Fans noemen Missy Elliott een tijdloos icoon terwijl ze een woeste comeback maakt

Inhoudsopgave:

Fans noemen Missy Elliott een tijdloos icoon terwijl ze een woeste comeback maakt
Fans noemen Missy Elliott een tijdloos icoon terwijl ze een woeste comeback maakt
Anonim

Als je het keer op keer bekijkt, is het voor fans duidelijk dat Missy Elliot zeker terug is, en dat er niet mee geknoeid kan worden, aangezien ze haar iconische status claimt en verbluft met haar tijdloze huidskleur.

De muziekmagnaat ging de Mean Girl Challenge aan op het ritme van haar nummer Lose Control, en het viel meteen op dat ze, ondanks dat ze al een tijdje niet zichtbaar was in de muziekscene, nog steeds hip, actueel, en een echte trendsetter.

Ze ziet er toevallig ook nog precies hetzelfde uit als tien jaar geleden, zo niet beter, en fans zijn sprakeloos door dit hele scenario.

Missy Elliot slams The Mean Girl Challenge

Missy Elliot zag een kans om haar miljoenen fans te betrekken door deel te nemen aan de Mean Girls Challenge, en ze heeft het absoluut geklaard.

Voor degenen die de trend niet hebben bijgehouden, deze uitdaging is geïnspireerd op de Mean Girls-film en bootst een deel van de film na waarin een van de personages tegen haar vrienden liegt en beweert dat ze het kan' niet naar buiten gaan, omdat ze 'zich ziek voelt'.

Missy Elliot begon haar 'zieke act' in zwart-wit en verscheen vervolgens in kleur om haar onberispelijke teint en perfecte make-up te onthullen terwijl ze de uitdaging aanging, en haar fans verblufte in het proces.

In de clip liet ze haar legendarische talenten als muzikant zien, en de camera kwam van dichtbij en persoonlijk toen ze haar regenboogeyeliner en kleurrijke cosmetica volledig tentoonstelde, tot afgunst van miljoenen fans en volgers.

Kende haar waarde en claimde haar plaats in de muziekindustrie, Missy Elliot kauwde op een enorm stuk ijs, maar niet het soort ijs dat je denkt. Ze stopte een hanger gemaakt van diamanten in haar mond en klemde zich erop vast, waardoor het woord "Iconisch" op de hanger zichtbaar werd - in gekleurde diamanten natuurlijk!

Een tijdloos icoon

Fans staan versteld van wat ze zien. Missy Elliot is serieus geen dag ouder geworden sinds ze haar voor het laatst zagen - en ze hebben haar al een hele tijd niet meer gezien.

Sociale media zijn ontploft met opmerkingen over hoe ongelooflijk ze eruitziet, waarbij fans zeiden; "Wauw, ze is zo oud geworden?," "ze is mooi af", "make-up op punt, canvas is onberispelijk", en "Ze ziet er nog steeds jong uit ?."

Andere opmerkingen zijn onder meer; "ze is zo iconisch, moeiteloos," en "Sis echt ouder wordende bacwords." Ook inbegrepen waren fans die zeiden; "Missy is gewoon zo iconisch als serieus," "hier is het achteruit ouder worden", en "heilige rotzooi, ze ziet er nu zelfs beter uit dan ooit tevoren", evenals; "een echt icoon, en eigenlijk tijdloos voor echt."

Aanbevolen: