Met wie leven de vier kinderen van Kim en Kanye nu?

Inhoudsopgave:

Met wie leven de vier kinderen van Kim en Kanye nu?
Met wie leven de vier kinderen van Kim en Kanye nu?
Anonim

Van 2012 tot 2021 leken Kim Kardashian en Kanye West een onstuitbare kracht. Het powerkoppel had miljoenen fans over de hele wereld en een gecombineerd vermogen van meer dan $ 2 miljard. Maar fans waren geschokt toen werd aangekondigd dat de vervreemde man en vrouw verder gingen met een scheiding.

Misschien is het meest tragische aspect van een breuk de kinderen van wie hun leven op zijn kop staat. Kim en Kanye delen samen vier kinderen en details van hun voogdijovereenkomst werden aan de pers vrijgegeven toen Kim officieel de scheiding aanvroeg in 2021.

Sinds hun scheiding rond was, hebben Kim en Kanye op sociale media ruzie gekregen, waarbij de rapper uitha alt naar zijn voormalige vrouw over hun verschillende ideeën over het opvoeden van de kinderen. Kanye heeft inmiddels aan Kim toegegeven dat hij hulp nodig heeft, maar heeft dit invloed gehad op de voogdijovereenkomst? Bij wie wonen de kinderen van Kim en Kanye nu?

Wie zijn de kinderen van Kim Kardashian?

Kim Kardashian heeft vier kinderen met haar voormalige echtgenoot Kanye West. North West, hun eerste dochter, werd geboren in juni 2013. Het jaar daarop trouwden Kim en Kanye in Florence, Italië, na een relatie van twee jaar.

Hun tweede kind, een zoon genaamd Saint, werd geboren in december 2015. Saint was het laatste kind dat Kim van nature droeg vanwege gezondheidsproblemen. Ze was open over haar worsteling met haar twee eerdere zwangerschappen in de realityshow van haar familie Keeping Up With the Kardashians.

Tijdens haar zwangerschap met North leed Kim aan pre-eclampsie, ook wel toxemie genoemd, en bij beide zwangerschappen kreeg ze na elke bevalling placenta accreta en moest ze geopereerd worden. Haar arts adviseerde haar om niet opnieuw zwanger te worden.

Het derde kind van het paar, Chicago, werd in januari 2018 geboren via een draagmoeder. In mei 2019 verwelkomden Kim en Kanye hun laatste kind samen, Psalm.

Wanneer zijn Kim Kardashian en Kanye West uit elkaar gegaan?

Fans hoorden voor het eerst dat Kim en Kanye het in januari 2021 over een scheiding hadden, toen verschillende bronnen meldden dat het machtspaar hun huwelijk zou beëindigen.

Kim heeft een maand later in februari officieel de echtscheiding aangevraagd en Brides meldt dat Kim gezamenlijke juridische en fysieke voogdij over hun vier kinderen zocht.

Fast-forward naar maart 2022, en Kim werd legaal vrijgezel verklaard door een rechter. ik

In november 2021 begon Kim Kardashian te daten met Pete Davidson, een komiek en acteur.

Heeft Kim Kardashian voogdij over haar vier kinderen?

Bronnen meldden dat Kim aanvankelijk samen met Kanye de voogdij over haar vier kinderen zocht. Fans hebben opgemerkt dat indirecte opmerkingen van het paar zelf het feit lijken te bevestigen dat ze de voogdij delen.

Page Six meldt dat Kanye in maart 2022 een foto deelde van de rugzak van North, die versierd was met spelden van Kim en Kanye toen ze een stel waren. De rugzak was ook versierd met een alien.

Kanye schreef bij de foto: "Dit zat op de rugzak van mijn dochters [sic] toen ik haar vorige week mocht zien. Dit is waarom ik zo hard ga voor mijn familie. Ik ben vastbesloten om mijn familie ten koste van alles te beschermen. Als de priester van mijn huis Maak je geen zorgen Northy God leeft nog.”

Aanvankelijk dachten fans dat het bijschrift van Kanye zinspeelde op een wijziging in de voogdijovereenkomst, waardoor Kim de volledige voogdij kreeg. Maar Kim klapte zelf terug in het commentaargedeelte.

“Stop alsjeblieft met dit verhaal, je was hier vanmorgen om de kinderen op te halen voor school”, schreef de Keeping Up With the Kardashians-ster.

De foto is inmiddels verwijderd van Kanye's Instagram-feed.

Hallo bevestigde dat de vier kinderen vanaf april 2021 voornamelijk bij Kim woonden, in Hidden Hills, Californië. Ze zagen hun vader echter regelmatig.

Kanye zou zijn kinderen regelmatig bezoeken terwijl hij zijn tijd verdeelt tussen Californië en zijn ranch in Wyoming.

Kim en de kinderen wonen naar verluidt nog steeds in de volledig witte compound van het gezin waar Kanye ooit ook woonde. Volgens Hallo is Kanye eigenaar van het huis, maar Kim bezit het eigendom rondom het huis.

North West werd beroemd gespot tijdens de Super Bowl in februari 2022 met haar vader, wat het feit benadrukt dat ze hem op zijn minst af en toe ziet.

Hoewel is gemeld dat het paar gedeelde voogdij heeft, vermoeden fans dat Kim haar kinderen meer ziet dan Kanye, aangezien hij publiekelijk kritiek had op Kim omdat hij North het platform TikTok zonder zijn toestemming had laten gebruiken.

"Ik heb jullie al eerder verteld over deze tik tok-dingen", schreef Kanye bij een Instagram-bericht net voordat hij de foto van North's rugzak plaatste (via pagina zes), verwijzend naar een video waarin zijn dochter lip-synchroniseerde naar een liedje van Machine Gun Kelly. "Nu mijn 8-jarige die hier zong, werd ze verliefd op een emo-meisje dat links is en niet wil dat vaders geen inspraak hebben in het leven van onze kinderen," vervolgde hij.

Aanbevolen: