Een voormalige klasgenoot van Hayden Panettiere zegt dat dit is hoe ze was Pre-Fame

Inhoudsopgave:

Een voormalige klasgenoot van Hayden Panettiere zegt dat dit is hoe ze was Pre-Fame
Een voormalige klasgenoot van Hayden Panettiere zegt dat dit is hoe ze was Pre-Fame
Anonim

Ze heeft een indrukwekkende carrière in Hollywood gehad, genoeg om, ondanks de recente controverse over haar 'beledigende' vriend, Hayden nog steeds acteermogelijkheden te bieden.

Maar zoals maar heel weinig fans zich herinneren, gebeurde Hayden's penseel met roem al vroeg in haar leven; ze verscheen in een tv-commercial in 1997, en dat leek de grote doorbraak te zijn die de jonge ster nodig had.

Na haar Hess Truck-commercial begon Hayden rollen te verzamelen in films als 'A Bug's Life', 'Remember the Titans' en 'Racing Stripes'. Maar ze leek in het begin vrij gemakkelijk aan haar roem te wennen, althans volgens een voormalige klasgenoot.

Een klasgenoot van Hayden zegt dat ze "ongelooflijk" was

Iemand die beweerde de voormalige klasgenoot van Hayden te zijn, ging naar Reddit om zijn ervaringen met de nu beroemdheid te delen. Maar hoewel de klasgenoot Hayden "ongelooflijk" noemde, bedoelde ze het niet op een goede manier.

In feite werd het bijvoeglijk naamwoord gebruikt naast een krachtterm, en Haydens gerapporteerde klasgenoot had alleen maar negatieve dingen te zeggen.

Ten eerste, merkte de anonieme Redditor op, ze herkenden Hayden ergens rond de vijfde klas van de Hess Truck-commercial. Hayden, die toen in de vierde klas zat, reageerde op een vraag over de commercial door de klasgenoot uit te schelden en, in minder woorden, te zeggen dat ze zich met hun zaken moesten bemoeien.

Andere klasgenoten hadden soortgelijke ongemakkelijke verhalen

De nu verwijderde Reddit-gebruiker gaf ook aan dat medewerkers van hen andere ervaringen hadden met Hayden Panettiere op de middelbare school. Op een keer, zo beweren ze, ging Hayden op school naar een zwart-wit bal.

Een "brutale dikke zwarte meid" probeerde met Hayden te praten, die naar verluidt antwoordde dat ze niet mocht praten met mensen met… zo'n huidskleur. Daarna, beweren toeschouwers, sloeg het meisje Hayden in het gezicht.

Het klinkt als een wild verhaal, en natuurlijk is er geen echte manier om het verhaal te bevestigen zonder een soort fotografisch of videobewijs. Of, laten we zeggen, als Hayden het toegaf.

Andere commentatoren vonden het verhaal hilarisch, want blijkbaar zijn er mensen die een hekel hebben aan Hayden, en dat deden ze zelfs vóór haar recente krantenkoppen.

In feite zijn de beweringen van de Redditor meer dan tien jaar geleden gerapporteerd, dus misschien is Hayden sindsdien veranderd. Of misschien is geen van de verhalen waar.

Die laatste suggestie lijkt echter enigszins onwaarschijnlijk; een andere commentator op Reddit verklaarde dat ze op Hayden pasten omdat hun jongere broer of zus en vriend, van dezelfde leeftijd als Hayden, niet met haar wilden spelen als de families bij elkaar kwamen. Hard.

Aanbevolen: