon de voormalige Real World-ster niet vertrekken omdat hij "zich geroepen voelde tot een hoger doel omdat het [de relatie] door zovelen als een ideaal werd opgehouden."

5 Heeft Danny Roberts een relatie?

Danny Roberts was tussen 2013 en 2018 getrouwd met Wes Pereria. Ondanks de minuscule LGBTQ-gemeenschap in Vermont, is Roberts erin geslaagd een betekenisvolle romantische relatie op te bouwen met een van de lokale bevolking.

Roberts vertelde onlangs aan HuffPost: Verbazingwekkend genoeg ontmoette ik een melkveehouder die 15 minuten verder van mij woont. Soms moet je in het leven geloven dat het universum in actie is.” De reality-tv-ster onthulde ook aan The New York Times dat zijn nieuwe beau geen idee had dat hij op tv was geweest en mogelijk niet was opgegroeid met kabel.

4 Danny Roberts werkt in de technische industrie

Roberts bracht tien jaar door met het verdedigen van LGBTQ-rechten door middel van belangenbehartiging en openbaar onderwijs, voordat hij naar Atlanta, Georgia verhuisde om een tech-recruiter te worden. De reality-tv-ster is momenteel een senior recruiter bij een technologiebedrijf in Boston, Massachusetts.

Verrassend genoeg zijn de collega's van Roberts zich niet bewust van zijn reality-tv-stint. Danny vertelde onlangs aan Esquire: Ik werk met veel twintigers. Ze hebben absoluut geen idee wat ik aan het doen ben, waarom ik weg ben geweest op PTO.”

3 Danny Roberts leeft sinds 2011 met hiv

In een interview in 2018 met Entertainment Tonight, onthulde Danny Roberts dat hij sinds 2011 hiv had. Destijds stelde Danny hiv gelijk aan "een waardeloze oude mobiele telefoon met een enorme app die je energie opvreet."

Danny dacht ook na over zijn reis met hiv en zei: "Ik had zoveel negatieve gevoelens die ik onder ogen moest zien. Ik heb zo'n reis gemaakt om dat te overwinnen." De reality-tv-ster voegde er later aan toe: "Het laatste wat ik ooit wil, is medelijden. Ik wil gewoon dat mensen het weten en zich ervan bewust zijn. Ik wist zelf zo weinig, dus ik snap het.”

2 Danny Roberts speelt de hoofdrol in een nieuwe realityshow

Paramount Plus heeft Danny Roberts en andere castleden van The Real World: New Orleans ingeschakeld om te schitteren in een reboot genaamd The Real World Homecoming: New Orleans.

In een gesprek met HuffPost gaf Roberts toe dat hij overrompeld was door het project. Het kwam nooit in me op dat deze show zo laat in de game nog een keer zou worden bekeken. De meeste van mijn cast hadden dit als herinnering weggestopt en zijn verder gegaan.”

1 De gedachten van Danny Roberts over het nieuw leven inblazen van zijn reality-tv-carrière

Danny Roberts was aanvankelijk terughoudend om zijn reality-tv-carrière nieuw leven in te blazen, en gaf er de voorkeur aan dat aspect van zijn leven in het geheugen opgesloten te laten.

Roberts vertelde onlangs aan ET: Dit is waarschijnlijk het laatste wat ik verwachtte dat er in deze levensfase zou gebeuren. Ook al was het in het begin angstaanjagend en al mijn instincten zeiden: doe het niet, het is een beetje een geschenk geweest.”

Aanbevolen: