Dit is het leven van Omarosa sinds ze werd ontslagen uit het Witte Huis van Trump

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Omarosa sinds ze werd ontslagen uit het Witte Huis van Trump
Dit is het leven van Omarosa sinds ze werd ontslagen uit het Witte Huis van Trump
Anonim

Amerika ontmoette Omarosa Manigault Newman voor het eerst in het eerste seizoen van Donald Trump's NBC-serie The Apprentice. Achter de schermen had ze echter een paar spraakmakende banen gehad, waaronder een in het kantoor van voormalig vice-president Al Gore. Overstappen naar de regering-Trump was daarom een no-brainer, ondanks het feit dat haar voormalige werkgever haar 'de slechtste aanstelling ooit had genoemd'. Bijgenaamd "reality TV's nummer één slechte meid" door E!, Omarosa trad officieel toe tot de Trump-administratie als assistent van de president en de directeur communicatie voor het Office of Public Liason.

In december 2017, iets minder dan een jaar nadat ze haar rol had aangenomen, werd Omarosa de deur gewezen in wat misschien wel de meest dramatische exit van het Witte Huis ooit is. Wat volgde was zware kritiek op de regering-Trump en een allesomvattende memoires. Dit is wat ze sindsdien heeft gedaan:

10 ‘Ontgrendeld’, een allesomvattend boek

In augustus 2018 bracht Omarosa een allesomvattend boek uit met de titel Unhinged, waarin ze haar tijd in het Witte Huis uiteenzette. Voorafgaand aan de release van haar boek lekte Omarosa in totaal 200 banden die ze had opgenomen toen ze voor de regering van Donald Trump werkte. In haar boek beschuldigde ze de voormalige president ervan racistisch te zijn. In reactie op de onthullingen van Omarosa zei de toenmalige perssecretaris van het Witte Huis, Sarah Sanders, dat haar boek 'doorzeefd was met leugens en valse beschuldigingen'.

9 Verschijnen in talkshows

Sinds ze uit de Trump-administratie is gehaald, schuwt Omarosa de camera niet. Geen enkel stukje. Ze verscheen in talkshows zoals The Talk, The Late Show with Stephen Colbert en The Daily Show with Trevor Noah, voornamelijk om haar boek te promoten. In haar interview met Trevor Noah zei de presentatrice: "Jij bent een van de weinige mensen waarvan ik zou zeggen dat ze erin zijn geslaagd om Trump te overtreffen, Trump."

8 ‘Beroemdheid Grote Broer’

In 2019 verscheen Omarosa in het tweede seizoen van Celebrity Big Brother. Bekend als iemand die de aandacht trekt, was Celebrity Big Brother geen uitzondering. Omarosa heeft de meeste eliminatierondes doorstaan en eindigde op de vijfde plaats. Ze was uitzonderlijk dat gastheer Julie Chen op een gegeven moment dacht dat ze misschien wel de winnaar van het seizoen zou worden. Het seizoen werd echter gewonnen door Tamar Braxton.

7 'Big Brother VIP'

2021 markeert het zoveelste jaar dat Omarosa te zien is in Big Brother, dit keer helemaal naar Australië. De aankondiging werd gedaan op 30 th van maart, en sommige namen dobberden rond op deze celebrity-editie, waaronder Meghan Markle's oudere broer, Thomas Markle, en Caitlyn Jenner. Het seizoen wordt gehost door Sonia Kruger.

6 Verschijnt op tijdschriftomslagen

Je kunt erop vertrouwen dat Omarosa altijd de saus brengt. Wanneer ze niet in talkshows verschijnt, eliminatie van Big Brother ontwijkt of haar oorlog met voormalig POTUS Donald Trump aanhoudt, siert ze de cover van een tijdschrift. In juni verscheen ze op de cover van ExcuseThe DUVALInMe samen met de oprichter van Jekalyn Beauty, Jekalyn Carr.

5 Nog een diploma halen

Onderwijs is een groot deel van het leven van Omarosa. Ze behaalde in 1996 eerst een bachelor in communicatie aan de Central State University. Later ging ze naar Howard, waar ze een masterdiploma behaalde. Ze begon aan een doctoraatsreis die ze niet helemaal afmaakte. In mei deelde Omarosa mee dat ze nog een diploma had behaald aan het Florida State College in Jacksonville, en vergezelde het nieuws met de hoogtepunten van haar afstuderen.

4 Weer in vorm komen

Op 47-jarige leeftijd ziet Omarosa een goed gevormd lichaam en dat is deels te danken aan het consumeren van heel veel groenten. Naast het hebben van haar groenten, is een goede wandeling voldoende. Omarosa deelde een foto van haar die poseerde voor de camera na een wandeling en schreef: “Mijn eerste bergwandeling in een jaar was een schot in de roos! Maar ik bereikte de top en gaf niet op. Ik zette de ene voet voor de andere en bleef vooruit gaan.”

3 Een wedstrijd van Cleveland Browns is een must-see

Wat is er beter dan een berg beklimmen? Het bijwonen van een Cleveland Browns-wedstrijd is dat wel, en Omarosa weet dat uit de eerste hand. De sleutel tot het genieten van een game is het nemen van die gekoesterde stadion-selfie. Sterker nog, je kunt je team een hype maken, ongeacht of ze winnen of verliezen, en een bijschrift delen op Instagram. Iets als 'We hebben het gedaan! We hebben het gedaan! zou een lange weg gaan voor het voetb alteam.

2 Genieten van het getrouwde leven

In juli 2016 verloofde Omarosa zich met dominee John Allen Newman. In een Twitter-bericht deelde ze haar gigantische bling en onderschrift: "Ik zei 'Ja!'" Het paar stapte in april 2017 in het huwelijksbootje en is sindsdien getrouwd. Pastor Newman zien op Omarosa's Instagram is niet zo zeldzaam, aangezien de voormalige Trump-assistent altijd foto's van haar en haar man deelt.

1 Pictogrammen vieren

Als er één ding is dat Omarosa goed heeft gedaan, dan is het het vieren van de iconen, of ze nu leven of zijn overleden. Een snelle blik op haar Instagram zal je bekende gezichten laten zien, sommigen van wie ze heeft ontmoet en foto's heeft gemaakt. Tijdens het vieren van Beyoncé vulde ze de oorbellen aan die de ster droeg tijdens de Grammy's. Ze feliciteerde ook Phylicia Rashad met haar benoeming tot decaan van haar alma mater, Howard.

Aanbevolen: