Deze beroemde sterren werden oorspronkelijk gegoten in Saved By The Bell voordat ze hun baan verloren

Inhoudsopgave:

Deze beroemde sterren werden oorspronkelijk gegoten in Saved By The Bell voordat ze hun baan verloren
Deze beroemde sterren werden oorspronkelijk gegoten in Saved By The Bell voordat ze hun baan verloren
Anonim

Toen werd aangekondigd dat er een Saved by the Bell-revival in de maak was, hadden de meeste mensen weinig lot, wat heel logisch was. Saved by the Bell was tenslotte een show die leek te zijn getrouwd met het tijdperk waarin het werd uitgezonden en, om eerlijk te zijn, veel reboots en opwekkingen zuigen. Verbazingwekkend genoeg was de revival van Saved by the Bell echter zo goed dat het een schande is dat de show na slechts twee seizoenen werd geannuleerd.

Dankzij de reboot van Saved by the Bell kreeg een groep uiterst getalenteerde jonge sterren de kans om deel uit te maken van de nalatenschap van de geliefde serie. Terwijl die acteurs dolgelukkig moeten zijn geweest om die kans te krijgen, blijkt dat sommige sterren uit het verleden van dezelfde kans zijn beroofd. Per slot van rekening werden drie beroemde acteurs ingehuurd om deel uit te maken van Saved by the Bell's nalatenschap, maar ze werden ontslagen voordat de piloot die ze schoten, zelfs werd uitgezonden.

Jonathan Brandis speelde in een Unaired Saved by The Bell Pilot

Helaas zijn er tegenwoordig veel mensen die geen idee hebben wie Jonathan Brandis was. Tijdens het begin tot het midden van de jaren '90 was Brandis echter een van de beroemdste kindacteurs ter wereld. Waarschijnlijk het best herinnerd voor de hoofdrol in de It-televisieminiserie die in 1990 werd uitgezonden, bracht Brandis de jonge versie van Bill Denborough tot leven.

Een legitieme filmster op een gegeven moment, Jonathan Brandis speelde onder meer in films als The NeverEnding Story II: The Next Chapter, Ladybugs en Sidekicks. Ook succesvol in de televisiearena, naast de hoofdrol in It, was Brandis ook de headliner van de big-budget sci-fi-serie SeaQuest 2032 van 1993 tot 1996.

Voordat Jonathan Brandis een van de bovengenoemde rollen kreeg, werd hij ingehuurd om te schitteren in de pilot voor een show genaamd Good Morning Miss Bliss. Voor degenen die het niet weten, Good Morning Miss Bliss is de show die Saved by the Bell voortbracht, aangezien verschillende personages uit die show een groot deel van Saved by the Bell werden. Good Morning Miss Bliss is zelfs een officieel onderdeel geworden van Saved by the Bell's nalatenschap. De afleveringen van Good Morning Miss Bliss worden nu immers in syndicatie uitgezonden onder de naam Saved by the Bell. Met dat in gedachten werd Brandis ingehuurd om te schitteren in de pilot van een show die nu bekend staat als Saved by the Bell.

Tragisch genoeg begon de carrière van Jonathan Brandis, na enkele jaren van succes in de entertainmentindustrie, te stagneren toen hij volwassen werd en hij naar verluidt overmatig begon te drinken. Nadat hij in een depressie was beland, kwam het leven van Brandis door zijn eigen hand tot een tragisch einde.

Welke Beverly Hills, 90210 Star werd ontslagen nadat de film werd gered door de originele piloot van The Bell?

Een van de slechts vier acteurs die schitterden in Beverly Hills, 90210 vanaf de pilot tot het einde, Brian Austin Green bracht David Silver tot leven van 1991 tot het jaar 2000. Toen Beverly Hills, de finale van 90210, werd uitgezonden, hadden sommige waarnemers misschien verwacht dat Austin Green uit de schijnwerpers zou zijn verdwenen. Het blijkt echter dat Austin Green erin slaagde in de schijnwerpers te blijven vanwege zijn acteer- en persoonlijke leven.

Sinds de finale van Beverly Hills, 90210 werd uitgezonden, heeft Brian Austin Green consequent gehandeld, inclusief rollen in shows als Desperate Housewives, Anger Management en Smallville. Met name Austin Green kreeg een rol in een legendarische franchise sinds hij speelde in de onderschatte show Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Afgezien van acteren, heeft Austin Green's relatie met Megan Fox hem jarenlang in de schijnwerpers gehouden. Sterker nog, mensen willen nog steeds de mening van Austin Green over het persoonlijke leven van Fox weten nu ze uit elkaar zijn.

Net als Jonathan Brandis speelde Brian Austin Green in de originele pilot voor Good Morning Miss Bliss voordat hij de deur werd gewezen. In een verbazingwekkende wending kwamen Austin Green en Brandis jaren later weer samen op de set van een Saved by the Bell-show. De reden daarvoor is dat sinds Austin Green en Brandis allebei beroemd waren geworden in 1993, ze allebei een cameo van beroemdheden maakten als zichzelf in een Thanksgiving-aflevering van Saved by the Bell: The College Years.

Voordat Jaleel White Steve Urkel was, speelde hij in een Saved By The Bell-piloot

Hoewel Brian Austin Green en Jonathan Brandis allebei enorm succes boekten nadat ze waren ontslagen bij Good Morning Miss Bliss, verbleekte hun roem op een gegeven moment in vergelijking met die van Jaleel White. Een absolute sensatie op een bepaald moment in zijn carrière, het is moeilijk te overschatten hoe groot de deal die Steve Urkel uitbeeldde, Jaleel White op een gegeven moment maakte.

Voor iedereen die wil begrijpen hoe groot de deal van Steve Urkel was, hoef je alleen maar beelden te bekijken van het personage dat in 1993 werd gefilmd. Drie jaar voordat Bob Dole en Bill Clinton het tegen elkaar opnemen andere om de president van de Verenigde Staten van Amerika te worden, werden beiden gefilmd terwijl ze Jalelle White ontmoetten als zijn personage, Urkel.

Natuurlijk, alleen omdat het portretteren van Steve Urkel Jaleel White in een sensatie veranderde, betekent niet dat alles in het begin van zijn carrière voor de acteur werkte. Immers, net voordat White Urkel begon te spelen, speelde hij in de originele pilot van Good Morning Miss Bliss voordat hij werd ontslagen naast zijn toenmalige co-sterren, Brian Austin Green en Jonathan Brandis.

Aanbevolen: