Fans vieren de prenup-overwinning van Kelly Clarkson terwijl ze geniet van een noodzakelijke vakantie

Fans vieren de prenup-overwinning van Kelly Clarkson terwijl ze geniet van een noodzakelijke vakantie
Fans vieren de prenup-overwinning van Kelly Clarkson terwijl ze geniet van een noodzakelijke vakantie
Anonim

Voordat ze in juni 2020 de echtscheiding aanvroegen, hadden Kelly Clarkson en haar ex-man Brandon Blackstock een date helemaal terug in 2012, en trouwden ze op 20 oktober 2013. Ze hebben samen een dochter en een zoon, maar vanwege onverzoenlijke verschillen, het voormalige paar zou hun eigen weg gaan.

De scheiding zelf was niet glamoureus, want terwijl Clarkson de voogdij over haar kinderen kreeg, is ze veroordeeld om tot ongeveer $ 200k per maand te betalen voor partner- en kinderbijslag. Fans waren terecht boos op dat nieuws en sloegen Blackstock in de maling en zeiden hem dat hij zijn eigen geld moest verdienen in plaats van op zijn ex te vertrouwen.

Desalniettemin zijn fans erg blij voor haar door de recente overwinning voor het huwelijk en haar vakantie-uitje. "Miss Independent" zal blijven winnen aangezien de fans haar volledig steunen.

Clarkson deelde op zowel haar Twitter als Instagram een foto van een ontmoeting met haar vrienden en genietend van een George Straight-concert. Op haar Instagram schreef ze in haar topgolf-selfie: "Friends, Vegas, Top Golf en George Strait… ik daag je uit om nu een betere tijd te hebben dan ik", met een knipoog en een tong uit emoji. De fans zijn zo blij met de zanger dat ze tientallen berichten hebben gestuurd naar de eerste American Idol-winnaar met liefde en steun voor de toekomst. Een van de vrienden die reageerde op Clarkson's Twitter-bericht, Alex Duda, werd positief onthaald toen een fan haar bedankte dat ze aan haar zijde stond en dat de fandom haar echt waardeert.

Kelly Clarkson IG opmerkingen
Kelly Clarkson IG opmerkingen

Instagram-opmerkingen drukten ook hetzelfde gevoel uit en vertelden de zangeres van "Since U Been Gone" dat ze het geweldig vinden om haar gelukkig te zien en dat ze het verdient om plezier te hebben. Gezien de situatie die de scheiding veroorzaakte, waarbij het managementbedrijf van Blackstock, Starstruck Management, door Clarkson wordt beschuldigd van illegale diensten als agenten zonder vergunning. Helaas heeft haar ex-man deze beschuldigingen ontkend.

Zodra de echtscheiding binnen ongeveer twee weken is gelegaliseerd, vindt Clarkson misschien iemand nieuw en krijgt hij nog een kans op liefde. Zolang het haar goed gaat, verdient ze niets anders dan het beste, aangezien ze voor haar kinderen zal zorgen en verder zal gaan met de geweldige kansen die ze nu heeft.

Met fans die haar absoluut aanbidden, haar periode als presentatrice van een talkshow en het maken van muziek, blijft Clarkson succesvol en pronkt ze met die heldere, mooie glimlach wanneer ze op tv is of rondhangt met haar vrienden en collega's.

Aanbevolen: