Hier is hoe Demi Lovato geniet van hun tijd als single

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Demi Lovato geniet van hun tijd als single
Hier is hoe Demi Lovato geniet van hun tijd als single
Anonim

Demi Lovato doet het geweldig en geniet van hun tijd om alleen te zijn en niet in een relatie. Ze zijn al bijna acht jaar in de publieke belangstelling en geliefd bij fans. Na al die jaren van hun eigen strijd in het openbaar met drugsverslaving, eetstoornissen en andere uitdagingen, is het geweldig voor hun fans om ze te zien bloeien op hun eigen.

Maar hoe besteedt Demi precies een vrijgezellenleven?

Demi Lovato's reis met hun identiteit

Demi heeft in het verleden veel hints gegeven over hun seksualiteit. Hun videoclip van hun vierde album Demi voor "Really Don't Care" vond plaats tijdens een pride-parade, waarmee ze publiekelijk hun steun betuigden aan LGBTQ-gemeenschappen.

Een andere hint was in hun nummer "Cool For The Summer" van hun vijfde album Confident, dat al snel een homo-hymne werd voor fans. Ze kwamen officieel uit in 2017, maar kwamen pas in 2021 als niet-binair uit.

In 2018 onthulde Demi dat ze erg vloeiend waren en geloofden dat liefde liefde is, en we kunnen het in elk geslacht vinden.

Demi schokte fans op hun sociale media toen ze aankondigden dat ze genderfluïde zijn en dat hun identiteit niet-binair is. Ze gaan nu langs zij/hen voornaamwoorden.

Ze begrijpen dat sommige mensen ze per ongeluk verkeerd inschatten, en zelfs zij glippen ook nog eens. Ze zeiden dat "de verandering in voornaamwoorden voor sommigen verwarrend kan zijn, en moeilijk te onthouden voor anderen" en dat "het oké is" om een fout te maken.

Demi is altijd een enorme inspiratie geweest voor hun Lovatics. Ze zijn gemakkelijk om mee om te gaan en het is geweldig voor fans om iemand te zien worstelen met worstelingen die ze misschien ook doormaken.

Door aan te kondigen en te bevestigen dat ze deel uitmaken van de LGBTQ-gemeenschap, kan het mogelijk mensen helpen die bang zijn om uit de kast te komen.

Demi is comfortabel alleen te zijn

In 2020 begonnen Demi Lovato en Max Ehrich in maart te daten en verloofden ze zich in juli van dat jaar. Demi kwam in 2021 tot de conclusie dat de bedoelingen van Max niet oprecht waren en de relatie eindigde.

Lovato zegt dat alleen zijn hen helpt om meer over zichzelf te leren. Na bijna twee jaar alleen te zijn geweest, voelen ze zich veiliger bij zichzelf en dat het hen heeft geholpen te transformeren.

Demi was onlangs te horen op een nummer met Winnetka Bowling League en vertelde dat het nummer was geïnspireerd op enkele van hun ervaringen uit het echte leven.

Toch zegt Demi dat ze zich vandaag niet zo eenzaam voelen als vorig jaar toen het nummer werd opgenomen; ze voelen zich goed nu ze alleen zijn.

Wat heeft Demi de laatste tijd gedaan?

Aangezien ze een transformatie ondergaan en elke dag meer over zichzelf leren door hun tijd alleen te omarmen, kunnen fans in de nabije toekomst veel van Demi verwachten. Ze hebben absoluut aan een album gewerkt. Het ingaan van hun rock-fase, waar fans enthousiast over zijn, zou hun nieuwe tatoeage kunnen hebben geïnspireerd.

Lovato heeft een grote spin-tatoeage op hun onlangs geschoren haar. In de Instagram-video van de tatoeage die wordt gedaan, heeft Lovato donkere lippenstift en leuke oogmake-up op.

Hun nieuwe look weerspiegelt zeker de muziek waar ze aan werken en fans zijn zo enthousiast om te horen. Demi werkt momenteel aan een rockalbum dat ze omschrijven als de dood van hun popcarrière.

Fans zijn hier enorm enthousiast over, en het lijkt erop dat ze hierop hebben gewacht sinds Lovato's eerste twee albums die meer "rock" waren dan de muziek van welke Disney Star dan ook. Demi heeft fragmenten van de nieuwe nummers gedeeld op hun Instagram-verhalen.

Demi Lovato is nu ook helemaal nuchter. No more California Sober, de songtitel van een nummer op hun zevende studioalbum Dancing with the Devil… the Art of Starting Over. De term Californië nuchter verwijst naar het uitsluitend gebruiken van marihuana en alcohol tijdens het herstel.

Afscheid nemen hiervan betekent dat Lovato volledig nuchter is en helemaal geen middelen gebruikt.

Ze zijn zelfs uitgekomen met hun eigen intieme speeltje genaamd The Demi Wand. Lovato bracht hun ex in de schaduw door commentaar te geven op een Instagram-bericht waarin hij vroeg om "je laatste relatie in drie woorden te beschrijven". Waarop ze antwoordden: "Mijn vibrator is beter."

Ze hebben onlangs al hun haar afgeknipt, een paar maanden geleden in een mul gestyled en nu is hun hoofd volledig geschoren. Ze hadden het gevoel alsof ze zich jarenlang achter hun lange haar hadden verstopt en dat door uit de kast te komen als non-binair, ze hun meest ware zelf voelen.

Het is duidelijk dat Demi veel op hun bordje heeft en blij is om alleen te zijn. Demi concentreert zich met succes op zichzelf en hun carrière - fans hopen het nieuwe album ergens dit jaar te horen.

Aanbevolen: