Demi Lovato's nieuwe album is een venster in hun duisternis en een terugkeer naar hun oude geluid

Inhoudsopgave:

Demi Lovato's nieuwe album is een venster in hun duisternis en een terugkeer naar hun oude geluid
Demi Lovato's nieuwe album is een venster in hun duisternis en een terugkeer naar hun oude geluid
Anonim

Demi Lovato heeft vele soorten wedergeboorten ondergaan sinds hij als jong kind de entertainmentindustrie betrad. Hun carrière begon toen ze samen met de Jonas Brothers als Mitchie Torres schitterden in de Camp Rock-serie van Disney Channel. Ze schitterden vervolgens in hun eigen show, Sonny with a Chance, evenals in The Princess Protection Program. Nadat ze Disney hadden verlaten, speelden ze in Glee en waren ze jurylid bij X Factor USA. Ze zijn ook doorgegaan met het uitbrengen van albums, waaronder Unbroken, Demi, Confident en Tell Me You Love Me.

Hoewel ze een onmiskenbaar getalenteerde zanger, acteur en artiest zijn, hebben hun worsteling met verslaving, geestelijke gezondheid, trauma en een eetstoornis hun carrière vaak verstoord. Toch is hun muziek een uitlaatklep geworden voor deze worstelingen, waardoor ze kwetsbaar en open kunnen zijn tegenover hun fans. Ze zijn ook open geweest over hun reis naar het ontdekken van hun ware identiteit en seksualiteit. Demi gebruikt nu zij/zij-voornaamwoorden en ze identificeren zich als seksueel vloeibaar. Terwijl Demi hun reis van zelfontdekking voortzet, staan ze op het punt een nieuw tijdperk in hun carrière in te gaan: een rockstar-tijdperk. Het aankomende achtste studioalbum van Demi Lovato heet HOLY FVCK, en ze beloven dat het een afwijking van hun popgeluid zal zijn.

8 Het nieuwe album van Demi Lovato zal een terugkeer zijn naar hun vroege muziekstijl

Demi Lovato begon hun carrière met een poppunkgeluid. In de jaren 2000 omarmden hun eerdere albums, Don't Forget en Here We Go Again, dit genre, maar hun latere albums gingen meer naar pop. Holy Fvck wordt een volledig rockalbum, met achterlating van hun popgeluid. Ze plaatsten zelfs een foto van een van hun eerdere optredens met het bijschrift "15 & het was geen fase."

7 Demi Lovato heeft al hun eerste single "Skin Of My Teeth" uitgebracht

Demi Lovato bracht op 10 juni de eerste single van het album uit, "Skin of My Teeth". Ze zingen over hun recente terugkeer naar de afkickkliniek, hun dagelijkse strijd tegen hun verslaving en hun bijna fatale overdosis. Ze zingen: "Ik leef door de huid van mijn tanden / ik heb het overleefd, maar het werd moeilijker om te ademen."

6 Er staat nog een nummer op het album genaamd "Happy Ending"

Demi plaagde een ander nummer op hun Instagram-verhaal genaamd "Happy Ending". Net als 'Skin of My Teeth' gaat het lied ook over Demi's nuchterheid. In het lied zingen ze: "Natuurlijk ben ik nu nuchter, en iedereen is trots, maar ik mis mijn ondeugden. Ga ik dood terwijl ik probeer mijn happy end te vinden?" Ze deelden dat ze het nummer "in een ongelooflijk donkere plaats" hadden geschreven.

5 Demi Lovato kondigde aan dat er drie functies op HOLY FVCK komen

Er zullen drie functies op hun aankomende album staan, maar ze hebben nog niet gespecificeerd wie de functies zijn. In plaats daarvan zeiden ze tegen Jimmy Fallon: "Mijn fans weten waarschijnlijk wie er twee zijn." Toen een fan "Royal & The Serpent" riep, verraadde Demi's glimlach het. Aangezien Demi's andere openingsact DEAD SARA is, is het waarschijnlijk dat de band weer een van Demi's samenwerkingen op het album is.

4 Demi Lovato heeft hun tour aangekondigd voor HOLY FVCK

Demi Lovato gaat eind augustus op hun HOLY FVCK-tour. Deze tour zal hun eerste in vier jaar zijn sinds ze niet op tournee gingen voor hun laatste album. Ze hebben concerten gepland in Noord- en Zuid-Amerika, en hun gastacts zijn rockband DEAD SARA en singer-songwriter Royal & the Serpent.

3 Demi Lovato plaagt dit nieuwe tijdperk al maanden

Demi Lovato had vroeger een Instagram vol met foto's, maar ze hebben die allemaal verwijderd. Ze hebben nu nog maar veertig berichten op hun pagina - de eerste was een met hun manager Scooter Braun, met als onderschrift 'Een begrafenis voor mijn popmuziek'. Ze hintten maanden geleden zelfs naar de single 'Skin of My Teeth' door een van hun foto's te ondertitelen: 'I'm alive by the skin of my teeth'.

2 Demi Lovato gaf toe dat dit hun eerste "nuchtere" album was sinds hun overdosis

Gedurende hun decennialange carrière is Demi heel open geweest over hun worsteling met alcohol- en drugsverslavingen. Ze vielen terug in 2018 en hun laatste album Dancing With the Devil … the Art of Starting Over ging over hun hersteltraject. Ze zijn van plan om open te blijven over hun worstelingen op dit album. Ze vertelden Jimmy Fallon dat dit album het eerste is dat ze "clean and sober" hebben opgenomen sinds hun overdosis.

1 Over het algemeen is Demi Lovato erg enthousiast om HOLY FVCK vrij te geven

In april deelde Demi hun opwinding met hun fans op hun Instagram-verhaal. Ze schreven dat ze "zo trots" waren op het album. Ze vervolgden: "Het is mijn absoluut beste tot nu toe en zo representatief voor mij, waar ik begon en wie ik nu ben." Het album is momenteel beschikbaar voor pre-order en zal op 19 augustus worden uitgebracht.

Aanbevolen: