Deze talkshowhosts hebben de slechtste gasten onthuld die ze ooit hebben gehad

Inhoudsopgave:

Deze talkshowhosts hebben de slechtste gasten onthuld die ze ooit hebben gehad
Deze talkshowhosts hebben de slechtste gasten onthuld die ze ooit hebben gehad
Anonim

Er gebeuren veel dingen in talkshows. Vaker wel dan niet, vinden we dat gasten iets meer onthullen dan we dachten dat ze zouden doen, of helemaal terughoudend zijn. In het verleden hebben we een te veel virale momenten gehad. Neem bijvoorbeeld Bhad Bhabie, die populair werd door de show van Dr. Phil en haar eigen imperium opbouwde. die, en vind een vriend in Billie Eilish Over het algemeen zijn talkshows een kwestie van geven en nemen.

Als zowel de gastheer als de gast elkaar met vriendelijkheid en respect behandelen, hebben we zelden incidenten. Aan de andere kant hebben hosts het soms verkeerd, en andere keren is het andersom. De meeste verhuurders zwijgen als ze onbeschofte gasten of gewoon irritante gasten tegenkomen. Deze hosts kozen er echter voor om alles te vertellen:

10 Oprah Winfrey

Al 25 jaar presenteerde Oprah Winfrey de best beoordeelde talkshow in Amerika. Tijdens haar regeerperiode had de mediamagnaat veel interviews, haar gasten varieerden van beroemdheden, Beyonce zelf, Jay-Z, spirituele opinieleiders zoals Gary Zukav en gewone mensen die verhalen te vertellen hadden. De slechtste gast van Oprah was echter een advocaat, die haar en het publiek steeds aan zijn boek herinnerde. ' Hij noemde het boek negenentwintig keer. Dat is nadat ik begon te tellen. zei Oprah.

9 Wendy Williams

Wendy Williams staat erom bekend altijd thee te drinken, en negen van de tien keer staat het haar aan de verkeerde kant van de boeken van de meeste celebs. Ze heeft echter wat vrienden gemaakt en interviews zijn niet zeldzaam in haar show. Over wie de slechtste gast was die ze ooit ontving, gaf Williams geen naam in het bijzonder, maar zei dat het iemand was die haar op live-tv betastte"Die gast zal hier nooit meer zijn, hij is toch niet meer relevant", zei Wendy tijdens een aflevering van haar show.

8 Jon Stewart

Voordat Trevor Noah The Daily Show overnam, was Jon Stewart een van de langstlopende presentatoren van talkshows, die The Daily Show presenteerde sinds 1999. In de loop der jaren had Stewart talloze gasten, waarvan de slechtste was Hugh Grant Grant maakte het iedereen moeilijk in 2009 en was buitengewoon onbeleefd. Aan de andere kant vond Stewart Ralph Nader zijn interessantste gast.

7 Craig Ferguson

In een interview met Andy Cohen, onthulde Craig Ferguson, beroemd om het hosten van The Late Late Show met Craig Ferguson van 2005 tot 2014, dat zijn slechtste gast was Macy Gray " I denk dat ze die avond in een slecht humeur was. Ik denk niet dat ze een slecht persoon is, en ik was erg nieuw, dat ik het niet aankon. Maar nu denk ik dat het wel goed komt." Ferguson zei.

6 Conan O'Brien

Met achtentwintig jaar ervaring op het gebied van Late Night heeft Conan O'Brien het allemaal gezien. Op de vraag wie zijn slechtste gast was, aarzelde de talkshowhost niet om een mening te geven. Filmmaker Abel Ferrara verscheen in 1996 in de show van O'Brien. Om te beginnen vluchtte Ferrara weg en moest hij worden gesleept om hem een interview te geven. Toen hij eenmaal voor de camera stond, begon hij schreeuwen. "Hij kwam tegen zijn wil voor de camera", zei O'Brien.

5 Johnny Carson

Bijna drie decennia lang was Johnny Carson gastheer van The Tonight Show Starring Johnny Carson, een prestatie waarmee hij werd opgenomen in de Television Academy Hall of Fame en zes Emmy's verdiende. Zijn slechtste gast was echter Bob Hope Volgens geruchten was Carson, hoewel hij in hetzelfde veld met Hope zat, niet zo dol op zijn werk. Dit ondanks het feit dat Hope verschillende keren op de show verscheen.

4 Hoda Kotb

Sinds 2007 maakt Hoda Kotb deel uit van de ochtendshow Today, waarin ze talloze gasten heeft geïnterviewd. Haar ergste, zegt ze, was Frank Sinatra Jr De zoon van de legendarische muzikant. "Hij had een boek dat hij promootte en hij wilde er niet over praten, dus hij zei niets", zei Kotb over Sinatra Jr., die in 2015 in de show verscheen om het boek te promoten, Sinatra 100.

3 Jay Leno

Jarenlang presenteerde Jay Leno The Tonight Show en had hij talloze gasten over de vloer. Een van zijn slechtste interviews was echter deels te wijten aan het feit dat hij niet bekend was met de show van de gast, The Bachelorette. Leno onthulde tijdens een interview met Craig Ferguson dat het interviewen van Trista Sutter in feite een nachtmerrie was. Wat de situatie nog verergerde, was toen Leno werd gevraagd om een foto te maken door Sutter, die hij net had geïnterviewd, en hij haar niet herkende totdat ze haar naam zei.”

2 Sherri Shepherd

Zeven jaar lang was Sherri Shephard mede-presentator van The View, samen met Whoopi Goldberg, Elisabeth Hasselbeck, Barbara W alters en Joy Behar. Op de vraag wie de slechtste gast van haar show was, aarzelde Shepard niet om een naam te geven; Ann Coulter Shephard zei dat Coulter over Barbara W alters praatte en dat ze haar moest ‘controleren’.

1 Larry King

Larry King begon zijn carrière bij een radiostation en veranderde in een van de grootste presentatoren aller tijden. Hij was een man met meer uren in de ether dan we kunnen tellen en had een even grote liefde voor relaties, als zijn huwelijken maar iets zijn. Een van zijn slechtste gasten ooit, zei hij, was Phyllis Gates Het interview was buitengewoon teleurstellend voor King, die een meer groots beeld had gekregen van hoe het zou gaan.

Aanbevolen: