Deze ooit beroemde tv-presentatoren hebben nu een vaste baan

Inhoudsopgave:

Deze ooit beroemde tv-presentatoren hebben nu een vaste baan
Deze ooit beroemde tv-presentatoren hebben nu een vaste baan
Anonim

Presentatoren van tv-shows kunnen het leven van mensen markeren, en hoewel dat niet iets is waar je vaak aan zou denken, kan elke lezer waarschijnlijk minstens één presentator bedenken waar ze met veel plezier aan terugdenken en een tijd van hun leven herinneren. Iconische presentatoren zoals Oprah Winfrey, Johnny Carson, David Letterman en nog veel meer zullen altijd onvergetelijke figuren zijn, en tv zou niet hetzelfde zijn zonder hen. Andere presentatoren van tv-shows zijn in een bepaalde tijd populair geweest, maar zijn sindsdien een verre herinnering geworden naarmate hun roem afnam. Sommigen van hen stopten waarschijnlijk met het bereiken van het publiek dat ze ooit hadden bereikt, terwijl anderen vrijwillig afstand namen van dat beroep. Ze verdienen nu hun leven op een rustigere, meer normale manier.

6 Johnny Vaughan

Johnny Vaughan werd een beroemde tv-presentator met de show The Big Breakfast, die hij samen met presentatrice en actrice Denise van Outen presenteerde. De twee hadden een geweldige chemie op de camera en ze slaagden erin om de kijkcijfers van Channel 4 omhoog te schieten. Ondanks het feit dat ze zo goed samenwerkten, spraken ze, nadat Denise de show in 1998 verliet, jarenlang niet. Blijkbaar hadden ze een grote ruzie vanwege meningsverschillen over hun contracten. Dat is echter allemaal water onder de brug. Johnny had naast The Big Breakfast nog veel andere banen als tv-presentator, maar is daar nu vanaf gestapt. Hij werkt momenteel parttime op de radio en schrijft een column over The Sun.

5 Fearne Cotton

Fearne Cotton begon als presentatrice toen ze nog maar 15 jaar oud was en presenteerde The Disney Club. Zelfs op zo'n jonge leeftijd was het duidelijk dat ze een natuurtalent was. Daarna presenteerde ze Top of the Pops en de Red Nose Day en presenteerde ze The Xtra Factor, Strictly Come Dancing, Celebrity Juice en verschillende andere shows. Ze is een vrouw met veel talenten en ze heeft carrière gemaakt als tv-presentator, radiopersoonlijkheid en bestsellerauteur.

Sindsdien is ze uit de schijnwerpers gebleven, maar ze heeft nog steeds een behoorlijk groot platform, waardoor ze een normaler leven kon plannen. Ze is nu moeder van twee kinderen en verdient de kost als auteur en columnist van Glamour Magazine. Ze heeft ook een podcast met de titel Happy Place, wat veel voor haar betekent. In haar podcast heeft ze mensen geïnterviewd zoals Hozier, Priyanka Chopra, Anne-Marie en nog veel meer.

4 Nick Weir

Nick Weir was de presentator van Catchphrase, een Britse show gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse spelshow. Nick werd gekozen als de gastheer van het tweede seizoen van de show, en hoewel hij een paar andere projecten als tv-persoonlijkheid heeft gedaan, heeft hij die kant van de showbusiness verlaten. Hij is nu de Senior Vice President van Entertainment voor Royal Caribbean International, een cruisemaatschappij "bekend om het beste entertainment op zee."

"Nick houdt toezicht op de entertainment- en gastactiviteitenprogramma's van de cruisemaatschappij, evenals Royal Caribbean Productions, de enige interne afdeling in de branche die de grootste entertainmentoperatie op zee creëert, produceert en beheert ", leest de website. "Met meer dan 25 jaar ervaring in zowel de entertainment- als de cruise-industrie - met opmerkelijke prestaties op het gebied van prestaties en productie, zowel op het podium als daarbuiten, heeft Nick zich in bijna elk aspect van de entertainmentwereld begeven. Hij komt uit een traditie van maritiem entertainment, waar zijn moeder een ervaren cruise-entertainer was en zijn vader een baanbrekende cruisedirecteur."

3 Jason Dawe

Jason Dawe genoot zijn smaak van roem toen hij presentator werd van BBC Two's Top Gear, een show die zich richtte op het analyseren en testen van verschillende voertuigen, met name speciale auto's, en het bevatte ook carrières en optredens van beroemdheden.

Hij presenteerde de eerste serie van de show, samen met Jeremy Clarkson en Richard Hammond. Hij begon ook te werken aan een soortgelijke show genaamd Used Car Roadshow, die uiteindelijk werd geannuleerd. Sindsdien heeft hij zich gevestigd in een meer normaal leven. Momenteel is hij journalist, nog steeds gepassioneerd door auto's, schrijft hij een column in The Sunday Times en levert hij bijdragen aan vele automagazines.

2 John Stapleton

John Stapleton was een van de populairste tv-presentatoren van de BBC en werkte in de jaren '80 en '90 voor Nationwide en Watchdog. Hij was getrouwd met de geweldige presentator Lynn Faulds Wood, met wie hij jarenlang samen de gastheer was van Watchdog. Helaas verloor hij vorig jaar zijn levenspartner. De twee hebben ongetwijfeld samen een opmerkelijk leven geleid. Tegenwoordig leidt John een rustiger leven als journalist, af en toe op de radio of op tv, maar meestal bezig met zijn schrijven.

1 Fern Britton

Mensen herinneren zich deze geweldige presentatrice misschien nog van haar werk in shows als Breakfast Time en Ready Steady Cook in respectievelijk de jaren '80 en '90. Daarna presenteerde ze Coast to Coast met omroep Fred Dinenage en All Star: Mr & Mrs, met presentator Phillip Schofield. Ze is ook een zeer getalenteerde en succesvolle schrijver, en ze heeft er haar brood mee verdiend nadat haar hoogtijdagen als presentator zijn afgenomen. Ze kan nu een rustig en relatief normaal leven leiden. Ze heeft veel romans geschreven, de laatste, Daughters of Cornwall, die vorig jaar uitkwam, en heeft ook non-fictiestukken en korte verhalen gemaakt.

Aanbevolen: