Mick Jagger's 8 kinderen variëren in leeftijd van 5 tot 52; Zal hij meer kinderen krijgen?

Inhoudsopgave:

Mick Jagger's 8 kinderen variëren in leeftijd van 5 tot 52; Zal hij meer kinderen krijgen?
Mick Jagger's 8 kinderen variëren in leeftijd van 5 tot 52; Zal hij meer kinderen krijgen?
Anonim

Als hij zijn stempel op de wereld nog niet had gedrukt met zijn muziek en zijn 'moves', zal Mick Jagger ongetwijfeld een erfenis achterlaten dankzij zijn kroost van acht kinderen (met vijf verschillende vrouwen). Zijn datinggeschiedenis is misschien diepgaand, maar de laatste jaren is Jagger blijkbaar monogaam gebleven met zijn vriendin Melanie Hamrick; ze werden voor het eerst gekoppeld in 2014.

Melanie, een professionele balletdanseres die 43 jaar jonger is dan Mick, beviel in 2016 van het achtste kind van de zangeres.

Op amper elementaire leeftijd is Deveraux de jongste van de Jagger-kinderen, en er is een enorme kloof tussen hem en zijn oudste broer of zus. Dat roept de vraag op; is Mick klaar met het krijgen van kinderen, of zullen er meer baby's in het verschiet liggen voor de bijna 80-jarige ster?

Hoeveel kinderen heeft Mick Jagger?

Mick Jagger heeft in totaal acht kinderen, variërend in leeftijd van ongeveer vijf tot begin vijftig. Hun geboortejaren omvatten Micks vroege carrière, één huwelijk, een paar affaires en tientallen jaren; Karis, de oudste, werd geboren in 1970.

Jade arriveerde in 1971, toen kreeg Mick vier kinderen met zijn bijna-vrouw (ze trouwden tijdens een onofficiële ceremonie op Bali) tussen 1984 en 1997. Een zevende kind arriveerde in 1999 te midden van een van Micks veelvoudige affaires, en toen volgde een periode van 17 jaar voordat Deveraux werd geboren.

Voor degenen die aarzelen om de hoofdrekenen te doen, Melanie is jonger dan vier van Micks oudere kinderen - niet dat het voor een van beide partijen uitmaakte wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoetten of toen Melanie zwanger werd. Terwijl de hoofden draaiden toen het nieuws bekend werd (en door Melanie zelf werd gebroken), lijkt het erop dat Hamricks medeballerina's er niet blij mee waren dat ze de groep verliet om met Mick te jetsetten.

Hoe hebben Melanie Hamrick en Mick Jagger elkaar ontmoet?

Het gerucht gaat (volgens pagina zes), Mick en Melanie ontmoetten elkaar toen ze allebei op tournee waren in Tokio (Mick voor muziek natuurlijk, en Melanie met haar balletacademie). Een handvol ballerina's belandde backstage, Mick vroeg Melanie mee uit eten, en de rest is geschiedenis.

Natuurlijk was het niet zo eenvoudig. Page Six meldt dat Hamrick een jaar voor zijn ontmoeting met Jagger verloofd was; de huwelijksregistratiewebsite van het paar was nog in de lucht terwijl de balletdanser in de roddelbladen aan Mick werd gekoppeld.

Er is ook het feit dat Melanie het ballet ontvluchtte door te beweren dat ze ziek was, alleen om met Mick te reizen (en zwanger te worden). Toen, zo meldde Sportskeeda, gaf Hamrick prioriteit aan haar zoon boven haar carrière.

In termen van relatiestatus woonden Mick en Melanie echter niet samen toen hun zoon werd geboren, en het paar was minder dan conventioneel in termen van hoe ze door hun 'geheime romance' navigeren.

Dat was, neemt Page Six aan, te wijten aan het feit dat Mick blijkbaar nog steeds een relatie had met zijn vriendin L'Wren Scott, die tragisch stierf als gevolg van zelfbeschadiging, terwijl geruchten de ronde deden dat Mick Melanie zag.

Het is algemeen bekend dat L'Wren een kind met Mick wilde, maar dat hij weigerde.

Willen Melanie Hamrick en Mick Jagger meer kinderen?

Hoewel Micks grote kroost misschien suggereert dat hij klaar is met het krijgen van kinderen, wil Melanie Hamrick meer van haarzelf? Tot op heden lijkt de ballerina niet publiekelijk te hebben gesproken over haar plannen om haar gezin te laten groeien - en ze praat ook niet veel over Mick (hoewel zijn dochter Georgia May dat zeker doet).

Sommige bronnen zeggen dat Mick niet blij was met het krijgen van een kind zo laat in zijn leven, al was het maar omdat hij weet dat hij niet zo actief zal kunnen zijn met zijn zoon.

Maar er is nog een complicatie: Slate beweert dat Jagger iemand nieuw vond voordat Deveraux zelfs maar geboren was. De nieuwe ouders hadden echter een financieel plan opgesteld (Mick zou een huis voor zijn ex kopen en "volledige ondersteuning" bieden), terwijl ze van plan waren om apart te gaan wonen.

Toch toont een recente Instagram-post Hamrick en Jagger die poseren met hun zoon, en op andere snapshots is te zien hoe Melanie Mick een kus op de wang geeft. Of ze nu samen zijn of niet, het lijkt erop dat de twee tijd doorbrengen met hun zoon en op goede voet staan.

Wat betreft het krijgen van meer kinderen? Het lijkt nogal onwaarschijnlijk voor Mick. Hoewel er enige speculatie is dat de muzikant nooit met pensioen zal gaan, is er ook een kans dat hij het wat rustiger aan doet en klaar is om te ontspannen en te genieten van zijn kinderen - en kleinkinderen en achterkleinkinderen (van wie sommigen ouder zijn dan Deveraux).

Aanbevolen: