Hayden Panettiere maakt een acteercomeback

Inhoudsopgave:

Hayden Panettiere maakt een acteercomeback
Hayden Panettiere maakt een acteercomeback
Anonim

Hayden Panettiere keert terug naar het witte doek, aangezien de actrice aankondigde dat haar onderbreking van acteren voorbij is na een onderbreking van bijna vijf jaar tussen de projecten.

Volgens E! Nieuws, Hayden zal haar rol als Kirby Reed opnieuw opnemen in Scream 6, een castingbeslissing die is bevestigd door Spyglass Media en Paramount Pictures. De laatste keer dat Hayden in de rol stapte was voor Scream 4 in 2011.

"De Scream-saga gaat verder met vier overlevenden van de Ghostface-moorden terwijl ze Woodsboro achterlaten en een nieuw hoofdstuk beginnen", beschrijft het persbericht voor de film over het uitgangspunt.

Hayden heeft meer dan vier jaar niet voor de camera gestaan. De laatste keer dat ze op het scherm verscheen, was in 2018 tijdens haar verblijf in Nashville. Daarvoor speelde Hayden in verschillende spraakmakende films, waaronder Raising Helen, I Love You Beth Cooper en Bring It On: All or Nothing.

Haydens persoonlijke problemen weerhielden haar van acteren

Haydens persoonlijke worstelingen zijn de afgelopen jaren goed gedocumenteerd in de media, inclusief haar knipperlichtrelatie met Brian Hickerson. Het paar werd voor het eerst gelinkt in 2018 na Hayden's splitsing van haar verloofde, professionele bokser Wladimir Klitschko.

In datzelfde jaar waren er echter meldingen van een incident met huiselijk geweld tussen Brian en zijn vader, hoewel Brian ontkende dat er een aanval had plaatsgevonden. Zijn vader vertelde de autoriteiten dat zijn verwondingen het gevolg waren van "een val en geen aanval", meldt Us Weekly.

In 2019 werd Brian gearresteerd voor huiselijk geweld na een incident waarbij Hayden betrokken was, waarbij ze verwondingen opliep, hoewel het paar bij elkaar bleef. Hij werd later beschuldigd van huiselijk geweld.

Brian werd in 2020 opnieuw gearresteerd op Valentijnsdag nadat hij Hayden zou hebben geslagen. De Heroes aluin kreeg een tijdelijke beschermingsbevel. Brian pleitte schuldig aan de aanklachten, maar het paar werd het jaar daarop samen gezien na zijn vrijlating uit de gevangenis. Meer recentelijk werden zowel Hayden als Brian in maart gearresteerd omdat ze betrokken waren bij een fysiek gevecht buiten een bar.

Er is veel gespeculeerd over Haydens relatie met haar dochter, de 7-jarige Kaya, die ze deelt met Wladimir. Het kind blijft onder de primaire voogdij van haar vader, hoewel hij heeft bevestigd dat ze op dit moment niet in zijn geboorteland Oekraïne is.

Hopelijk is Haydens terugkeer naar acteren een teken dat er betere tijden aanbreken voor het voormalige kindsterretje.

Aanbevolen: